Quote:
Originally posted by mariakriti
Ninap το εχω γραψει σε αλλο τοπικ...στο < αγωνια > αλλα θα το ποσταρω και εδω!!!!!!!!!!!!
καλησπερα σε ολα τα παιδια...τα δικα μου νεα δεν ειναι και τοσο καλα..καθως απο χανια οπου βρισκομαι εστειλα τα χαρτια μου στο ταμειο μου στην αθηνα 29 ιουνιου και αυτοι με τη σειρα τους θα τα εστελναν στο κεσυ για την εγκριση..περασε ενα μισης μηνας και τιποτα. αρχισα να παιρνω τηλεφωνα στο κεσυ , και μου ειπαν οτι το ονομα μου δεν υπαρχει καν στα αρχεια τους!!!!! ναι καλα το ακουσατε!!!
αρχισα μετα να παιρνω το ταμειο μου οπου μιλουσα 1 μιση βδομαδα με εναν παρα πολυ καλο κυριο απο εκει που ειχε ολη την καλη διαθεση να με βοηθησει ευτυχως!!!!!!
το προβλημα ποιο ηταν.? οτι τα χαρτια δεν τα εβρισκε κανεις...προφανως οποιος παρελαβε τον φακελο μου τον πεταξε πουθενα μεσα στα γραφεια του ταμειο και χαθηκε...λοιπον....μετα απο 1 ολοκληρο μηνα και παραπανω λοιπον , μονο προχθες τα χαρτια μου βρεθηκαν και τα εστειλαν στο κεσυ (μετα που ειχα μπει στην διαδικασια βεβαια να τα ξαναβγαλω ολα απο την αρχη γιατι ειχα σκοπο να τα ξαναστειλω)
σημερα μετα απο 40 τηλεφωνα , καταφερα να επικοινωνησω με το κεσυ οπου βρηκαν τελικα το ονομα μου! τα χαρτια μου εφτασαν λεει σε αυτους μολις προχθες~ και η επιτροπη θα συνεδριασει μεσα σεπτεμβρη!!! αρα δεν προλαβα να την κανω την επεμβαση πριν την εξεταστικη! αλλα το παλευω εστω να την κανω μετα που εχω ενα κενο 10 ημερων..ο θεος να με βοηθησει...
πολλα φιλια σε ολους σας!:saint2: