Quote:
Originally posted by maria1989
Σ' ευχαριστώ πολύ Ελένη μου για τα όμορφα λόγια σου.Προσπαθώ και θα προσπαθώ με όσες δυνάμεις ακόμα έχω ώστε μια μέρα να μπορέσω να με αγαπήσω και να με εκτιμήσω ανεξαρτήτου βάρους. Ντρέπομαι τόσο πολύ που το παραδέχομαι, αλλά για πολύ καιρό πίστευα ότι όσο πιο λίγα κιλά είναι κάποιος, τόσο πιο καλά θα αισθάνεται...τόσο πιο ευτυχισμένος θα είναι. Στην πορεία όμως, κι όσο έχανα βάρος, ανακάλυπτα οτι η ευτυχία που τόσο περίμενα να έρθει, δεν ερχόταν. Και εκεί κατάλαβα πόσο ανόητο ήταν από μέρους μου να σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο....κατάλαβα οτι ευτυχισμένος αισθάνεσαι όταν αγαπάς τον εαυτό σου, όταν τον εκτιμάς και δεν τον κατηγορείς πάντα για ότι άσχημο συμβαίνει στη ζωή σου, κι οτι τα κιλά ναι μεν καλό θα ήταν να είναι σε φυσιολογικά επίπεδα για λόγους υγείας, αλλά ότι δεν είναι το παν στη ζωή. Η λογική μου τα ξέρει όλα αυτά...ο εαυτός μου όμως για κάποιο λόγο, αρνείται κατηγορηματικά να με αγαπήσει.Ελπίζω όμως μια μέρα να καταφέρω να τον πείσω ώστε να βρω επιτέλους την ηρεμία που τόσο απεγνωσμένα ψάχνω.
Mαρία, θα ήθελα να μιλήσουμε λίγο περισσότερο για το θέμα. Στείλε μου προσωπικό μηνυμα όταν μπορείς. Ευχαριστώ.