Quote:
Originally posted by MAGGIE
Παιδιά έχετε δικιο απλά είμαι σε πλήρη συγχηση.Με τον άντρα μου είμαστε μαζί σχεδόν 6 χρόνια και παντρεμένοι τα τελευταία τρία.Είχαμε πάντα πολύ καλή σεξουαλική σχέση. Πρίν από ένα χρόνο όμως ανακάλυψα ότι μου έλειπάν τα πιό ερωτικά μου εσώρουχα τα ψηλοτακουνά μου όπως και τα πιο κοντά φουστάνια μου.Ψάχνοντας για κάποια πράγματα στο πατάρι του σπιτιού τα βρήκα όλα εκεί μαζί με διάφορα \'άλλα ( αγγόυρια κτλ).Εμεινα μαλάκας όπως φανταζεστε.Ξενέρωσα εντελώς και φυσικά του ζήτησα εξηγήσεις.Μου είπε πως ότι έγινε το έκανε από περιέργεια και πως δεν θα ξαναγίνει .Τους έπόμενους μήνες όμως και ενώ εγώ ήμουν έγκυος ξαναβρήκα στο πατάρι διαφορα άλλα εσωρουχά μου και υποκαταστατα πεους.Εχω χάσει την μπάλα.Το κακό είναι ότι τον αγαπάω και δεν θέλω να μεγαλώσω το μωρό μας χωρίς αυτόν.Ειναι πολύ καλός πατέρας.Πως μπορεί όμως να σταθεί ένας γάμος όταν αυτός θέλει άλλά πράγματα και εγω έχω ξενερώσει ερωτικά με την πάρτη του?Αν και είμαι ανοιχτόμυαλος άνθρωπος αυτό με ξενερ\'ωνει αφάνταστα.Εχω περάσει πολλά σε αυτόν τον γάμο και τα ξεπεράσαμε όλα τώρα όμως νιώθω πως έχω μπροστά μου το παγόβουνο που βυθισε τον τιτανικο.Καταλαβαίνω πως και αυτός είναι σε σύγχηση αλλά αυτό που με νιάζει περισσότερο είναι η ευτυχία της κορούλας μου.Τι να κάνω?
Αν εισαι η ιδια μαγκυ που εγραψε καπου αλλου το θεμα με τον αλκοολικο /μανιοκαταθλιπτικο και μιλαμε για το ιδιο ατομο παντα που σε δερνει και που δεν θες να γυρισει στο σπιτι μετα την αποτοξινωση , ολα δειχνουν οτι ανδρας σου χρειαζεται νοσηλια και επ\'ουδενι λογο να μην παραμεινει μονος του σε καποιο διαμερισμα εφοσον εχει εκδηλωσει τασεις αυτοκαταστροφικες