Originally Posted by
giorgos35
Γιώργο Πάνου η συζήτηση μαζί σου ήταν επικοδομιτικη και σε ευχαριστώ που με την ευκαιρία ξεθάψες μια πλευρά του Γιώργου(εμένα εννοώ)είχα πάρα πολλά χρόνια να μιλήσω για το θεό...η μάλλον καλύτερα για το δικό μου θεό....που δεν κάνει διακρίσεις στους ανθρώπους σε άσπρους μαύρους κοντούς ψηλούς αδύνατους χόνδρους χριστιανούς η μη..σε αμαρτωλούς και ενάρετους τουλάχιστον όπως το εννοούν μερικοί.
Και θα βάλει στο παράδεισο του ανθρώπους με βάση το χαρακτήρα τους και της πράξεις τους..ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ Η ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ..Η ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΝ.. αλλά με της ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ...
Σε αυτό το θεό πιστεύω και ελπίζω....τους άλλους θεούς κρατήστε τους εσείς όσοι πιστεύετε ότι θα σωθείτε με το να πιστεύετε ότι είστε χριστιανοί..-λευκοι μόνο με το να πηγενετε εκκλησία και την άλλη μέρα να κατεβάζετε Χριστό παναγιες...
Υ.γ
Γιώργο Πάνου δεν τα λέω για εσένα...απλά μου έδωσες μια ευκαιρία να απευθυνω ένα μήνυμα που ήθελα χρόνια να το πω σε όσους πιστεύουν και πορεύονται με τα παραπάνω[/QUOT
Φιλεμου, οτι κι να γραψεις δε σου κακιζω,διοτις εισαι πολυ ευγενικος κι διοτις μου αρεσουν οι αντιλογοι .
Ισως παρεξηγησες κατις, ουδεπωτες ειμουν ρατσιστης! απεναντιας στα νεανικαμου χρονια ειχα δρασει σε αντιφασηστικες οργανωσεις ,απλα τωτες δεν πηστευα στον Θεο ,ειχα ιδεολογια τετοια που ησαν αντιθετη στις θρησκιες, απο τωτες ομωςμου συναιβησαν πολλα -οπως κι ενα χτυπημα στο κεφαλι μου- πολλα πραματα που μου εχουν αλλαξει την προσωπικη μου κοσμοθεωρια.
Επισης δεν υπαρχουν πολλοι αθαεοι, ο δικος μου η ο δικος σου, ενας ειναι ο Θεος κι ενας ο Ιος του κι ενα το Αγιο Πνευμα,ολα τα αλλα ειναι λαθος στην καλητερη τωνπεριπτοσεων τους δικαιολογουμε λογο αγνιας, αλλα οσοι εχουν γνωση κι παραμενουν να αποκαλουν τον Θεο αλλιως τωτες ειναι εκ του πονηρου και ειτες ειναι ερετικοι ειτε ειναι κατις αλλο κακο!
Δεν γνωριζω αν θα παω στο παραδησο η οχι, ουτες ξερω την συνταγη, απλα προσπαθω κι ακολουθω αυτα που μου λενε αυτοι που γνωριζουν, αυτους που εχουν αφιεροσει ολη την ζωη τους στον Θεο, και αυτοι μου λενε οτι η εξωμολογιση ειναι η λυτρωση των αμαρτιων, κι φονο να καμεις εαν το εξωμολογηθεις και μετανοισης τωτες γταφει παλυ λευκο. Αυτο συνηστω και στην Σισση να καμει, να βρει εναν πνευματικο και να την βοηθησει για το γαμο κι για οτι αλλο εχει τυψεις! αλλα δυστυχως ο "πονηρος" δεν την αφηνει, της βαζει ιδεες οτι ειμαι κανενας βλακας, η οτι δεν ειναι της μοδας να πηγαινεςι σε παπαδες .