Δεν έχεις καμία θέση σε ένα θέμα που μιλάς για άσχετα και περιαυτολογείς.
Είναι ξεκάθαρο το τι κανεις γι αυτό και κανεις δεν σε παίρνει στα σοβαρά. Εσυ πίστευε ο,τι θέλεις.
Απλά άνοιξε ένα δικό σου θέμα για τα συζητήσεις αυτά.
Printable View
δεν υπαρχει δικο σου , κι δικο μου θεμα!! που εισαι στο σχολειο? Εδω οποιος γραφει ξερει οτι εκτιθετε, αν αυτο που γραφει ειναι αληθεινο, ειναι ομορφο αντιστοιχα θα του απανταν! Δεν λεει καπου οτι θα σου απανταν οπως εσυ θελεις! οι ανθρωποι εχουν αυτοβουλη σκεψη! δεν σκεφτομαστε ουτε νιωθουμε (ευτηχως που δεν νιωθω αν εσενα δλδη) δεν ειμαστε προβλεψημοι!!
Οταν μπορεσετε να αγαπησετε την προσωπικοτητα σας τωτες θα μπορεσετε να σεβεστε και των αλλων.
Πολλα φιλια, βαρεθηκα για σημερα! ευχομαι να βρειτε ανδρα, η γυναικα κι να κανετε ερωτα!! οχι μονο σεξ!! τωτες θα μπορουμε να μηλαμε !! κι να γελαμε!
Παρε κανα λεξικό ρε τρομαρα να σου έρθει. Εμ ήρθες εδω να φοβίσεις ενα ήδη φοβικο άτομο εμ η ορθογραφία σου ειναι για τα σκουπίδια. Ηθελα να ήξερα δημοτικό δεν έχεις τελειώσει; στο δημοτικό μαθαίνεις ορθογραφία. Κατα τα αλλα θες να έχεις άποψη και γράφεις και ολόκληρους παραγραφους. ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΚΙΑ..
Νεφελη τσεκαρε τα πριβε. Σου έστειλα το ονομα του γιατρού.
Περιμενω να μου γράψεις εδω οταν πας εντυπώσεις κλπ. Ειναι ειδικός λοιμωξιολογος. Μπορείς νς τον αναζητήσεις στο ιντερνετ θα δεις πολλα με αυτόν
Μη περιμένεις τα χάπια να λύσουν το πρόβλημα. Είναι για να βοηθήσουν λίγο με κάποιες ορμόνες ώστε ΕΣΥ να λύσεις το πρόβλημα , μπορείς και εύχομαι το συντομότερο να το κάνεις. Και ο γιατρός βοηθάει, δείχνει τα μονοπάτια για την έξοδο από το τούνελ αλλά εσύ το περπατάς :)
μπορείς να το λύσεις.
Θα έλεγα με τη βοήθεια του Θεού, να αφεθεις σε Εκείνον, όταν φτάσουμε να πούμε, Κύριε όλα από Σένα εξαρτώνται, κράτα μου το χέρι, παρηγοριά και έλεος ζητώ. HIV δεν έχεις, σίγουρα, αλλά εύχομαι να σε βοηθήσει να μη φοβάσαι πλέον [emoji3526]