Quote:
Originally posted by afrula
ενα νεκρο εχω δει αλλα το θειο μου και φυσικα ηταν ψιλο γκρι.Ναι αλλα οι ΚΑΤΑΣΠΡΕΣ τις εχετε δει ΕΣΕΙΣ?πως ειστε τοσο σιγουροι?Φυσικα δε κυκλοφορει το αιμα αλλα μπορει να γινονται πιο λευκες.Δε ξερω ντρεπομαι αυτο ειναι σχιζοφρενοια.Δε θελω ουτε γιατρους ουτε τιποτα μονο να πεθανω αυτο θελω με ολη μου τη καρδια εδω ο κοσμος καιγεται και εγω ασχολουμαι με αυτο.Και το αποκορυφωμα λεω εγω νεκρη πως θα μαι και μουτζωνομαι.Παιδια οκ εχετε παει σε κηδειες αλλα σε κηδειες με κατασπρες εχετε παει ?εγω νομιζω οτι θα ναι μουντο το χρωμα και φυσικα οχι τοσο μα τοσο φωτεινο σα το βαμβακι αλλιως θα παθαιναν σοκ ο κοσμος.Αλλα αν υπαρχουν πολλοι που το πιστευουν αυτοι τρελλοι ειναι λεω και μη τους δινεις σημασια αλλα σκαω.Νιωθω να καιγομαι το μυαλο δεν υπαρχει πια ,εσας σας εχω ζαλισει ,η οικογενεια μου θελει να καλεσει το 100 γιατι εσπασα το μισο δωματιο μου ,τους βριζω κλαιω .Δε ξερω.Θα πειστω μονο αν δω πτωματα κατασπρων που να παω στο νεκροτομειο?Καπου θα υπαρχουν στο ιντερνετ.Και αν πειστω μετα και λενε οι αλλοι οντως γινονται σα το βαμβακι τι τους κανω?Μετα λενε γιατι γινονται οι φονοι.............
Αφρούλα ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να υπάρχει άνθρωπος νεκρός ή ζωντανός άσπρος κ φωτεινός σαν βαμβάκι.ΚΑΜΙΑ.Όσο κ αν παιδεψεις το μυαλό σου,όσο κ αν ψάξεις άνθρωπο σαν βαμβάκι δε θα βρεις!