μα πόσες φορές σου έχω πει να μην είσαι γκαντέμης?????!!!!!!!!!!!!!!
να έρθω να σε βρω?που?στα καπη θα εισαι ακόμα?χεχεχεχε:P:P:P:P:D:D:D:D
Printable View
μα πόσες φορές σου έχω πει να μην είσαι γκαντέμης?????!!!!!!!!!!!!!!
να έρθω να σε βρω?που?στα καπη θα εισαι ακόμα?χεχεχεχε:P:P:P:P:D:D:D:D
σε κανα κρεββατι με την αναλογη ενδυμασια....
:P
χαχαχα...έχεις πολύ γέλιο!!:D:D:P:P
Παιδιά, καλή η πλάκα αλλά η φιλενάδα μου ποτέ δεν απάτησε τον άντρα της, δεν είναι απ αυτές που αρέσκονται στη διπλή ζωή, δεν είναι ο τύπος της γυναίκας που \"ψάχνεται\" να σημπληρώσει τα κενά του συζύγου στο κρεβάτι. Της έτυχε αυτό(για οποιουσδήποτε λόγους, δεν τους ξέρει ούτε η ίδια) και της ήρθε κατραπακιά απ ότι μου είπε. Δεν το παίρνει αψήφιστα, λίγο σεξάκι και καθαρίσαμε. Αν ήταν έτσι θα το χε κάνει ήδη.
Νεότερα δεν έχω διότι δεν μιλήσαμε. \'Ο,τι και να γίνει , μακάρι να της βγεί σε καλό. :)
εντάξει, αλλά ρε συ imagine αφου δεν είναι απ\' αυτές, δεν της λες να το αφήσει να πάει στο καλό καλύτερα...? κι αυτός τι θέλει δηλαδή? επειδή χωρισε αυτός να χωρίσει και τους άλλους? καλός είναι, να θέλει σεξάκι με την γυναίκα του φίλου του!
αφου δεν το παίρνει αψήφιστα και τελοσπάντων δεν είναι τέτοιος τύπος γυναικας, μάλλον θα πρέπει να ξέρει τι πρέπει να κάνει...
Άλλο να μην της αρέσει η διπλή ζωή και άλλο η επιθυμία που της βγήκε. Το ότι δεν \'ψάχνεται\' δεν σημαίνει ότι δεν έχει κι ανάγκες. Όσο για τα κενά, υπάρχουν ή δεν υπάρχουν? Όχι με βάση το φαίνεσθαι αλλά το πώς νιώθει. Αφού δεν ξέρει τους λόγους που \'της έτυχε\' αυτό, μήπως να ψάξει να τους βρει? Και τι είναι τελικά αυτό που της έτυχε, επιθυμία για σεξ ή θεωρεί ότι ερωτεύτηκε?
Quote:
Originally posted by Δοδις
καλός είναι, να θέλει σεξάκι με την γυναίκα του φίλου του!
το καλυτερο ειναι να βρεθουν ολοι μαζι να συνεννοηθουν...
τα φωτα μονο μην κλεισουν και ολα οκ...
Σαλαμι κανεις?
Δικιο εχεις Νορακι μου, 16 σελιδες και ακομα να μην ξερουμε τιποτα;Quote:
Originally posted by Nora
Νομίζω το θέμα έγινε Λάμψη, Βέρα στο Δεξί μην πω και Δυναστεία:D:D:D
Imagine μας ενημερώνεις να δούμε κατά πόσο πέσαμε μέσα
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oxi.
έλα μου ντε....! Λέει το πρώτο αλλά είναι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και δε με πείθει...Quote:
Originally posted by marina38
Άλλο να μην της αρέσει η διπλή ζωή και άλλο η επιθυμία που της βγήκε. Το ότι δεν \'ψάχνεται\' δεν σημαίνει ότι δεν έχει κι ανάγκες. Όσο για τα κενά, υπάρχουν ή δεν υπάρχουν? Όχι με βάση το φαίνεσθαι αλλά το πώς νιώθει. Αφού δεν ξέρει τους λόγους που \'της έτυχε\' αυτό, μήπως να ψάξει να τους βρει? Και τι είναι τελικά αυτό που της έτυχε, επιθυμία για σεξ ή θεωρεί ότι ερωτεύτηκε?
το σαλάμι δεν κατάλαβα.....!
αν ερωτεύτηκε imagine μου, δεν το κόβω να το γλιτώνει....!!
το σαλάμι ούτε εγώ το κατάλαβα.γλυκό σαλάμι ή λευκαδίτικο σαλάμι;
αν είχε ερωτευτεί θα κουβέντιαζε μόνο για μία φορά;όπως παραδέχτηκε το πάθος της δεν θα παραδεχόταν και τον έρωτά της για τον φίλο της φίλης ω φίλε;
[quote]Originally posted by λίτσα
το σαλάμι ούτε εγώ το κατάλαβα.γλυκό σαλάμι ή λευκαδίτικο σαλάμι;
ουτε το σαλαμι καταλαβα ουτε το \"οχι\".
Και δεν ειμαι και ξανθια!! φαντασου!!
μάλλον θα ρώτησε ο ένας :σαλάμι κάνεις;
και ο άλλος απάντησε όχι.
αλλά λέω εγώ τώρα που κολλάει όλο αυτό;
καλά εντάξει εγώ δικαιολογούμαι είμαι ξανθιά.