Originally Posted by
Yugi m
Ρε σαουλμπερντ, ειλικρινά προς τι οι τόσες λεπτομέρειες που μας λες? Πχ τι φιλί δίνει στην κοπέλα σου όταν ανοίγει η πόρτα, τι φιλί όταν κλείνει η πόρτα, τι φιλί όταν ειστε στο μπαλκόνι. Αυτό προσωπικά μου δείχνει μια προσπάθεια να πείσεις ακόμα και τον ευατο σου ότι όντως όλα είναι φυσιολογικά και καλά και δεν είσαι μπάι. Αυτή η προσκόλλησης σου στις λεπτομερειες αυτό μου βγάζει. Λέω την άποψη μου, μπορεί να κάνω και λάθος.
Έχεις φτιάξει κάτι κουτάκια στο κεφάλι σου που είναι εκ των προτέρων δομημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να αποδεικνύουν αυτό που όπως φαίνεται είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης σου. Να είσαι δηλαδή μπάι. Πχ λες αν γουστάρα τον κούριερ, δεν θα λειτουργούσαν με την κοπέλα μου. Λάθος. Αν ήμουν μπάι, όποιον ωραιο άντρα έβλεπα, θα τον γουστάρα. Λάθος. Αν ήμουν μπάι, θα γουστάρα τους συναθλητές μου που είχαν κορμάρες. Λάθος. Αν ήμουν μπάι, θα γουστάρα και τον κολλητό μου και δεν θα ήμασταν κολλητοί. Λάθος.
Με την κοπέλα σου είστε μαζί από συνήθεια. Όσο και αν δεν θες να το δεις έτσι είναι. Εσύ επειδή προφανώς δεν την παλεύεις να είσαι μόνος η επειδή βαριέσαι να ξαναβγείς στη γύρα, έχουμε και καραντίνα, η επειδη έχεις συνηθίσει η επειδή λες ωχου τώρα χωρισμοί και κλάματα δεν τα παλεύω, άστο, η επειδή λες κι εγώ δεν ξέρω τι. Δηλαδή είναι μεγάλος έρωτας με την κοπέλα σου αυτό που περιγράφεις?
Με τον κούριερ έχεις βρει κατά τη γνώμη μου οποία απίθανη δικαιολογία μπορεί να βρει η γκλάβα σου. Σόρρυ αν είμαι απότομος. Αυτός είναι τριάντα χρόνων μαντραχαλος ντερεκι διμετρο και μας λες χρειάζεται προστασία, ενώ η κοπέλα σου είναι τσαμπουκας και όλα καλά. Τι να πω κι εγώ...
Βρε παλληκάρι μου με τον κούριερ δεν το βλέπεις ότι υπάρχει περισσότερος ερωτισμός στην ατμόσφαιρα και στα γραπτά σου απ' ότι με την κοπέλα σου? Στο ξαναλέω και πρέπει να είναι κάπου η χιλιοστή φορά. Όσο αφήνεις το μυαλό σου να σε μπλοκάρει, τόσο δεν θα παραδέχεσαι ότι θες ερωτικά τον κούριερ. Σου αρέσει να τον αγγίζεις, να νιώθεις το σώμα του πάνω στο δικό σου, να νιώθεις την παρουσία του κοντά σου. Αυτά δεν είναι ερωτικά? Γιατί ταλαιπωρείσαι έτσι ρε μεγάλε?
Υγ. Σε έχω ρωτήσει τρεις φορές, απάντηση δεν έχω πάρει. Γιατί δεν μιλάς με τον γκέι που έχετε στη δουλειά?