Originally posted by Remedy
Quote:
Originally posted by weird
...
Ρέμεντι, τι να σου πω δεν ξέρω, μήπως θα ήταν καλύτερο να εντοπίσεις γιατί επιμένεις τόσο πολύ? Εντάξει, τα έδειξες.
Από εκεί και πέρα, τι άλλο μπορείς να κάνεις?
Να μεγαλώνεις όλο και πιο πολύ τα γράμματα?
Ξέρεις πριν από καιρό που είδα την στάση σου εδώ μέσα να είναι απότομη, καυστική και κυνικότατη, είχα αναρωτηθεί, μήπως τυχόν δεν είσαι καλά και κάτι σου συνέβη.
Πλέον με αυτές τις συμπεριφορές που βλέπω, έχω προβληματιστεί ακόμα πιο πολύ.
Μήπως θα έπρεπε να σκεφτείς, ότι ενδεχομένως εκτονώνεσαι με το να γράφεις έτσι στο φόρουμ?
Το κακό βέβαια είναι, ότι μπαίνουν εδώ μέσα άνθρωποι ζητώντας βοήθεια…
Εκεί δημιουργείται το πρόβλημα.
Κρίνο μου, μιλάς για διαφορετικά μέτρα και σταθμά.
Ξέρω, ότι δεν μπορείς να καταλάβεις πως δεν είμαστε όλοι το ίδιο, ούτε μιλάμε από την ίδια θέση, ούτε ότι η κάθε βρισιά έχει διαφορετικό βάρος ανάλογα με τα συμφραζόμενα.
......
Θέλω να σου πώ, ότι δεν πήγα να σου κλέψω την θέση του παντοδίκαιου κριτή του φόρουμ .....
weird
αληθεια, εσυ εχεις εντοπισει γιατι επιμενεις τοσο πολυ στο να κανεις οτι δεν ειδες?
εαν ο λογος δεν ειναι οτι εχεις σοβαρο θεμα να παραδεχτεις οτι εισαι ανακολουθη σε οσα υποστηριζεις (που ειναι αυτο που πιστευω εγω), τοτε θα πρεπει να εχεις σοβαρο προβλημα αντιληψης που ουτε το πιστευω αλλα και το απευχομαι.
ο λογος που \"το εδειξα\" επανειλημμενα και με μικρα και με μεγαλα γραμματα, ειναι οτι παρα τα μακροσκελεστατα γραπτα σου στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θεμα κι οχι σε κατι αλλο, ουτε μια φορα
δεν μας απαντησες: ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΣΥ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΚΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΧΩΘΗΚΕΣ ΣΑΝ ΤΡΙΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΗ,
ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΕΥΡΥΘΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΜΕ ΕΒΡΙΣΕΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΛΙΤΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
τα υπολοιπα που λες, το πως βλεπεις την γενικοτερη συμπεριφορα μου στο φορουμ, ειναι βεβαια δικαιωμα σου να τα βλεπεις ετσι και να τα κρινεις ετσι, εγω διαφωνω, αλλα δεν θελω να μπω σε αυτη την συζητηση καθως δεν ειναι το θεμα μας αυτο κι ουτε σου ζητησε κανεις ουτε κι εγω να μας πεις αν σου αρεσει η οχι η συμπεριφορα μου, αλλα αποπροσανατολιζεται και η συζητηση.
αν σε ενδιαφερει κι εγω εγω θεωρησει καποιες φορες την συμπεριφορα σου εντελως ακαταλληλη εως και επικινδυνη αλλα δεν στο εχω πει ποτε ουτε το εκανα θεμα στο φορουμ,. προσπαθησα να δωσω καποιεσ εμμεσες ιδεες να το ξανασκεφτεις, αλλα δεν εδειξες να αντιλαμβανεσαι..ισως εχεις δυσκολια να μετακινηθεις απο τις θεσεις και συμπεριφορες σου..τεσπα ειναι ενα αλλο θεμα, δευτερευον.
εδω δεν απαντας σε απλα ερωτηματα αυτου που επι σελιδες σελιδων αναλυεις, βγαζοντας τον εαυτο σου απεξω και μη παραδεχομενη το απλο
ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΒΑΡΥΝΟΥΣΑ ΕΚΡΥΘΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ.
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ?
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕΣ?