-
Θέλω να πω ότι για μένα είναι σημαντικό να μοιραστώ ότι δεν έχω κάποιον να πάω μαζί του διακοπές ή ότι φέτος επειδή βαρέθηκα να πηγαίνω διακοπές μόνος τα προηγούμενα χρόνια δεν θέλω να πάω. Από κει και πέρα οι αντιδράσεις των άλλων ποικίλλουν, δεν είναι ότι θα βγάλω ανακοίνωση.
-
Δεν έχω κάποιο κέρδος με το να μοιραστώ ότι πηγαίνω διακοπές μόνος λόγω έλλειψης φίλων η παρέας η συντροφιάς,ίσα ίσα θα αισθανθώ χειρότερα και ντροπή για αυτό.
-
Και τώρα ντροπή αισθάνεσαι, όταν εξωτερικευουμε κάτι το αποδαιμονοποιουμε. Γενικά είναι πώς το πλασάρεις το καθετί. Άλλοι ζηλεύουν που κάποιος έχει cojones να πάει διακοπές μόνος του. Νομίζεις μπορούν να το κάνουν όλοι αυτό;
-
Θα επαναλαβω οτι,το να πηγαινεις μονος σου διακοπες η ενα ταξιδι επειδη δεν σου εκατσε να ταιριαξει με μια παρεα η με 2-3 φιλους,ειναι απολυτα νορμαλ και συμβαινει,το να γινει ομως μια παγια πραγματικοτητα και συνηθεια το να εισαι μονος σου καθε καλοκαιρι στην αδεια σου,η σε οποιαδηποτε στιγμη εχεις λιγο χρονο να αξιοποιησεις,δεν ειναι φυσιολογικο να συμβαινει,για εμενα.Δεν περναω καλα μονος μου και μαλιστα μου προκαλει και θλιψη οσο το σκεφτομαι οτι ειμαι η μονη επιλογη να κανω παρεα τον εαυτο μου.
Περυσι πηγα ολιγοημερες διακοπες και ημουν σαν την καλαμια στον καμπο,μονος στην παραλια,μονος στα μαγαζια,να μην μπορω να παω για οποιαδηποτε διασκεδαση το βραδυ,να αισθανομαι ο περιεργος και αυτος που τον κοιτανε και λενε,τι ηρθε αυτος να κανει εδω μερα μονος.