αντωνης κ απο κρητη?ειχα εναν συμφοιτητη αντωνη απο κρητη ατνωνη με τι ασχολησε?
Printable View
αντωνης κ απο κρητη?ειχα εναν συμφοιτητη αντωνη απο κρητη ατνωνη με τι ασχολησε?
ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΘΗΚΑΜΕ!!!!
χααχαχαχαχαχαααχ ανοιξτε αλλο θεμα \" ο Αντώνης\"
οχι εδω γιατι ξεφύγαμε
ραψωδε τι κανεις?εμαθα νεα σου απο μια πολυ καλη καπελα με την οποια πηγαμε για καφεδακι...πως εισαι γενικα?απο οτι βλεπω coma ανοιξες θεματακι...θα τα πουμε συντομα...ραψωδε απο τα παλια μελη ποια ατομα μπαινουν στο φορουμ?καλλια 13?ποια εισαι εσυ και απο που ξεφυτρωσες?καινουριο λουλουδι?προσεξε μονο γιατι ερχεται χειμωνας και τα λουλουδια υπαρχουν μονο ανοιξη και καλοκαιρι!!!κατα τα αλλα καλα χρονος οοοο ευτυχως ερχεται χειμωνας και θα χαλαρωσουμε...sipralex 10 mg και lamictal 200 mg και μια χαρουλα.εμαθα παντως οτι στο φορουμ εχουν μπει αρκετα καλα παιδια και εχει γινει η κατασταση πιο κυριλε οποτε το χειμωνα ελπιζω να γινεται μια πιο επικοδομιτικη συζητηση μεταξυ μας και κυριως να μην υπαρχουν τσακωμοι οπως παλια γιατι αυτο δεν βοηθαει κανεναν μας...
γεια σου Αντώνη, τι κάνεις;
δηλαδη με μια - δυο κρισεις πανικου τη μερα ειμαι καλα....ρε παιδια,ολοι σας,μπραβο σας....δεν εχω λογια...δεν ξερω αν την παλευα αν ημουν στη θεση σας...
ειστε πολυ γενναιοι ολοι.
ειχα αναγκη να σας το πω.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,
ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ:
ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ ΨΥΧΩΣΗ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗΣ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΕ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ!!!:)