Originally posted by Arsi
Quote:
Originally posted by weird
Αρσι, επιμένω στην δική μου οπτική.
Διότι αν έρθει ένας τυχαίος που απλά για να τραβήξει όλη την προσοχή απάνω του, γεμίζει όλο το φόρουμ με ασυναρτησίες, όσο κι αν με ενοχλήσει, δεν θα με νευριάσει ( εμένα προσωπικά).
Αλλά ας το σταματήσουμε εδώ καλύτερα γιατί δεν θέλω να πω κάποιες αλήθειες μου πάνω σε αυτό.
Εισαι τυχερή που δε θα νευρίαζες......
Προσωπικά έχω ένα όριο που από κει και πέρα νευριάζω,ειδικά όταν δε βρίσκω καμία δίοδο επικοινωνίας και ο άλλος επιμένει να με ενοχλεί.
Πάντως θα ήθελα πάρα πολύ να πεις τις αλήθειες σου γιατί εκτιμώ τις απόψεις σου και μ΄αρέσει να πέρνω ερεθίσματα να δω και κάτι άλλο.Πάρα πολύ θα το ήθελα.
Τέλος επειδή δε μου αρέσουν οι κόντρες χωρίς λόγο,γιατί χωρίς λόγο γίνονται θα πρότεινα να αφήσουμε πίσω τον Πάνο κι αν υπάρχει άλλο θέμα που μάλλον άλλο υπάρχει και ο Πάνος ήταν απλά μια ατυχής αφορμή ας ανοίξουμε ένα νέο θέμα που να αφορά γενικά την άσχημη συμπεριφορά κ.λ.π. κ.λ.π.
Η φάση με τον Πάνο ήταν ιδιάζουσα περίπτωση και δεν αξίζει να ανοίγουμε θέμα για τη συμπεριφορά κάποιων μελών απέναντί του.Έτσι πιστεύω εγώ.Δεν αξίζει καν να το συζητάμε.
Καληνύχτα σε όλους παιδιά:)