α ρε Νικόλα...
Γιατί δεν ακούς αυτό που σου λέει τόσο καιρό με τόση αγάπη η πανικούλα και τώρα η άρσι μας?
πήγαινε στον ψυχιατρό σου βρε αγόρι μου.
λες να θέλουμε το κακό σου και στα λέμε?
γιατί βασανίζεις τον εαυτό σου?
Printable View
α ρε Νικόλα...
Γιατί δεν ακούς αυτό που σου λέει τόσο καιρό με τόση αγάπη η πανικούλα και τώρα η άρσι μας?
πήγαινε στον ψυχιατρό σου βρε αγόρι μου.
λες να θέλουμε το κακό σου και στα λέμε?
γιατί βασανίζεις τον εαυτό σου?
Θα μαθω πρωτα ή θα πεθανω...ουτε μπρος ουτε πισω.
Δεν αντιδρω...δεν κανω τιποτα,θα επιζω στο μινιμουμ μεχρι να μαθω.
Οι ασφαλειες κατω...no life...αι σιχτηρ πια θα μαθω πρωτα.
Δεν θυμαμε κανενα εγκλημα.
Επρεπε να εχω μια φυσιολογικη ζωη.
Δεν εμπιστευομαι κανεναν...ουτε τους γονεις μου πλεον.
ΚΑΝΕΝΑΝ και αν δεν μαθω τοτε θα πεθανω,αν υποψιαστω οτι μου λενε ψεμματα παλι θα πεθανω.
Αλλα θα μαθω
ela bre κιπ τι χαζα ειναι αυτα δεν θα πεθανεις μη το ξαναπεις αυτο.ακου τα κοριτσια πηγαινε στο γιατρο σου
Δεν προκειται να μην μαθω.
Κηπ,στενοχωριεμαι που διαβαζω τοσες μερες το παραληρημα σου.Δεν σε αναγνωριζω,καμμια σχεση με τον Κηπ που ηξερα.Εχεις υποτροπιασει κ η αιτια ειναι οτι μειωσες τα φαρμακα σου.Η εντονη καχυποψια ειναι το κυριωτερο συμπτωμα της ,το ξερεις αυτο.Ακουσε τα παιδια παραπανω που σε αγαπανε ,σε παρακαλω κ εγω ,πηγαινε στον γιατρο σου.Θα ξαναβρεις τον εαυτο σου κ θα παρεις την ζωη σου στα χερια σου.Θα ζησεις οπως θελεις.Ειναι μια αρρωστεια οπως ολες,χρειαζεται ομως απαραιτητα φαρμακευτικη αγωγη κ ο μονος που μπορει να σε βοηθησει ειναι ο γιατρος σου.Μετα θα σου λυθουν ολες οι αποριες που εχεις.
Ειδες ποσα ατομα σαγαπανε εδω?Δεν εισαι μονος σου Κηπ,βοηθησε κ εσυ τον εαυτο σου
Keep ολα αυτα αρχισαν απο τοτε που αρχισε η αδεια σου για διακοπες..
Εκτος που μειωσες τα φαρμακα εγινε και κατι αλλο τοτε?
Σκεφτηκα....γιατι δεν εχω τιποτα?
Τι μου λειπει?
Που ζω?
Ειμαι μες την μαυρη απελπισια ακομη αλλα θα σηκωθω καποια στιγμη.