Δελφινι εισαι επιτυχημενη . Επιβιωνεις καθε μερα . Και τις νικες δεν τις μοιραζομαστε ..
Printable View
Δελφινι εισαι επιτυχημενη . Επιβιωνεις καθε μερα . Και τις νικες δεν τις μοιραζομαστε ..
οσο ζεις γινεσε πιο σοφος γιατι ο χρονος σου φερνει εμπειρίες ολα αυτα παρε δωσε με το κοσμο αυτα που βιωνεις σε κανουν να βλεπεις τα πραματα πιο σοφα ..
Είναι και ένα άτομο στη δουλειά μου το οποίο το έχω βοηθήσει εγώ να βρει αυτή τη δουλειά κάνοντας τα χαρτιά του Και αυτό δείχνει ότι με επιβουλεύεται και θέλει το κακό μου και με παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο. Πως μπορώ να αποφύγω αυτό το άτομο ενώ είμαστε στην ίδια δουλειά;
Βρήκα το μπελά μου αυτή δεν μπορώ να την απομακρύνω
καντου μπλοκάρισμα στις κλήσεις στο τηλ
οκ φιλαρακι μου τοτε ειν θεμα που δε μπορεις να αποφυγεις τα τηλ των ανθρωπων αυτων .
Να λες πως έχεις δουλειά και θα τα πείτε από κοντά αύριο... Αν δεν κάνεις αυτό που θέλει η δεν λες αυτό που θέλει να ακούσει θα σε μισήσει περισσότερο.
Αλλά γιατί να την ξεκόψεις? Θα ήταν καλύτερα να την έχεις από κοντά γιατί τους βλέπεις όλους για εχθρούς? Τι κακό σου έκανε? Αν σε ενοχλεί η συμπεριφορά της και βλέπεις πως σε αδίκησε να έχεις το θάρρος να της το πεις ξεκάθαρα! Με το δικό της μυαλό μπορεί έτσι να το βλέπει για σωστό. Αυτή παίρνει τηλέφωνο για καλό...
Με μειώνει μπροστά στην προϊσταμένη προσπαθεί να με ανταγωνιστεί με τα παιδιά Κουτσομπολεύει όλους τους συναδέλφους
Και έχει ένα σκοτεινό ύφος
ρε φιλαρακι αν στην μπαινουν να τους την μπεις κι εσυ με ωραιο τροπο δε χριαζετε να πλακωθείς στα μπουνιδια μαζι τους . βρες ετσι ενα στιλ κι να τους την μπεις με ωραιο τροπο κι να το σταματήσουν αυτο που κανουν .
Αχ παιδιά είμαι η τελευταία παντού στην δουλειά στην ζωή παντού ίσα ίσα που επιβιώνω τι ατυχία ????? είμαι και χοντρή και όχι όσο ωραία όσο ήμουνα παλιότερα
κι εγω τα ιδια λεω στον εαυτο μου ρε φιλαρακι μου