..................................
Printable View
..................................
Τι πραγματικά γράφει η Αγία Γραφή;
https://www.youtube.com/watch?v=wm6kU7mppPY
Έλα ρε Wild ψαρώνεις και συ τώρα με την Remedy, λες και δεν ξέρει τις απόψεις μας εδώ μέσα τόσο καιρό, η θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος τι εννοώ.
Είναι σαν να γράφεις εσύ ας πούμε για τους ομοφυλόφιλους και να τους αποκαλείς υποκριτές, ενώ έχεις υπερασπιστεί την οποιαδήποτε διαφορετικότητα με νύχια και με δόντια, είναι δυνατόν;;. Μαλακίες, να χαμέ να λέγαμε.
Remedy όταν κάνεις 31 με το μυαλό σου ξανά μοίρασε ξέρω γω.
Αφού μου το ζητάς ρε Wild οκ
Διαφωνώ!!
Βασικά στα π@π@ρια μου τι σκέφτεται ο άλλος, η πως θα το πάρει. Για μένα οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.. Του τη λέω στα ίσα και τελειώνει εκεί το παραμύθι.
Όταν π.χ. μπαίνω στο φαρμακείο η στο φούρνο... και μου λέει ο άλλος χριστός ανέστη.. τον γειώνω με την μια, ώστε την άλλη φορά να το έχει υπόψη του.. Λέω ευχαριστώ πολύ δεν πιστεύω, να είστε καλά. Με κοιτάνε λίγο ζόρικα, οκ δεν τρέχει τίποτα, θα τους περάσει χα χα.
Σιγά μη σεβαστό αυτούς που δεν σέβονται κανέναν και τίποτα:
ούτε τους καθολικούς
ούτε τους προτεστάντες
ούτε τους μωαμεθανούς
ούτε τους βουδιστές
ούτε τους ινδουιστές
ούτε τους ομοφυλόφιλους, αριστερούς, άθεους κλπ,
Υποκριτές όλοι τους οι χριστιανοί. Γνώμη μου.
οκ, υποθετω εννοεις οσοι απο αυτους ειναι θρησκοι.
οι βουδιστες και οι ινδουιστες, μωαμεθανοι, δεν ειναι χριστιανοι...
εκτος αυτου, αν ειναι καποιος ομοφυλοφιλος και χριστιανος, ειναι απο χερι μαζοχιστης, γιατι η χριστιανικη εκκλησια δεν δεχεται την ομοφυλοφιλια . εκτος απο την ομοφυλοφιλια του κληρου...
Ρέμεντι, υπάρχουν γκέι χριστιανοί, γνωρίζω προσωπικά κάποιους. Δεν έχουν αναγνωρίσει ποτέ το κακό που τους έχει κάνει ο χριστιανισμός, γιατί δεν μπόρεσαν ποτέ να φτάσουν στο σημείο που να κατανοήσουν τη σύνδεση του να μην μπορούν να πους στους γονείς τους ότι ζουν με τον σύντροφό τους, ότι δεν μπορούν να φιλήσουν τον σύντροφό τους σε εξωτερικό χώρο, δίχως να τους στραβοκοιτάξουν το λιγότερο, το περισσότερο να λάβουν μίσος, ότι τόσα απλά πράγματα για τους ετερό, δεν είναι μέρος της πραγματικότητάς τους. Αλλά πάντα υπάρχει ελπίδα, γιατί οι άνθρωποι εξελίσσονται, κατανοούν και ξεπερνάνε τις διδαχές και μπορούν να πάψουν να εσωτερικεύουν τα εχθρικά μηνύματα προς τα ίδια.
Εντωμεταξύ, μήνυμα συγγενή στο κινητό για τη νέα χρονιά:
"Δεύτε του δεσπότου τα ένδοξα, χριστού ονομαστήρια, εν αγιότητι πανηγυρίσωμεν. Ιησούς γαρ θεοπρέπως, ανηγορεύεται σήμερον, χρόνια πολλά και καλή χρονιά"
Πες μου τώρα, τον αρχίζω στα γαμοσταυρίδια, ή το βουλώνω και λέω, τέτοιος ήσουν μαλάκα και οι δυο σου κόρες που τις είχες ντυμένες σαν καλόγριες και τις υποχρέωνες να είναι άγαμες, να κατηχίζονται, και να ντρέπονται που είναι γυναίκες, έκαναν την επανάστασή τους, έφυγαν, βρήκαν συντρόφους και σε γράψανε. ps πάντα υπάρχει ελπίδα ότι τα παιδιά από τέτοια συντηρητικά θρησκευτικά περιβάλλοντα θα αποτινάξουν το παρελθόν τους και θα βαδίσουν σε διαφορετικό δρόμο από την πεπατημένη που τους είχαν κοτσάρει στο σβέρκο.
ναι, παντα υπαρχει ελπιδα... ο τραμπ μολις υπεγραψε οτι 1) στον μισο κοσμο, υπαρχουν μονο δυο φυλα και τα αλλα να φυγουν , να πανε αλλου. αν βαλεις και 1/4 του κοσμου με μουσουλμανικα θεοκρατικα καθεστωτα οπου τους ομοφυλοφιλους και τις γυναικες που βγαζουν γλωσσα τους σκοτωνουν, λεω οτι καλα θα παει αυτο... ανθισε η ελπιδα.. 2) κλιματικη αλλαγη στ @@ μας. να πληρωνετε οι υπολοιποι για την κλιματικη αλλαγη και 3) οξω π@στηδες απ την παραγκα (και κυριολεκτικοι και μεταναστες) 4) ΠΟΥ ;;;; δεν εχει ΠΟΥ μα και μου. ο,τι θελουμε εμεις θα κανουμε.
η ελλαδα αρχισε να φαινεται σαν παραδεισος δημοκρατιας και συμπεριληψης.
εβλεπα την τελετη της ενθρονησης και δεν πιστευα στα ματια μου. πριν 20 χρονια, ουτε σαν φαρσα δεν θα πιστευες κατι τετοιο..
YMCA...
υ.γ. λεω να παω να γραφτω κι εγω στην ΧΑΝΘ να μαθω κεντημα..