το μετανιωσα ηδη!δεν θελω ουτε να μπλεχτω ουτε να φερω στην επιφανεια τιποτα.
απλα στεναχωρηθηκα..
Printable View
απλα στεναχωρηθηκα..
Πλάκα έκανα melene μου.Quote:
Originally posted by melene
τι σημενει εντονα σιμαδια μπολινγκ?τι ειναι αυτο?
Καλημέρα πανικούλα. Ηταν ένα θέμα στα \"γενικά\" που είχα ανοίξει εγώ, τις 2 τελευταίες βδομάδες του Αυγούστου. Εκεί έλεγα κάποιες απόψεις μου σχετικές με το ότι δεν μου αρέσει να είμαστε βίαιοι με τους συνανθρώπους μας... Οτι μου αρέσει να νοιαζόμαστε και για τον διπλανό μας και όχι μόνο για την πάρτυ μας. Το θέμα δεν άρεσε σε κάποιους που είναι κατ\' εξακολούθηση βίαιοι ....πλην όμως επιλεκτικά καλοί κατά ...περίπτωση και κράτησε 44 σελίδες και 12000 προβολές. Εκεί η Ρέμεντυ με έβρισε σε ένα παραλήρημα μανίας, χωρίς λόγο, μάλλον από ενοχή δική της. Χωρίς να την έχω βρίσει φυσικά. Τόσο χυδαία που σβήστηκε το ποστ της. Αρκεί να σου πω ότι έμπλεξε νεκρούς, παγώνια και ..καρότα, @@δια και ότι άλλο κατάβασε το ταραγμένο της μυαλό. Το ποστ αυτό ήταν από τις πιο μαύρες σελίδες του φόρουμ.
Αρσι, όταν μιλάω για ενοχές, μήπως μπορείς να φανταστείς που πάει το μυαλό μου? Μήπως έχεις κολλήσει στον πάνο, αποφεύγοντας να δεις την αλήθεια που κρύβεται στα λόγια μου?
Με τίποτα δεν θα έκρινα σαρκαστικό το γέλιο σου. Ξέρω πως είναι μια προσπάθεια μείωσης της έντασης, ένα volume down στα βαρύγδουπα που ακούγονται, μια νότα ελάφρυνσης, σαρκασμός όχι. Μην τα πέρνεις όλα όμως κατάκαρδα Γιωτάκι. Πολλοί που σε γνωρίζουν ξέρουν, για τους άλλους μην απολογείσαι. Εξάλλου νομίζω πως στο ίδιο συγκλίνατε τελικά.Quote:
Originally posted by giota
χαχαχαχα
Καλημέρα, καλά ξεκινήματα, καλά κατευόδια.
Quote:
Originally posted by keep_walking
Γνωρισα τρεις ανθρωπους πραγματι αξιοθαυμαστους που καναν ολο αυτο το ταξιδι για να με συναντησουν...αριστες εντυπωσεις και μια συζητηση σαν το διψασμενο στην ερημο που βρηκε οαση...να στε καλα παιδια ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Στην παρεα ηταν και αλλος συμφορουμιτης...δεν ειπε ψευδωνυμο.
Καλημέρα κηπ κ είμαι σίγουρη ότι είσαι καλά ( όχι βέβαια εξ αιτίας μας :) αλλά απ τη δύναμη κ σιγουριά που μου έβγαλες παρά τους φόβους σου. Εμείς που δεν είμαστε καλύτεροι από σένα ή δυνατότεροι :) περάσαμε το ίδιο καλά και ξεφορτίσαμε πάνω σου ακόμα κι αν δεν σου έγινε αντιληπτό. Με την έννοια αυτή είχε νόημα ο φρεντοτσίνο - που συναγωνίζεται αυτόν της αθήνας - και το 3ωρο που θα θέλαμε, αν δεν υπήρχε η πίεση της κούρασης, να γινόταν 4ωρο. Το λίγο αξύριστο σου πάει πολύ και να το κρατήσεις :). Eπίσης σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ανταποδίδω. Τώρα ο τρίτος άγνωστος όπως σου εξήγησα δεν ήταν παρά η κολλητή μου φίλη η οποία απλώς πριν πολύ καιρό είχε κάνει log εδώ για να μιλάει στο τσατ τότε που υπήρχε. Δεν έχει γράψει ούτε ένα ποστ και το νικ της είναι baudolino. Aυτό δεν στο είπα αλλά το λέω τώρα.
Θα ήθελα αν μπορέσεις και κανονιστεί συνάντηση τελικώς στη αθήνα να σε ξαναδούμε.
καλή σου μέρα :)
Γιωτα δεν εκρινα εσενα ουτε ξερω αν το χα-χα ειναι σαρκαστικο η υποστηρικτικο γιατι απλα δεν πηρα μερος σαυτο το τοπικ,συμφωνησα με την γενικοτητα της nature για τη σκληροτητα που φερνει καμμια φορα ο προσωπικος πονος...Quote:
Originally posted by giota
άλλον με παρεξήγησες Κατερινάκι ποτέ δεν γελάω σαρκαστικά ειδικά αν κάποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα το χαχα το παρεξήγησες το αν είμαι καλή ή όχι άσε να το κρίνουν άλλοι γιατί δεν με γνωρίζεις
Σου ζητω συγνωμη αν σε στεναχωρησα και βεβαια αφηνω αλλους να σε κρινουν οπως λες.!
ΕΛΑ ΡΕ!!!!!!!Quote:
Originally posted by nature
Καλημέρα πανικούλα. Ηταν ένα θέμα στα \"γενικά\" που είχα ανοίξει εγώ, τις 2 τελευταίες βδομάδες του Αυγούστου. Εκεί έλεγα κάποιες απόψεις μου σχετικές με το ότι δεν μου αρέσει να είμαστε βίαιοι με τους συνανθρώπους μας... Οτι μου αρέσει να νοιαζόμαστε και για τον διπλανό μας και όχι μόνο για την πάρτυ μας. Το θέμα δεν άρεσε σε κάποιους που είναι κατ\' εξακολούθηση βίαιοι ....πλην όμως επιλεκτικά καλοί κατά ...περίπτωση και κράτησε 44 σελίδες και 12000 προβολές. Εκεί η Ρέμεντυ με έβρισε σε ένα παραλήρημα μανίας, χωρίς λόγο, μάλλον από ενοχή δική της. Χωρίς να την έχω βρίσει φυσικά. Τόσο χυδαία που σβήστηκε το ποστ της. Αρκεί να σου πω ότι έμπλεξε νεκρούς, παγώνια και ..καρότα, @@δια και ότι άλλο κατάβασε το ταραγμένο της μυαλό. Το ποστ αυτό ήταν από τις πιο μαύρες σελίδες του φόρουμ. Αρσι, όταν μιλάω για ενοχές, μήπως μπορείς να φανταστείς που πάει το μυαλό μου? Μήπως έχεις κολλήσει στον πάνο, αποφεύγοντας να δεις την αλήθεια που κρύβεται στα λόγια μου?
Το διαβαζες τελικα το ποστ? γιατι εκανες την ανηξερη και ρωτουσες για ποιο ποστ να μιλανε αραγε οι αλλοι :):):):)::)
και οταν σε ρωτησα μηπως ενδιαφερεσαι να στο στειλω, δεν απαντησες γι αυτο και δεν στο εστειλα.
χαιρομαι που οχι μονο το διαβασες τελικα, αλλα το εμαθες και απεξω!!!!!
λυπαμαι μονο που δεν σε βοηθησε σε τπτ, αλλα ισως και να μη φταιω εγω γι αυτο.μερικες περιπτωσεις ειναι ανιατες...
μιας και επανεφερες το θεμα στην επικαιροτητα κατα την αγαπημενη σου συνηθεια (και μοναδικη σου δραστηριοτητα στο φορουμ απ οτι εχω παρατηρησει)να αναβεις καυγαδες και διαφωνιες και να κλαιγεσαι, να πω οτι ειναι ενα ποστ για το οποιο οχι μονο δεν μετανοιωσα αλλα απο την μετεπειτα σταση σου επιβεβαιωθηκα οτι δεν σε αδικησα...ηταν μαλιστα πολυ μετριοπαθες σε σχεση με το διανοητικο χαλι στο οποιο βρισκεσαι.
ασχολησου καποια στιγμη λοιπον με το δικο σου ταραγμενο μυαλο, τα παραληρηματα κλαψας και γκρινιας που σε ταλανιζουν και τα εμφανη αλυτα προβληματα σου αντι να τρως το χρονο το δικο σου και τον δικο μας προσπαθωντας να στησεις καυγαδες η γυρνωντας απο ποστ σε ποστ σαν την κυρατσα της γειτονιας και κανοντας παρατηρησεις σε οποιον βρεις μπροστα σου.
ονειρευεσαι την αναγνωριση της αληθειας των λογων σου, αδυνατωντας να συνηδειτοποιησεις οτι η αντιληπτικες σου αδυναμιες σε οδηγουν σε χαωδη και ανεδαφικα παραληρηματα που εχουν κουρασει τους παντες.
Quote:
Originally posted by liberchild
Quote:
Originally posted by keep_walking
Γνωρισα τρεις ανθρωπους πραγματι αξιοθαυμαστους που καναν ολο αυτο το ταξιδι για να με συναντησουν...αριστες εντυπωσεις και μια συζητηση σαν το διψασμενο στην ερημο που βρηκε οαση...να στε καλα παιδια ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Στην παρεα ηταν και αλλος συμφορουμιτης...δεν ειπε ψευδωνυμο.
Καλημέρα κηπ κ είμαι σίγουρη ότι είσαι καλά ( όχι βέβαια εξ αιτίας μας :) αλλά απ τη δύναμη κ σιγουριά που μου έβγαλες παρά τους φόβους σου. Εμείς που δεν είμαστε καλύτεροι από σένα ή δυνατότεροι :) περάσαμε το ίδιο καλά και ξεφορτίσαμε πάνω σου ακόμα κι αν δεν σου έγινε αντιληπτό. Με την έννοια αυτή είχε νόημα ο φρεντοτσίνο - που συναγωνίζεται αυτόν της αθήνας - και το 3ωρο που θα θέλαμε, αν δεν υπήρχε η πίεση της κούρασης, να γινόταν 4ωρο. Το λίγο αξύριστο σου πάει πολύ και να το κρατήσεις :). Eπίσης σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ανταποδίδω. Τώρα ο τρίτος άγνωστος όπως σου εξήγησα δεν ήταν παρά η κολλητή μου φίλη η οποία απλώς πριν πολύ καιρό είχε κάνει log εδώ για να μιλάει στο τσατ τότε που υπήρχε. Δεν έχει γράψει ούτε ένα ποστ και το νικ της είναι baudolino. Aυτό δεν στο είπα αλλά το λέω τώρα.
Θα ήθελα αν μπορέσεις και κανονιστεί συνάντηση τελικώς στη αθήνα να σε ξαναδούμε.
καλή σου μέρα :)
Aυτό το ποστ, αξίζει στον Κηπ και στο θέμα του. Μπράβο και πάλι liber κρίνο και baudolino......
τα δικα σου παλι, ειναι ως συνηθως για τα μπαζα
χωνεσαι σαν την μουχριτσα και δηλητηριαζεις οποια καλη συζητηση ανοιγει εδω μεσα προσπαθωντας να κανεις αισθητη την παρουσια σου, σπερνωντας διαφωνιες και παρατηρησεις σε οποιον βρεις μπροστα σου και κατα προτιμηση σε ανυποψιαστα θυματα (βλεπε γιωτα)...
ευτυχως αρχισαν να σε παιρνουν αρκετοι χαμπαρι..
Φύση καλημέρα.Quote:
Originally posted by nature
Βλέπω ξύπνησαν …ενοχούλες!!!!
(αυτό δεν αφορά τη weird, στην οποία θα απαντήσω χωριστά αύριο γιατί δεν κατάλαβε τι εννοούσα και γιατί έθεσε πολλά θέματα)
Για τους υπόλοιπους δεν πειράζει. Ας πρόσεχαν. Εγώ πάντως έχω τη συνείδησή μου καθαρή!!!! Καληνύχτα. Πάω για ήσυχο και ξέγνοιαστο υπναλάκο μέσα στα ροζ συννεφάκια.
Δεν είναι καθόλου απίθανο να παρεξήγησα κάτι στα λεγόμενά σου, όποτε μπορείς το συζητάμε προσωπικά αν θέλεις.
:)
Ρεμεντι, καλημέρα και σε σένα.
Θα πάμε με την θεοφανία και ίσως και ένα άλλο μέλος στον Κηπάκο, εσύ τι λες, θα έρθεις?
καλημερα weird
πολυ θα ηθελα να ερθω,αλλα για εναν μηνα θα εχω καθημερινα και σεμιναρια μετα την δουλεια, μαζι με εξετασεις τα σ/κ. το ελεγα και στην θεοφανια χθες που ονειρευοταν παρτυ στα μπαλκονια....
αργοτερα μπορουμε να το κανονισουμε ξανα αν θελετε.
μην αναβαλετε το τωρινο ομως για χαρη μου, ηταν πολυ ωραια η ιδεα σου να παμε κι απ οτι ειδες πραγματοποιηθηκε ηδη απ τα παιδια με μεγαλη ικανοποιηση για ολους τους!
θα περασετε πολυ ωραια , ειμαι σιγουρη.
Ναι, θα ήταν καλά να το κανονίσουμε άλλοτε. Ειτε στην Αθηνα είτε στην Τρίπολη, μπορούμε να συναντηθούμε όλοι μαζί παρέα.Quote:
Originally posted by Remedy
καλημερα weird
πολυ θα ηθελα να ερθω,αλλα για εναν μηνα θα εχω καθημερινα και σεμιναρια μετα την δουλεια, μαζι με εξετασεις τα σ/κ. το ελεγα και στην θεοφανια χθες που ονειρευοταν παρτυ στα μπαλκονια....
αργοτερα μπορουμε να το κανονισουμε ξανα αν θελετε.
μην αναβαλετε το τωρινο ομως για χαρη μου, ηταν πολυ ωραια η ιδεα σου να παμε κι απ οτι ειδες πραγματοποιηθηκε ηδη απ τα παιδια με μεγαλη ικανοποιηση για ολους τους!
θα περασετε πολυ ωραια , ειμαι σιγουρη.
Θα ωφεληθεί κι ο Κηπ και θα ωφεληθούμε κι εμείς με την σειρά μας..
Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο με τις υποχρεώσεις σου.
θα προτεινα να ληξουν* οι κατινιες και τα ξεμαλλιασματα καπου εδω.
Οχι οτι δεν εχει fun, απλα δεν βλεπω σε τι βοηθαει αυτη η τακτικη.
Ισως να μην το βλεπω εγω ομως ευχαριστως οποιος το κατανοει να μου το εξηγησει.
*αν το ληξουν ηχηται δυσμορφο, βαλτε περιορισουν.