Δλδ τι να ακούσουμε ? Παπακωνσταντίνου ?
Printable View
Θα μου πει καποιος ποια ειναι η Ντιντι που ελεγε η Remedy
Υπερβολικά αυτά που λες.
Στη φάση που είσαι άλλωστε, στα 21, λόγω σπουδών κτλ οι φίλοι από σχολείο έχουν χαθεί . Ξαναβρίσκονται πολύ αργότερα. Και πάλι , δεν είναι τόσο πολύτιμοι . Βρες ένα χόμπι που να σου αρέσει πραγματικά και θα βρεις εκεί φίλους. Να σου αρέσει όμως και να το κάνεις με ενδιαφέρον , να μην είναι αποκλειστικά μέσον για φιλίες, να είναι και ολίγον ... σκοπός !!!
Από σχέσεις δεν κάνεις τίποτε ;;; Αν έβρισκες σχέση , θα είχες πολύ λιγότερη ανάγκη από φίλους.
Εδώ που τα λέμε , η τύπισσα είχε ένα πόδι, φανταστικό ,λείο . Πολύ ωραίο σώμα ! Ένα προσωπάκι , ένα μαλλί ( αλλουστο δεν μας νοιάζει) , καθημερινή κοπέλα δλδ , όχι καμία ινφλουενσα τίγκα στην βαφή κ στο μακιγιάζ , Αβαφη ήταν ...φανταστική . Λίγο άγρια βέβαια ( όχι με μένα ), αλλά δεν μας νοιάζει ...κ μιλάμε για γυναίκα , οβερ 30 ...
Μπράβο της , χαίρομαι να βλέπω τέτοιες γυναίκες .
Τώρα για τα μπιφτέκια του λιντλ , με κινόα μέσα , δεν με ρίχνει με φαγητα ....δεν ψάχναμε για μαγείρισσες , πλυστρες και δούλες . μαγειρεύουμε μόνοι μας , θέλουμε αλλά πράγματα ...αυτό έλειπε να έχω τόσες επιτυχίες στις γυναίκες και να τις έχω να μου τηγανίζουν ....ΕΛΕΟΣ . έχετε έναν ζεν πρεμιέ εδώ μέσα !