Το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό ..
Σε παρακολουθεί κάποιος ψυχολόγος; Παίρνεις κάτι για να ηρεμείς;
Printable View
Το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό ..
Σε παρακολουθεί κάποιος ψυχολόγος; Παίρνεις κάτι για να ηρεμείς;
Δεν με παρακολουθεί ψυχολόγος ούτε παίρνω κάποια αγωγή... Εντωμεταξύ από χθες μόλις πάει να με πάρει ο ύπνος μου κόβεται η ανάσα και δεν μπορώ να αποκοιμηθω...καινούργιο πάλι αυτό έχω φρικαρει θέλω να κλάψω.το έχεις πάθει ?
Αυτή τη στιγμή ....
Έφαγα ένα σοκοφρετακι κ ήπια ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί κ νομίζω ότι ανέβηκε το ζαχαρι μου (μου έχει κολλήσει ότι έχω ζάχαρο ) κ έχω ταχυκαρδία κ ταραχή κ παρότι πήρα μισό ζαναξ δεν......
Φρικαρψ κ εγώ τώρα
Είσαι εδώ;;;;;
Ναι είμαι εδώ..πως είσαι?
Είναι κανείς εδώ? Είμαι πάρα πολύ αγχωμενη
Πάνε πολλά πράγματα άσχημα στην ζωή μου και δεν ξέρω αν ποτέ θα υπάρξει ένα διάλειμμα
Ουσιαστικά και λύνονται και δεν λύνονται...είναι καταστάσεις και υγείας και άλλα θέματα που έπεσαν μαζί..έχω κουραστεί πολύ
Αυτό κάνω προσπαθώ για όλα όσο κουρασμένη και αν είμαι....απόψε δυσκολεύομαι να κοιμηθώ νιώθω ταχυκαρδία και αίσθημα παλμών.νυσταζω αλλά με ενοχλεί αυτό και δεν μπορώ να κοιμηθώ
Ένα δικό μου άτομο είναι πολύ σοβαρά και φοβάμαι μην καταλήξει....γιατί συμβαίνουν όλα τα κακά μαζεμένα? Χρειάζομαι λίγο κουράγιο αν βλέπει κανείς αυτό το ποστ
Γειά σου. Τι έχει το δικό σου άτομο? Θες να το συζητήσεις ή θες να συζητήσεις κάτι άλλο να ξεχαστείς?
Θα ήθελα να συζητήσουμε κάτι άλλο να ξεχάστω...να ξεφύγει το μυαλό μου από όλα όσα περναω