αν η μαλακια ηταν εργοχειρο, θα ειχες κανει την προικα σου πανικουλα..
ποτε δεν ειπα οτι σε εφτυσε ο κιπγιατι εισαι ασχημη...
επειδη λες μονιμως μαλακιες σε εφτυσε..
Printable View
αν η μαλακια ηταν εργοχειρο, θα ειχες κανει την προικα σου πανικουλα..
ποτε δεν ειπα οτι σε εφτυσε ο κιπγιατι εισαι ασχημη...
επειδη λες μονιμως μαλακιες σε εφτυσε..
sta u2u auta eleges blamenh gerodokorh.
na ta h zileia psora ....
μηπως ειδες εκεινη την ωρα στην φατσα σου στον καθρεπτη?:P
συνεχιζεις τις μαλακιες...δεν θα σε σταματησω εγω..ειναι γνωστο οτι δεν μπορεις να πεις τπτ αλλο..
ο κιπ σε λατρευει αλλα εσυ τον φοβασαι γιατι σαν λυκαινα προστατευεις τον γυιο σου απο τις ταμπελες οπως πχQuote:
Originally posted by liveloula
oxi eimai asxhmh opos leei h basiliadou h rem axaxaxxa.
giauto me eftise o keep.etsi eipe h remedy.:P
η \"σχιζοφρενεια\" που σε εμποδιζει να καταλαβεις οτι ο κιπ μπορει καλλιστα να γινει ο ιδανικος σύζυγος που ονερευεσαι!
μαλακιες λες εσυ στα υ2υ για την εμφνηση μου που ειμαι κουκλα.περνιεμαι κουκλα γιατι ειμαι κουκλα το καταλαβες?εσυ εισαι μπαζο γιαυτο ζηλευεις την ομορφια μου.σκουλικι.
οχι πανο ο κιπ δεν με θελει γιατι οπως λεει η γρια ρεμ ειμαι σαν τον χατζατζαρη χχααχαχαχαχαχ.χ0αχο0αχ0αχ0α
δεν φταιει η ρεμεντυ πανικουλα !Quote:
μαλακιες λες εσυ στα υ2υ για την εμφνηση μου που ειμαι κουκλα.περνιεμαι κουκλα γιατι ειμαι κουκλα το καταλαβες?εσυ εισαι μπαζο γιαυτο ζηλευεις την ομορφια μου.σκουλικι.
ειναι σοφη γυναικα αλλα ισως οχι ακομα επιθυμητη για να αφησει να μιλαει η σαρκα και οχι η πειρα....
μην την κοντραρεις , αλλα μαθε να σκεφτεσαι απο αυτην ...
εχεις την φρεσκαδα της νιοτης και εχει την σοφια της γνωσης
ο κιπ απομακρυνθηκε (προς το παρον, δεν ξερουμε για το μελλον)απ την αθλια συμπεριφορα σου, ποτε δεν ειπα οτι απομακρυνθηκε απο την ασχημια σου,λες ψεματα ως συνηθως.
οντως δεν σε θεωρω ομορφη, το αντιθετο μαλιστα....αλλα αυτο δεν εχει να κανει με τον κιπ, η καποιον αλλο αντρα.σταματα τα υ2υ ομως,μου εχεις γεμισει το μποξ, σε βαζω σε μαυρη λιστα, οτι θες λεγε το εδω....
σας αφηνω να λυσετε το θεμα με την ομορφια της πανικουλας, με περιμενει το αγορι μου να βγουμε :)
μπορει εχω το δροσερο μουτρακι και νεανικο και να μ λυπει η σοαφια,αλλα η ρεμ ουτε το ενα εχει ουτε το αλλο.χιχιιχ.αα χατζιαβατη τον λενε .μαλλον τα μουτρα της παρομοιαζει.;)
Quote:
Originally posted by Remedy
ο κιπ απομακρυνθηκε (προς το παρον, δεν ξερουμε για το μελλον)απ την αθλια συμπεριφορα σου, ποτε δεν ειπα οτι απομακρυνθηκε απο την ασχημια σου,λες ψεματα ως συνηθως.
οντως δεν σε θεωρω ομορφη, το αντιθετο μαλιστα....αλλα αυτο δεν εχει να κανει με τον κιπ, η καποιον αλλο αντρα.σταματα τα υ2υ ομως,μου εχεις γεμισει το μποξ, σε βαζω σε μαυρη λιστα, οτι θες λεγε το εδω....
βρε αντε χεσου σκουλικι.και στον κιπ αρεσω και ακομα και σε πολλες κοπελες.στο κατω κατω αν σου κατσω μην με γαμησεις μωρη γρια.κωλογρια.λολ
ο κιπ σε θελει γιατι μπορεις να τον ταρακουνησεις συνθεμελαQuote:
οχι πανο ο κιπ δεν με θελει γιατι οπως λεει η γρια ρεμ ειμαι σαν τον χατζατζαρη χχααχαχαχαχαχ.χ0αχο0αχ0αχ0α
για να βγει απο τον \"γυαλινο πυργο\" που ζει πανικουλα!
το ξερω οτι με θελει αλλα εχουμε πει και οι 2 οτι φταιει η αποσταση.αν ειναι να γινει κατι ας γινει.μαρεσει πολυ του αρεσω πολυ απο εκει και περα το τι θα κανω μαζι του ειναι δικο μας θεμα.το πιο πι8ανον ειναι να μην κανουμε τπτ και να κανει χαρουλες σαν μπασταρδοσκυλο η ρεμ :)
μην λες τετια πανο φουντωνει η θεια ρεμ.
ρεμεντυ ,ακομα και γρια θα μπορεις να τραβας τους αντρεςQuote:
Originally posted by Remedy
σας αφηνω να λυσετε το θεμα με την ομορφια της πανικουλας, με περιμενει το αγορι μου να βγουμε :)
σαν την πρεζα κοντα σου γιατι τους ξερεις καλυτερα απο την μανα τους !
:cool:
μαλλον τους αποθει,ετσι λεω εγω.