Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Originally posted by PETRAN
Καλά βρε παιδιά ακόμα ασχολείστε με αυτό το πράγμα!? Έλεος εντάξει εγώ δεν έχω καταλάβει που ακριβώς ήταν το έγκλημα. Το μόνο πράγμα που χτυπούσε κάπως ήταν ότι άνοιξε ένα \"ανάλαφρο\" θρεντ στις εξαρτήσεις και αυτό ναι ήταν χαζό ίσως και προκλητικό, το θρεντ θα έπρεπε να ανοίξει στο \"γενικά\". Όμως είναι υπερβολή τώρα να λέμε ότι το φορουμ έχει παρακμάσει, έχει γίνει παιδική χαρά κλπ. Το φορουμ έχει περάσει πολύ ποιο φορτουνιασμένες εποχές από αυτές, όπως κάποτε με τα επικά τρολλς τύπου ονούφριου και σταβροσχαρ όπου το 1/3 των θρεντς ήταν ουσιαστικά για τα σκουπίδια. Το μόνο που βλέπω εδώ είναι ένα θρεντ και μερικά ακόμα που ήρθαν ως απάντιση σε αυτό το θρεντ, που δεν θα έπρεπε γιατί πραγματικά δεν ήταν κάτι το τόσο σημαντικό/σοβαρό. Όπως άλωστε φαίνεται, τα θέματα σε όλες τις υπο-ενότητες συνεχίστηκαν κανονικά.
Δεν ξέρω αν έχω χάσει κάποια άλλη ποιο χοντρή πλάκα πέρα από το \"μεθυσμένο θρεντ\" και ζητώ συγνώμη αν δεν είμαι γνώστης, αλλά κατά την γνώμη μου, αυτό το θρεντ από μόνο του δεν δικαιολογεί αυτό τον τεράστιο ντόρο που επακολούθησε. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι πράγματα που υπό άλλες συνθήκες φαίνονται μικρά, στα πλαίσια ενώς τέτοιου φορουμ υποστήριξης μεγιστοποιούνται. Ίσως επίσης να χτυπάει και κάπως όταν ένας άνθρωπος που υποφέρει από κάποια κατάθλιψη η αλκοολισμό και μπένει για κάποια υποστήριξη να συναντάει ένα θρεντ τύπου zoo.gr. όμως αυτό το θρεντ παραμένει ένα και μόνο θρεντ, και εκτώς από το αρνητικό που μπορεί κάποιοι να αντιληφθούν, εγώ είδα και πολλά θετικά. Είδα άτομα που μπορεί να έχουν προβλήματα, να βγένουν έξω, να κοινωνικοποιούνται και επιτέλους να περνάνε καλά. Ίσως για μια φορά κάποιος δεν ποσταρε ένα θρεντ για την κακή του συναισθηματική κατάσταση αλλά για την καλή και αυτό πόσο καλό είναι! Εξάλλου όπως είπα και πριν κανένα άλλο σαμπ-φορουμ δεν επηρεάστηκε, και τα θέματα κανονικά συνεχίστηκαν και στο \"άγχος/φοβίες\" και στο \"ΙΨΔ\" και στο \"κατάθλιψη\" και στο \"ψυχώσεις\" κλπ. Είναι απλά ένα θρεντ, απλά όποιος το βρίσκει κακόγουστο το προσπερνάει και η ζωή συνεχίζεται. Ούτε υπερβολές τύπου \"ωωω πως τολμάς να χρησιμοποιείς την λέξη αλκοολικός\" ούτε τίποτα. Συνεχίζουμε!
Υ.Γ. Και σταματήστε κάποιοι να παραπονιέστε για το δήθεν χαμηλό επίπεδο όταν οι εσείς οι ίδιοι έχετε αρχίσει και έχετε πάρει μέρος σε μερικές από τις ποιο κουτσομπολίστικες στιγμές αυτού του φορουμ, μην γινόμαστε υποκριτές για το καλό.
Πετράν, για άλλη μια φορά με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη....
Και για να σου λυθούν κάποιες απορίες..
Από την πρώτη στιγμή γράψαμε πως από αμέλεια μπήκε στις εξαρτήσεις και όχι στα γενικά.
Ζητήσαμε κατευθείαν από το Σέλια να το βάλει στα γενικά, όπως και εγινε.
Η πλάκα δεν ήταν ακριβώς πλάκα, ήταν περισσότερο η ανάγκη μας να δημοσιοποιήσουμε τη χαρά μας για το πόσο όμορφα περνούσαμε.
Είμασταν σίγουροι πως κανείς δεν θα το έπαιρνε σοβαρά, καθώς όλοι ξέρουν ότι με τη μστρουμφ
είμαστε φίλες και έξω από δω και δεν υπήρχε ούτε μια στο εκατομμύριο να βγει και να με εκθέσει.
Παράλληλα, η παρουσία της εδώ μέσα δεν είχε δώσει ποτέ αφορμή για τέτοιου είδους συμπεριφορές ακόμη και αν δεν είμαστε φίλες.
Απ ότι φάνηκε, κάποιοι δεν ήταν στο ίδιο μουντ με εμάς και έτσι ήρθαν οι παρεξηγήσεις που νομίζω πως εκτονώθηκαν πολύ γρήγορα.
Ο λόγος που η μαρία άνοιξε αυτό το θέμα, ήταν καθαρά κάποια κουτσομπολιά που ήρθαν στ αυτιά της για εκείνη, από άτομα που παρεξήγησαν τις προθέσεις μας.
Εκεί πήγαιναν και οι αναφορές της για \"φίλους\".
Από κει και πέρα, εύχομαι σύντομα να ανακαλέσει την απόφαση της και να γυρίσει, (το προσπαθώ, αλλά μεχρι στιγμής έχει μουλαρώσει), και να γυρίσει πίσω, σε ένα χώρο που της έχει προσφέρει και του έχει προσφέρει πολλά....