Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by keep_walking
Λοιπον κρινο λυπαμαι...σου εδωσα την αληθεια...εισαι εξυπνος...βλεπεις την αληθεια απο κει και περα,δεν εχει νοημα να γραφω.
Σου ειπα να το ξαναδιαβασεις γιατι θελω να εχεις πληρη συναισθηση του τι γραφεις.
Εφοσον λοιπον οπως γραφεις ολη αυτη η υποθεση ηταν δικια σου, σου λεω τα εξης:
Οταν βρεθηκαμε, οπως θυμασαι ηπιαμε καφεδακι,
συζητησαμε επιπαντος επιστητου, και βεβαια καναμε και 2-3 σχολια για το εδω φορουμ.
Μεχρι εκει ομως σωστα?
Τωρα αν μου ελεγες,
βρε συ κανουμε μια πλακιτσα με παρτουζιτσες να κανουμε χαβαλε?
Να εισαι σιγουρος οτι θα σου απαντουσα, οτι η σκεψη σου ειναι λαθος και ποτε μην επιχειρησεις κατι τετοιο.
Και οχι μονο εγω, αλλα και η υπολοιπη παρεα που ηταν μαζι μου.
Τωρα με αλλες συνθηκες με αλλο κοσμο,
οπως λες ηπιατε καμποσο και η ιδεα της παρτουζιτσας σας βγηκε μια χαρα και οπως λες δεν εχεις σε κατι να μετανιωσεις.
Εχω ομως εγω.
Γιατι οσο ειμαι δοτικος απεναντι στους ανθρωπους,
οσο αλληλεγγυος ειμαι και μπορω να κανω απειρα χιλιομετρα για αυτους, αλλο τοσο ευκολα μπορουν να με κανουν να μετανιωσω για αυτους.
Ειχα γραψει τοτε,
οτι ησουν ενας ανθρωπος που θα ηταν φιλος μου αν βρισκοταν στο δρομο μου.
Εκανα λαθος.
Οι φιλοι μου, οταν μαζευομαστε, δεν στηνουμε τετοιες πλακιτσες, αμα θελουμε να κανουμε παρτουζες παμε και το κανουμε. Πλακα ομως σε βαρος αλλων δεν κανουμε ποτε.
Γραψε λαθος, το πιο πιθανο ειναι λαθος δικη μου εκτιμηση στα οσα διαβασα στη ματια σου οταν βρισκομαστε στη τριπολη.
Ομως οταν πινω ενα καφε, θελω να ξερω με τι ανθρωπο τον πινω. Αν ο κηπ ειναι αυτος που (νομισα) πως γνωρισα θα χαιρομουν πολυ. Αν ομως ειναι ο κηπ που κανει και τις πλακιτσες του, πολυ απλα δεν μου κανει.
Και ξερεις,
δεν θα με ενδιαφερε αν ησουν απλα ενα λογκιν.
Που ξερω εγω ποιος κρυβεται πισω απο μια οθονη?
Οταν ομως οι ματιες συναντιουνται,
απαιτω οι μασκες να πεφτουν και ξερουμε ολοι με ποιον μιλαμε.
Εσυ ειδες ενα κρινο, και δεν ηταν αλλος απο τον κρινο που διαβαζες τοσα χρονια.
Δεν ξερω αν με εχεις για περιεργο - κομπλεξικο η τι αλλο,
παντως fake δεν ημουν ποτε.
Με συγχωρεις αλλα για λογους αξιοπρεπειας μου,
ειμαι αναγκασμενος να μην εχω καμια σχεση μαζι σου στο μελλον ειτε προσωπικη ειτε δικτυακη.
Πιστευω οτι δεν σε πολυενδιαφερει κατι τετοιο, οποτε θα θεωρησεις το ολο σκηνικο ευκολα ληξαν.