Quote:
Originally posted by soft
Αν δεν θελεις εσυ να τα ακους Κrino,ισως καποιοι αλλοι να θελουν,να ακουν για τα κουμπια τους.
Απλως το προσπερνας,και δεν απαντας,αν δεν σε ενδιαφερει το συγκεκριμενο προβλημα.
τι μας λες?
εσυ εισαι δηλαδη που ακους μια χαρα και εγω ο κωφαλαλος?
αυτο θελεις να πεις?
γιατι εγω καταλάβα οτι μπορεις να λες αιωνιως και να μην βρισκεις ουτε κουμποτρυπα.
Και οχι δεν το προσπερνω το θεμα με ενδιαφερει.
Κουμπι σημαινει κατανοηση ομορφη αντιληψη...και ..ναι ομορφα και ζεστα λογια αν καποιος τα αισθανεται να τα πει.
Και κουμποτρυπα σημαινει να ανοιγει για να μπει ενα κουμπι.
Γιατι αλλιως αμα το κουμπι ειναι καλο αλλα δεν ανοιγει η κουμποτρυπα, τοτε το κουμπι ειναι αχρηστο.
Και αν εχει περασει απο και εχει νοιωσει την αναγκη στη ζωη του,να ακουσει μια κουβεντα κατανοησης .Και να την πουμε,αλλα μονο οταν την νοιωθουμε.
σορρυ αλλα δεν ειμαι παπας.
Ουτε μοιραζω ασυστολα λογια αλληλεγγύης δωθε - κειθε.
Επειδη βλεπω το αισθημα αλληλεγγυης και συμπαραστασεις,και εχω εκστασιαστει και ξεφυγει εντελως,lill αμα θελησεις την επομενη να πεις κατι,για αυτο που αντομετωπιζεις ,μην μπεις εδω,μπες καλυτερα
στο zoo,ισως σε καταλαβουν καλυτερα εκει.Και για να μην καιροφυλακτουν,υπαρχει και υ2 :):)
σμσ νομιζεις οτι το προβλημα λυνεται αναλογα με το που μπαινει ο καθενας, και οτι εδω μεσα εχουμε τα παρασημα και τα ευσημα κατανοησης και μονο, τοτε εχεις λαθος.
Και σαφως δεν καιροφυλακτω οπως υποννοεις.
Ομως πρεπει να κανω και μια κριτικη σε αυτο που βλεπω και σε αυτο που αντιλαμβανομαι ως feedback.
Αλλιως θα καθομαστε ολη μερα απλα και μονο να λεμε για να κατοχυρωνουμε την καλοσυνη και την αλληλεγγυη μας.
Αρα το βραδυ μπορουμε να κοιμηθουμε ησυχοι.