Originally posted by lightbluepath
Quote:
Originally posted by PETRAN
Α την τυχερρη θάλασαα πήγεεε :P
Βρε παιδί μου ωραία, αφού το καταλαβαίνεις ότι καμια φορά υπερβάλεις να προσπαθήσεις να το ελέγξεις κάπως ,για σένα φυσικά! (όχι για τους άλλους) Δεν λέμε,οι κόντρες είναι μαλακία και σίγουρα έχουν μερίδα ευθύνης όλοι που παίρνουν μέρος! Αλλά ξέρεις πόσοι μαλάκες υπάρχουν εκεί έξω έτσι? Αλλά όχι μόνο μαλάκες αλλά και μεμονομένες μαλακίες ακόμα και από άτομα που μπορεί να είναι καλά. Όλοι άνθρωποι είμαστε, όλοι λάθη κάνουμε, δεν μπορεί να ξενερώνεις με την κάθε μαλακία. Αν πας με αυτή την τακτική θα χαλιέσαι με το παραμικρό. Π.χ, ας πούμε φάνηκε να πειράζεσαι πολύ με το \"θηλυκός ηρώδης\" και λες \"χτύπημα\" κάτω από την ζώνη. Ok η ατάκα στα πλαίσια που έγινε ήταν φυσικό να την πάρεις αρνητικά. Αλλα΄εγώ πιο πολύ την έκανα με διάθεση χιουμορ γιατί το \"θηλυκός μοντέρνος ηρώδης\" ακούγεται αστείο σαν έκφραση όχι γιατί πιστεύω ότι είσαι κάποιου είδους θηλυκού ηρώδη! Φυσικά και δεν το πιστεύω αυτό! Ούτε είχα σκοπό να σε μειώσω. Με το να είσαι έτσι, μπορεί να παίρνεις αρνητικά και πράγματα που για άλλους θα ήταν η \"πειράγματα\" η \"αστειάκια\" κλπ.
Γι αυτό λεώ να προσπαθήσεις να το διαχειριστείς για σένα. Απλά φιλικά τα λέω όλα αυτά :)
Ok, thanks Πετράν, έφυγες από την μαύρη λίστα και πήγες στην άσπρη λολ. Ωραία τα λες συμφωνώ απόλυτα στα πρώτα. Τώρα πιο μετά θα μου επιτρέψεις να παρεξηγούμαι γιατί δεν ξέρω πως τα λέει ο άλλος και καλό είναι να είμαι προετοιμασμένη για τα χειρότερα. Τελικά αξίζεις! :)