Γραφεις κατι ,και χτυπα ο γειτονας την πορτα κκαι μιλας και λιγο παραπανω .
Οτι εχεις γραψει πριν δεν υπαρχουν γιατι δεν εισαι Log in
Poso χρονο εχουμε ??
Για να ξερουμε ποσο θα μιλαμε στον γειτονα :)
Γραφεις κατι ,και χτυπα ο γειτονας την πορτα κκαι μιλας και λιγο παραπανω .
Οτι εχεις γραψει πριν δεν υπαρχουν γιατι δεν εισαι Log in
Poso χρονο εχουμε ??
Για να ξερουμε ποσο θα μιλαμε στον γειτονα :)
Μου συμβαίνει σε μνμ που γράφ ω η αποκοπή των λέξεων πχ σαν αυτό που έκανα συνειδητά στη λέξη 'γράφω'.Νομίζω,νομίζω όμως,αν θυμάμαι καλά ότι το είδα κι αλλού.Και σε προσωπικό μνμ μου έτυχε ένα γράμμα να αντικαθιστάται από ένα τετραγωνάκι.
Καλορίζικο το νέο φόρουμ και από μένα!!!
Και να ρώτησω αφού στο νέο φόρουμ μπορούν να γράφουν και αυτοί που έχουν διαγραφεί ή έχουν πάρει κόκκινα τετραγωνάκια κλπ γιατί η λίστα με τους διαγραμμένους δεν έχει σβηστεί? :)
Επίσης μπορώ να ρωτήσω την υπογραφή μου πώς μπορώ να την αλλάξω?:D
μαλλον γιατι ο νικος ξεχασε να κανει ban εκ νεου τους μπαναρισμενους!
Τελος παντων αν θελετε να το φτιαξετε αλλιως σε ανυποπτο χρονο θα 'ναι σαν να ανοιγει η κρυπτη των Ghostbusters ενα πραμα...
Εδώ που τα λέμε εγώ δεν είχα συμπληρώσει τα τελευταία 5 κόκκινα τετραγωνάκια όμως!
Οπότε σύμφωνα με το παλιό σύστημα δεν έπρεπε να πάρω ΜΠΑΝ!!!:p
testing testing
κοφτινγκ κοφτινγκ =Ρ
Σχετικα με το δυσεπιλυτο τεχνικο προβλημα των κομμενων μηνυματων... Οσοι εχετε κομμενα μηνυματα, αν δοκιμασετε να κανετε edit το ποστ εμφανιζεται το κειμενο ολοκληρο στη φορμα διορθωσης η λειπει κι απο εκει το κομματι?
Γιατι αν εμφανιζεται εκει ολοκληρο, τοτε πιστευω ψιλοσωζεται το πραγμα. Αν θελετε δοκιμαστε και πειτε μου (*γκουχ*γειασουRain*γκουχ* =Ρ)
Επισης θα ηταν χρησιμο ισως αν κανατε ενα εικονικο meeting τα θυματα του ΣΑΚ (Συνδρομο Αιφνιδιας Καταχωρησης) για να ανταλλαξετε πληροφοριες - αν μεταξυ σας βρειτε καποιο κοινο χαρακτηριστικο στις περιπτωσεις σας που εχει να κανει με το ποσταρισμα (απο το ποιον browser χρησιμοποιειτε μεχρι και ποιους συνδυασμους πληκτρων) αυτο μπορει να βοηθησει τους τεχνικους να αναπαραγαγουν και να εντοπισουν το προβλημα. Μια σκεψη...
*Γεια σου ομπ*
*δε σου ξαναμιλάω ομπ*
λολ
Δεν είμαι η μόνη που της γίνεται,αποενοχοποιήθηκα.Lo u,το διαβάζεις ελπίζω αυτό,χαχααα
Ob,ναι,όταν κάνω έντιτ μου το παρουσιάζει ολόκληρο,μετά το έντιτ για λίγο φαίνεται σε μένα ολόκληρο επίσης,όταν κάνω logout όμως και ξαναμπώ στο ίδιο θρεντ,εξακολουθεί να είναι κομμένο.
Ε αφου εμφανιζεται λοιπον ολοκληρο στο edit, μπορειτε οι πληγεντες να δοκιμασετε το εξης: Καθε φορα που ποσταρετε και σας βγαινει κομμενο το μηνυμα, πατε στο edit και κανετε copy απο το σημειο του σπασιματος και μετα. Υστερα φευγετε απο το edit χωρις να αλλαξετε τιποτε, και στελνετε το επιλεγμενο κειμενο σαν ανεξαρτητο ποστ, ισως με κοτσαρισμενη μια ενδειξη πως "συνεχιζεται απο το προηγουμενο". Για παλιοτερα ποστ σας που σημερα εμφανιζονται κομμενα, οποτε εχουν μεσολαβησει καταχωρησεις αλλων, μπορειτε να κανετε το ιδιο με πριν, βαζοντας ομως το επιλεγμενο/αντεγραμμενο κειμενο σε απαντηση με κουοτ στην καταχωρηση σας που ειχε κοπει. Το τελευταιο δεν ειναι απαραιτητο, απλως αποκαθιστα σε ενα βαθμο τη συνεχεια των λεγομενων σας.