και γω καπως ετσι το βλεπω πλεον κοριτσι μου.
Printable View
Εγω παλι Αμελι, νομιζω οτι στις σχεσεις μπορει να χρειαστει να παιξουμε και τον ψυχολογο, και την νοσοκομα, και την μαμα και καθολου δεν πειραζει αν ξερουμε ποτε το κανουμε και οτι...το κανουμε. Αρκει να μην ειναι συνεχεια ενας ρολος η σχεση. Διαφορετικα, βρισκουμε εναν πολυ ισορροπημενο ανθρωπο με λυμενα ολα τα ψυχολογικα του κ κανουμε μια σχεση. Κ προβλημα κανενα, αραγε τοτε? Δεν λεω να κανεις μια σχεση ντε κ καλα με εναν ανθρωπο που εχει σοβαρα ψυχικα θεματα....αλλα νομιζω οτι το σκεφτεσαι πολυ.
1. Απο τι πασχει 2. πώς ειναι οι γονεις του απεναντι σου 3.πώς ειναι η σχεση του με τους γονεις του κ.....πάει λεγοντας.
Εγω θα λεγα να εστιασεις σε σενα κ σ αυτον. πώς νιωθεις μαζι του? πώς νιωθεις γι αυτον? σου λέει κατι σαν ανθρωπος? χωρις αναλυσεις κ υπερ-αναλυσεις.π
Κ τα υπολοιπα θα τα δεις στην πορεια. Εκ των προτερων, κ εκ του ασφαλους και θεωρητικα δεν μπορεις να ξερεις. Επισης νιωθω πώς βιαζεσαι...βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα: για ολους κ οχι μονο για τον Μαριο. μηπως να δωσεις λιγο χρονο στην οποια διαδικασια...χωρις να βιαζεσαι για το τελος? για το αποτελεσμα?
Φιλικα,ε?:)
αμελί δεν με τρομαζουν τα μπολτ σου...
Αν θες να σου λέμε ότι σε συμφέρει και σε κάνει να τα έχεις καλά με τη συνειδηση σου, τότε πεστο να μην ξαναγράψω στο θέμα σου.
Στο είπα και άλλη φορά: κάνω παρέα με άτομο με διπολική με εκατό προβλήματα περισσότερα από τα δικα σου και όμως την παλεύει και δεν γκρινιάζει συνέχεια ακόμη και αν χαλάσει ο καιρός.
Και για να το τελειώνουμε θα δανειστώ αυτό που ειπε ο κηπ: καλύτερα που έκοψες με τον Μαριο, πρώτα απ όλα για το δικο του το καλό.
εμένα αυτό που μου φάνηκε κάπως υπερβολικό και παρορμητικό ( και δεν θα σε χαρακτήριζα κακιά ή εγωίστρια προφανώς) είναι το ότι πηρες μια τόσο δραστική απόφαση, του ανακοίνωσες δηλαδή ότι δεν θες να έχεις σχέσεις μαζί του και έσβησες και τα τηλ.
για μένα μια πιο νορμάλ αντίδραση θα ήταν να κρατήσεις αποστάσεις, χωρίς να χρειάζεται να κόψεις και κάθε επαφή. κανένας καφές δηλαδή μια στο τόσο, χωρίς πολλές απαιτήσεις ή προσδοκίες. γιατί να πρέπει να κόβεις τόσο απότομα από ένα άτομο που δεν σου έκανε και κάτι (τουλάχιστον όχι επίτηδες).
Θεοφανια
δεν θελω να μου γραφει κανεις οτι με συμφερει.
εδω μεσα ο καθενας εχει το δικαιωμα να εκφραζεται ελευθερα.
απλα θεωρω οτι αν δεν με εκτιμας για τον οποιονδηποτε λογο(επειδη γκρινιαζω,επειδη δεν φερθηκα καλα στον Μαριο κλπ κλπ) ειναι πολυ προτιμοτερο να μην μου γραφεις καθολου,παρα να γραφεις σχολια του τυπου "καλυτερα που εκοψες απο τον Μαριο, πρωτα απ ολα για το δικο του καλο".
εγω συμφωνω με την κλαιρ. πολυ ασπρο μαυρο αμελι. κ οντως το μπερδεψες το παιδι. τη μια μερα "ανοιξου μου", την αλλη "δε θελω να σε ξαναδω στη ζωη μου"! ηταν απαραιτητο να τον παρεις τηλ? αφου δεν ηθελες να τον ξαναδεις, ας μην τον επαιρνες! τι νοημα ειχε? απο εκει κ περα συμφωνω με την αρκτο κ τη μαριαν οτι ηταν 30 χρονων μουλαρος κ αν οι γονεις του τον εχουν χαιδεμενο δεν ειναι υποχρεωμενη κ η αμελι να του κανει τη νταντα. ομως να τηρεις μια σταθερη συμπεριφορα. τη μια μερα ετσι κ την αλλη γιουβετσι μπερδευει τον αλλο.
λοιπον...κατεληξα σε ορισμενα συμπερασματα:
μερικες εδω μεσα την εχουν δει ψυχαναλυτριες(βλεπε iberis)και αραδιαζουν βαρυγδουπες λογοροιες,οι οποιες δεν νομιζω πως γινονται με στοχο να με βοηθησουν,αλλα για να εντυπωσιασουν.
καποιοι αλλοι θεωρω οτι ταυτιστηκαν με τον Μαριο επειδη εχουν την ιδια παθηση(βλεπε keep) και γι αυτο πετανε κακιες του τυπου "καλυτερα για τον Μαριο που ξεκοψατε την φιλια σας".
επισης θεωρω οτι η Θεοφανια,παρολο που στο παρελθον με εχει βοηθησει με τα λογια της,ειπε αυτα που ειπε, επειδη ειναι κολλητη με τον keep και ειναι αναμενομενο να εχουν παρομοιες αντιληψεις οπως και το να αλληλουποστηριζονται.
τελος θεωρω οτι εδω μεσα υπαρχουν αρκετα ατομα (λου,αρκτος,σοφια κ.α.) τα οποια τα εκτιμω και τα ευχαριστω,οχι γιατι πανε με τα νερα μου(οπως θα σπευσουν να εικασουν ορισμενοι),αλλα επειδη νιωθω πως καταλαβαινουν τα ζορια που περναω και η οποια κριτικη τους ειναι καλοπροαιρετη.
αυτα.
προτιμω να κραταω τις αποψεις που εχουν για μενα,ατομα τα οποια με εχουν γνωρισει καλυτερα:)
bye bye :)
ωραια, αμελι.
αφου ξεπαστρεψες τις μισες αποψεις σαν κακοπροαιρετες η απο ταπεινα κινητρα υποκινουμενες, κρατησες τις αλλες μισες ως καλοπροαιρετες και βοηθητικες.(σοφια,λου, αρκτος)
μονο που συμβαινει να ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ πανω- κατω!!!
δεν το προσεξες??????
ουτε και σε αυτες απαντας κατι επι της ουσιας , ουτε δειχνεις καμια ανησυχια για την συμπεριφορα σου προς το ατομο το οποιο οι αλλοι ειχαν κολλητο η αγαπητο και υποστηριξαν(σε αντιθεση με σενα που εχουν προσωπικα μαζι σου)....
αν όντως τον βλέπεις μόνο ερώτικά καλά έκανες και ξέκοψες. όμως, δεν έπρεπε να του το ανακοινώσεις μωρέ, θα ταράχτηκε κι αυτός φαντάζομαι.