Δεν μας λες που μπορουμε να τον βρουμε και εμεις να τον κανουμε λιγο τουλουμι στο ξυλο??? Μετα θα σου αλλαξουν και καθηγητη γιατι ο παπαρας θα ειναι σε "αναρρωτικη"....
Printable View
Δεν μας λες που μπορουμε να τον βρουμε και εμεις να τον κανουμε λιγο τουλουμι στο ξυλο??? Μετα θα σου αλλαξουν και καθηγητη γιατι ο παπαρας θα ειναι σε "αναρρωτικη"....
Εχεις σκεφτει να παρεις καποιον αντρα και να ειστε μαζι οταν του τα λες καταμουτρα? Θα κωλοσει λες?
νομίζω πως το χειρίζεσαι λάθος, ο τύπος σου πήρε τον αέρα. δείξε λίγο τσαμπουκά ρε συ. έδειξες ότι τον φοβάσαι, σε αυτό πατάει για να σε τρομοκρατήσει.
όχι ρε! αλλά ας πούμε τον βλέπεις και αρχίζεις να τρέχεις. ε αυτό δείχνει ότι τον φοβάσαι! δείξε ότι δεν σε τρομάζει και ότι θα φτάσεις την υπόθεση στα δικαστήρια αν δεν σταματήσει.
πάντως κι εμένα μου κάνει εντύπωση. καθηγητής και να κάνει τέτοιες μαλακίες στον εργασιακό του χώρο? πάει καλά? εγώ όσους πέφτουλες καθηγητές ξέρω, απλά πετάνε διακριτικές μπηχτές και όποια κάτσει!
δε νομίζω ότι το ξύλο είναι η λύση! αλλά να φοβηθεί κι αυτός, για τη δουλειά του και τη θέση του!
κάντον καταγγελία το μουνι της λάσπης