oriaki prosopikotita (y/n) ?
tin diagnosi tin ekane to kentro psixikis ygeias peristerioy.thn eixe kanei peripou sta 23 moy kai tin epibebeose sta 33 mou peripoy.
sta 23 den eixa statheri douleia me tin enoia oti koitaga na kano kati san eleytheros epaggelmatias . opote den eixa kati stathero.genika eimai synaisthimatika astatheis tha elega.apo tin mia stimi stin alli mporei na eimai kala kai tin alli stigmi pali xalia.exei bebaia na kanei me tin psychologiki bia poy exo gyro moy ana pasa stigmi.den ksero an exo magniti gia auto i apla me briskoun boliko kai to kanoun.
teleytaia prospatho bima bima na diorthoso ta pragmata.
sto kommati tis douleias kati kataferno.ekei imoun panta pio dynatos.ston synaisthimatiko tomea dyskola ta pragmata.
mou ferontai san skoupidi den me ypologizoyn kai poly.
an tairiazoyn oi apopseis mas exei kalos...
allios briskoyn ton tropo na me anagasoun na kano to diko toys....
ευχαριστω και συνεχιζουμε...
σορρυ για την απουσία μου.
στις 22/4/2009 ήμουν ταξίδι απο αυτά που δεν θέλω να κάνω για δουλειά.Είχα ζητήσει άδεια αλλα δεν μου την έδωσαν.και έτσι δεν μπόρεσα να ξεφύγω στην μοίρα μου.
Το βράδυ τελιώνοντας την εκτος έδρας δουλειά μου και επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο είχα ενα άσχημο τροχαίο.
τράκαρα μετοπικά με ενα άλλο ΙΧ και τα αυτοκίνητα έγιναν θρυψαλα.εγω γλιτωσα απο θαυμα.όμως κάποια μικρά προβληματα υγείας και οικονομικά που απορεαν απο αυτό το ατύχημα (παρότι έφταιγε ο άλλος) με ανάγκασαν να μείνω μακριά σας. τα υγείας και οικονομικά προβληματα φέραν τα ψυχολογικά στην επιφάνεια...και βέβαια κάποιοι επιτιδιοι απο κυρίως απο το εργασιακό περιβάλλον προσπάθησαν να κάνουν το δικό τους βλέποντας την αδυναμία μου.
Είμαι σε μια απο τις χειρότερες φάσεις της ζωης μου ψυχολογικά.Πονάει το σώμα (ακόμα) και η ψυχη.
Ενώ ήταν εργατικό έγιναν κατι μπερδέματα οικονομικά και πάνω στην φάση που χρειαζόμουν τα χρήματα περισσοτερο απο ποτέ μου έκοψαν κάπου 300 ευρω.Τα οποία με πολύ γκρίνια τα πήρα εν μέρει μετα απο 1 μήνα και τα υπόλοιπα θα τα πάρω μετα απο 1-2 βδομάδες απο σήμερα,
Μέσα σε όλο αυτό το τρέξιμο ένιωθα και νίωθω να πνίγομαι χρόνικα....να μην έχω ούτε 5 λεπτά για μένα να σκεφτώ τι μου συμβαίνει και να το αντιμετοπισω.
το κακό είναι ότι βάζω τα κλάματα ακόμα πιο εύκολα απο πριν..
τσακόνομαι με την γυναίκα μου γιατι δεν αντέχω άλλο να καταπατάει την προσωπικότητα μου.
Έχω εξαντλήσει την υπομονή των πάντων με το προβλημα μου γιατι πονάω ακόμα δεν μπορώ να σηκώνω βάρη ...δεν έχω όρεξη για πολλά . θέλω να κάθομαι σπίτι να ξεκουραστώ...
Συν τις άλλις...με κάλεσαν απο την δουλειά για κουβέντα και μου είπαν να \"βελτιωθω\" αλλιώς κινδυνεύω με απόλυση...
κοινως όλα ενα μαυρο χάλι...
προσπαθώ να κοιτάξω την υγεία μου άλλα μου είναι δύσκολο απο την πίεση της δουλειάς...
τώρα έχω πάρει άδεια αλλά δεν ξέρω δεν μπορώ να ηρεμήσω.
είμαι σπίτι και όλο κάτι έχω να κάνω..
είμαι οριακός η τελικά τρελαμένος τελίως...;