Ψοφάς να τραβάς πάνω σου την προσοχή................. :pQuote:
Originally posted by picker
Καλο ηταν... Πολυ ψοφια τα πραγματα σημερα. Ξενερωνω οταν δεν υπαρχει ενταση :-(
Printable View
Ψοφάς να τραβάς πάνω σου την προσοχή................. :pQuote:
Καλο ηταν... Πολυ ψοφια τα πραγματα σημερα. Ξενερωνω οταν δεν υπαρχει ενταση :-(
Γαμωτο... Το καταλαβες :-/
έλα τωρα ... μη κοκκινίζεις και τρέξουν οι .... καλοθελητούδες να σου \"καταρρακώσουν την προσωπικότητα\" ;) :DQuote:
- κάντε πίσω καλέ ... ο picker μας είναι \"προστατευόμενο είδος\" .... κι είναι κι ευαισθητούλης ... :D
;)
:p :p :p :p :p :pQuote:
Originally posted by psychangel
έλα τωρα ... μη κοκκινίζεις και τρέξουν οι .... καλοθελητούδες να σου \"καταρρακώσουν την προσωπικότητα\" ;) :DQuote:
- κάντε πίσω καλέ ... ο picker μας είναι \"προστατευόμενο είδος\" .... κι είναι κι ευαισθητούλης ... :D
;)
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ;Quote:
Originally posted by susperia
ρε δεν αποκλειεται!! δεν τους ακους? ολο γλυκες ειναι! ολο μανθες μου και θεοφανια μου ειναι τα δυο τους!! Τελικα η θεοφανια εκανε την τυχη της! κι εγω κουμπαρος!!
ΕΠΕΣΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΞΩQuote:
Originally posted by Kleiw
Για παράδειγμα στο μυαλό μου η Θεοφανία είναι μελαχρινή , με δυνατό σκαρί . Θα την φανταζόμουνα αδύνατη , αλλα έχει πει οτι σκοπεύει να χάσει κάποια κιλά , οπότε ...... μάλλον δεν είναι τόσο .......
ΜΑΝΤΗΕS..εκτός απ το γάμο μας, δεν έγινε τίποτα συνταρακτικό...
Μόνο μερικά μαθήματα για παρτούζες και κόκκινα φωτάκια....Έχεις χρόνο φαντάζομαι να διαβάσεις....
ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ; :cool:
Μέλη Online - Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 152 Επισκέπτες, 15 Μέλη και 1 Αόρατο μέλος οι οποίοι κοιτάζουν το forum
Key: Super Administrator - Administrator - Super Moderator - Moderator - Μέλος
insiderovios, vampirion, mmaria, sdim, epakaki, ico, Θεοφανία, MANTHES, MANTHES, MANTHES, astarti, Skiaxtro, anwnimi, Helena, krino
OXI AΠΛΑ ΕΠΑΝΗΡΘΑ ΑΛΛΑ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑ ΚΙΟΛΑΣ
MANTHESSSSS
γύρισες!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ :cool:
ΜΟΝΟ Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΕ :(
Μη λες ψέμματα στον κόσμο και σταματήσουν να ράβονται για το γάμο....
ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΛΕΙΨΑ ΣΤΟΝ SUSPERIA. ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ MANTHES :P
ΜΕ ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ε;
ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΥΓΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ
Ανησυχώ για τον sus. Έχει μέρες να φανεί. Αν έχει κανείς τηλέφωνο του, να τον έπαιρνε να δούμε ότι είναι καλά
MHN ANHΣΥΧΕΙΣ. ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ.
Τελευταία ενέργεια: 7-5-2008 στις 11:28
ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΑΛΛΩΝΕΙ :cool:
Οποτε είναι ξανθιά (βαμμένη ?) , με μαγουλάκια και πιασιματάκια ?Quote:
Originally posted by MANTHES
ΕΠΕΣΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΞΩQuote:
Originally posted by Kleiw
Για παράδειγμα στο μυαλό μου η Θεοφανία είναι μελαχρινή , με δυνατό σκαρί . Θα την φανταζόμουνα αδύνατη , αλλα έχει πει οτι σκοπεύει να χάσει κάποια κιλά , οπότε ...... μάλλον δεν είναι τόσο .......
Εσένα σε φαντάζομαι : μελαχρινό , κοντοκουρεμένο , μετρίου αναστήματος και σχεδόν τετράγωνο πρόσωπο ....... με τα χέρια στις τσέπες . :P
Για πες μας για την μελαχρινή .......... καλή ?
Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ. ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΕΣ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΙΤΑ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΡΟΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ 1,85. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΨΗΛΟΣ. ΕΧΩ ΚΟΜΠΛΕΞ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
που σαι ρε manth?? At last back! Ηταν ενδιαφερον αν χωρις εσενα θα ηταν σε ηρεμια το φορουμ! Μπορεις να διαπιστωσεις σε τι ηρεμια επηλθε το φορουμ στα πιο προσφαρα θεματα, ειναι ενα καινουριο ειδος ηρεμιας που ονομαζεται \'\'ηρεμια μετα μπινελικιων\'\' (πως λεμε ξυλο μετα μουσικης). στα ποστ που να σε φτασω, αυτη τη βδομαδα εχω λιωσει στη δουλεια και λειπω, αντε να μπαινω κανα 5λεπτο ετσι να δω τι παιζει, αλλα δεν προλαβαινω να απανησω γενικως σε θεματα.
woman εσενα δε σου λειψα? :(
θεοφανια να ξερεις οτι ο umcalzum μας τρεφει ιδιαιτερη συμπάθεια και δηλωσε οτι ειναι ερωτευμενος μαζι σου σε U2U που μου στειλε. Αλλα επειδη δεν εχω καιρο να \'\'ανταποδωσω\'\' αυτη τη συμπαθεια δεν μπηκα καν στον κοπο να του απαντησω κι εγω.
ΘΑ ΞΑΝΑΦΥΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΠΟΙΑ ΗΡΕΜΙΑ; ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΤΟΝ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ. ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ ΗΡΕΜΟΙ;
umcalzum; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΞΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ
susperiakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiQuote:
Originally posted by susperia
woman εσενα δε σου λειψα? :(
όντως μου έλειψες!! :(
Βαριόμουν να γράφω μόνη μου στο τοπικ μας ....
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, η ομάδα επανήλθε!!
Άλλωστε το φόρουμ δεν είναι το ίδιο χωρίς εσένα, την Θεοφανία και τον MANTHES :)
ευτυχως βρε παιδι μου, ενιωθα πως με εγκατελειψες! Εννοειται οτι ολοι ειμαστε εξισου σημαντικοι στο team woman μου!
το θεμα ειναι ποτε θα επανελθει η ομαδα στους προηγουμενους ρυθμους. Εγω οσο λιωνω στη δουλεια δυσκολο το βλεπω (για μενα). Παω να κανω ενα μπανακι τωρα γιατι στις 11 επεστρεψα. manthes παλι θα ξαναφυγεις? κατσε σπιτακι που ειναι καλα...
το umcalzum οσο ηλιθιο ακουγεται, αλλα τοσο ειναι κι ο τυπος παρεπιπτοντως, κι εχει και ποιοτικους φιλους!
ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΛΩΣ ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ.
ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΩ.
ΣΟΥ ΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΟΥ, Ε;
ΚΑΛΩΣΤΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ.......!!!!!!!...........
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΥΠΟΔΟΧΗ. :D
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΤΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ.
ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΟΥ;
ΕΧΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΕΞ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ; ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΕΞ ΑΝ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ;
ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
Το θέμα είναι πως βρισκόμαστε σε ένα χώρο όπου ο καθένας έχει δικαίωμα να πει ελεύθερα την άποψη του. Το πρόβλημα είναι πως υπάρχουν μερικοί που προβάλλουν διαφορετική άποψη, μόνο και μόνο για να δείξουν ότι είναι ανώτεροι από τους άλλους.
Ευτυχώς τα περισσότερα άτομα εδώ μέσα είναι αρκετά νοήμονες, οπότε ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του...
ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ. ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ; ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.
ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ :D
Δύο τινά συμβαίνουν...Quote:
Originally posted by Θεοφανία
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΕΞ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ; ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΕΞ ΑΝ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ;
ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
Το θέμα είναι πως βρισκόμαστε σε ένα χώρο όπου ο καθένας έχει δικαίωμα να πει ελεύθερα την άποψη του. Το πρόβλημα είναι πως υπάρχουν μερικοί που προβάλλουν διαφορετική άποψη, μόνο και μόνο για να δείξουν ότι είναι ανώτεροι από τους άλλους.
Ευτυχώς τα περισσότερα άτομα εδώ μέσα είναι αρκετά νοήμονες, οπότε ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του...
α) Η Θεοφανία έχει μία δισχιδή προσωπικότητα ερωτοαπαντώτας μόνη της
β) Υπάρχουν μυνήματα που δε μπορώ να τα δώ (Γκρρρρρρρρρρρρρρ - γιατι??????????? - ααααααααα)
Ούτε εγώ βλέπω τα εν λόγω μηνύματα οπότε... μάλλον το α συμβαίνει justme..... ;)Quote:
Originally posted by justme
Δύο τινά συμβαίνουν...Quote:
α) Η Θεοφανία έχει μία δισχιδή προσωπικότητα ερωτοαπαντώτας μόνη της
β) Υπάρχουν μυνήματα που δε μπορώ να τα δώ (Γκρρρρρρρρρρρρρρ - γιατι??????????? - ααααααααα)
justme και imagine....διαβάστε καλύτερα.
Δεν θέλω να το ξανασκαλίσω γιατί το κουράσαμε πολύ.
Για να μη μείνετε ομως με την εντύπωση πως το αποφεύγω, θα σας πω πως έχει να κάνει με την διαφωνία που είχα με τον Krino στο θέμα με τον picker.
Quote:
justme και imagine....διαβάστε καλύτερα.
Δεν θέλω να το ξανασκαλίσω γιατί το κουράσαμε πολύ.
Για να μη μείνετε ομως με την εντύπωση πως το αποφεύγω, θα σας πω πως έχει να κάνει με την διαφωνία που είχα με τον Krino στο θέμα με τον picker.
και τι εννοεις οτι εγω παω να το παιξω ανωτερος απο εσενα η καποιον αλλο εδω μεσα?
η καταλαβα λαθος?
Στο έχω ξαναπεί σε ένα άλλο θέμα που έκανες ακριβώς το ίδιο, αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο.
Ναι, νομίζω ότι πολλες φορές απαντάς μόνο και μόνο για να διαχωρίσεις τη θέση σου και να το παίξεις ανώτερος. Έχω συμφωνήσει σε πολλά μαζί σου, αλλά σε άλλα νομίζω ότι συμβαίνει αυτό που προείπα....
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΗ ΝΥΣΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΩ ΛΙΓΟ; :cool:
ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΛΕΙΠΑ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΝΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ :P
Λείπει ο MANTHES, λείπει ο sus......Woman...μήπως είσαι εδώ?????
ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΑΛΛΑ ΠΕΦΤΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΧΑΛΙΑ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΙΤΡΙΝΟΣ
Πιές κανένα χυμό και ξεκουράσω. Αφού λείπουν όλοι, θα δω...............Νικολούλη!
Θεοφανία κι εγώ Νικολούλη έβλεπα. :)
Πολύ ενδιαφέρον είχε σήμερα η εκπομπή.
Quote:
Στο έχω ξαναπεί σε ένα άλλο θέμα που έκανες ακριβώς το ίδιο, αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο.
Ναι, νομίζω ότι πολλες φορές απαντάς μόνο και μόνο για να διαχωρίσεις τη θέση σου και να το παίξεις ανώτερος. Έχω συμφωνήσει σε πολλά μαζί σου, αλλά σε άλλα νομίζω ότι συμβαίνει αυτό που προείπα....
Το οτι διαχωριζω την θεση μου ναι αυτο συμβαινει.
Και ναι τις θεσεις μου δεν τις εχω υπο διαπραγματευση τουλαχιστον σε ζητηματα αξιων.
Το να το παιξω ανωτερος ομως γιατι?
Δηλαδη η διαφορα γνωμης μας καθιστα ανωτερους και κατωτερους???
Προσωπικα δεν θεωρω κανενα καλυτερο απο εμενα, αλλα ουτε και χειροτερο. Ειμαστε ολοι ανθρωποι γεννημενοι απο μανα και ολοι μα ολοι καταληγουμε κατω απο 5 μετρα γης.
Δεν βλεπω να διαφοροποιουμαστε καπου εκτος αν ψαχνουμε σωνει και καλα διαφορες.
Αυτη ειναι η θεση μου, απο κει και περα η δικη σου γνωμη ειναι σεβαστη.
Και η δική σου επισης.
Απλά σε μερικά θέματα που κατά τη γνώμη μου είναι ξεκαθαρα, πχ, Κους-Κους το μεσημέρι, (είδες που το θημήθηκα;) θεώρησα ότι διαχώρισες τη θέση σου απ όλους μας, μόνο και μόνο για να πεις κατι διαφορετικό.
Αν έχω κάνει λάθος συγνώμη.
Έτσι και αλλιώς αν μας έχει ο -δικός μου-Θεός καλά, έχουμε πορεία μπροστά μας για να διαψευστεί ο ένας ή ο άλλος.
Τα σέβη μου...
Dalia...τον έφαγαν τον άνθρωπο. Μη σου πω η πρώην γυναίκα του...Quote:
Originally posted by Dalia
Θεοφανία κι εγώ Νικολούλη έβλεπα. :)
Πολύ ενδιαφέρον είχε σήμερα η εκπομπή.
Θα τη βρει την άκρη η Νικολούλη, αυτά είναι το φαί της!
Quote:
μόνο και μόνο για να πεις κατι διαφορετικό.
βγαζεις πολυ ευκολα συμπερασματα, αυτο και τιποτα αλλο.
Μεσα απο το διαδικτυο μπορει να συμβει ευκολα κατι τετοιο.