διάδρομο!ασε γιατι κ εγω θελω να παρω εναν μικρο.πηραμε εναν για τον μπαμπα μου που ειναι πολύ μεγάλος κ δεν χωράει στο δωματιο μου κ τωρα δε ξέρω τι να τον κάνω.!κ ψηνομαι να παρω εναν πολύ μικρο μπας κ τον χωσω στο δωματιο μου!
Printable View
διάδρομο!ασε γιατι κ εγω θελω να παρω εναν μικρο.πηραμε εναν για τον μπαμπα μου που ειναι πολύ μεγάλος κ δεν χωράει στο δωματιο μου κ τωρα δε ξέρω τι να τον κάνω.!κ ψηνομαι να παρω εναν πολύ μικρο μπας κ τον χωσω στο δωματιο μου!
είδα μία διαφήμιση εδώ και καιρό και σκέφτομαι να το πάρω...είναι το total strider http://www.telestarshop.gr/product.a...md=&searchstr=
βρήκα επίσης και αυτό εδώ από τα extreme stores...
http://www.x-tremestores.gr/216/esho...0&category=846
έχω κολλήσει λίγο στο τι να πάρω...και τα δύο φαίνονται μικρά αλλά και γυμνάζουν ταυτόχρονα όλο το σώμα...ποιά είναι η γνώμη σας?
Εχθές έκανα 2 ώρες κολύμπι και σήμερα 2χιλμ. τρέξιμο, έσκασα με τη ζέστη αλλά άξιζε
Curves και σημερα!
Κι εγώ συνεχίζω κερβσ κάθε μέρα τώρα (εκτός ΣΚ γιατί εδώ είναι κλειστό)...νομίζω ότι έχω δει διαφορά στα χέρια...πιο σφιχτά, μου φαίνονται...
Κι εγώ curves σήμερα
Curves και σημερα!
το τοταλ στεππερ καλο μου φανηκε!Quote:
Originally posted by katerina76
είδα μία διαφήμιση εδώ και καιρό και σκέφτομαι να το πάρω...είναι το total strider http://www.telestarshop.gr/product.a...md=&searchstr=
βρήκα επίσης και αυτό εδώ από τα extreme stores...
http://www.x-tremestores.gr/216/esho...0&category=846
έχω κολλήσει λίγο στο τι να πάρω...και τα δύο φαίνονται μικρά αλλά και γυμνάζουν ταυτόχρονα όλο το σώμα...ποιά είναι η γνώμη σας?
2.5 χλμ στο airwalker.
Εδώ και μια βδομάδα κάνω δέκα με δεκαπέντε λεπτά γυμναστική την μέρα.
Νομίζω ότι όσο κάνεις βοηθάει.
Πότε κάνω στεπ, πότε κοιλιακούς, πότε ασκήσεις για τα πόδια.
LOipon twra p eimai sto xenodoxeio kanw kathe mera
15' eleptiko
10 lepta statiko podhlato
80 koiliakous
kai stretching
xtes:
25 eleiptiko
10 podhlato
100 koiliakous
stretching
απο αυριο ξεκιναω δυναμικα!θα κανω σκοινακι!θα μου πεις τι το γραφεις απο σημερα...το γραφω για να ντραπω αυριο και να αναγκαστω να κανω!χιχιχι
χαχα μπράβο βρε γρανίτα άπαιχτη!
xtes ekana high score!
25' eleiptiko
15' podhlato
100 koiliakous
stretching.
ELIWSA
Πηνελοπη μου χαρα στο κουραγιο σου,εγω στις διακοπες ΠΑΝΤΑ κοιταω αν το ξενοδοχειο που θα παω εχει γυμναστηριο,παντα περναω απεξω κ τελικα καταληγω να κανω μονο σπα,αντε κ κανα μασαζ ται τσι (η οπως λεγεται ειναι αυτο που παταει κυριολεκτικα πανω σου κ πονας αλλα κανει καλο)
Γεια σας παιδιά!
Είμαι καινούριος στο forum και θα θελα να καταθεσω και γω τις δικές μου εμπειρίες όσο αφορά το κομμάτι γυμναστική.
Η δουλειά που κάνω είναι καθιστική. (όπως οι περισσότεροι απο μας). Δουλευω στο Μαρούσι και μένω Λυκαβητό. Συνήθως στη δουλειά πήγαινα με το αυτοκινητό μου η αλλιώς έπαιρνα το λεωφορείο. Εδω και αρκετό καιρό (από τότε που αποφάσισα να κάνω κάτι για τον εαυτό μου και να χάσω παραπανίσια κιλά) αποφασίσα πως έπρεπε να΄βάλω γυμναστική στη ζωή μου. Έτσι άφησα το αυτοκίνητο και το λεωφορείο. Πλέον περπατάω μέχρι το μετρό Αμπελόκηποι δεν χρησιμοποιώ κυλιόμενες σκάλες, πηγαίνω δουκίσης πλακεντίας και παίρνω τον προαστιακό και κατεβαίνω στον κόμβο της κηφισίας. Απο κει πηγαίνω με τα πόδια στη δουλειά. Σε όλο αυτό δεν χρησιμοποιώ κυλιόμενες σκάλες. Στο γυρισμό σταματάω στάση Κατεχάκη και απο κεί συνεχίζω με τα πόδια μέχρι το σπιτι. Απεχθάνομαι το γυμναστήριο αλλά προσπαθώ να βάλω τη γυμναστική στη καθημερινότητά μου...
πω πω!μπραβο σου!εγω αν μπορουσα να πληρωσω κατι παραπάνω για να με παιρνουν απ την καρεκλα του γραφείου και να με αφηνουν στο σπίτι θα το κανα!κ εσυ ρίχνεις τοσο περπάτημα!μπράβο και καλή αρχή!Quote:
Originally posted by panpan
Γεια σας παιδιά!
Είμαι καινούριος στο forum και θα θελα να καταθεσω και γω τις δικές μου εμπειρίες όσο αφορά το κομμάτι γυμναστική.
Η δουλειά που κάνω είναι καθιστική. (όπως οι περισσότεροι απο μας). Δουλευω στο Μαρούσι και μένω Λυκαβητό. Συνήθως στη δουλειά πήγαινα με το αυτοκινητό μου η αλλιώς έπαιρνα το λεωφορείο. Εδω και αρκετό καιρό (από τότε που αποφάσισα να κάνω κάτι για τον εαυτό μου και να χάσω παραπανίσια κιλά) αποφασίσα πως έπρεπε να΄βάλω γυμναστική στη ζωή μου. Έτσι άφησα το αυτοκίνητο και το λεωφορείο. Πλέον περπατάω μέχρι το μετρό Αμπελόκηποι δεν χρησιμοποιώ κυλιόμενες σκάλες, πηγαίνω δουκίσης πλακεντίας και παίρνω τον προαστιακό και κατεβαίνω στον κόμβο της κηφισίας. Απο κει πηγαίνω με τα πόδια στη δουλειά. Σε όλο αυτό δεν χρησιμοποιώ κυλιόμενες σκάλες. Στο γυρισμό σταματάω στάση Κατεχάκη και απο κεί συνεχίζω με τα πόδια μέχρι το σπιτι. Απεχθάνομαι το γυμναστήριο αλλά προσπαθώ να βάλω τη γυμναστική στη καθημερινότητά μου...
Xtes: 30' eleptiko
20' podhlato
60 koiliakous kai stretching.
Kai meta fai kai pagwto. AAXXXX!
έχω δει διαφορά εδώ και 2 εβδομάδες που κάνω τις τρεις ασκήσεις κοιλιακών που προτείνει η πετρουλάκι στα δημητριακά στο δεύτερο μέρος.είναι πιο εύκολες από τους συνηθισμένους κοιλιακούς που νιώθω μονίμως οτι τους κάνω λάθος. όποια πήρε αυτά τα δημητριακά ας τις δοκιμάσει.(δεν κάνω διαφήμιση εεε,μια πρόταση κάνω γιατί μου ΄'αρεσαν)
τι ασκησεις ειναι?μπορεις να τις περιγραψεις?
λοιπόν
1)ξαπλώνεις ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα και σηκώνεις το κορμό σου μέχρι να απέχεις γωνία 90 μοιρών με τα γόνατα και μένεις 10 δευτερα και επαναλαμβάνεις 12 φορές
2)ανάσκελα στηρίζεσαι στους αγκώνες και σηκώνεις τα πόδια κ πάλι μένεις 10 δεύτερα και επναλαμβάνεις 10-12 φορές
3)αυτή δ'ύσκολα περι΄γράφεται :ξαπλώνεις ανάσκελα τα χέρια δίπλα σου στο πάτωμα κατα μήκος του κορμού και σηκώνεις τα πόδια και τη μέση πάλι για 10 δεύτερα,τα πόδια εδεν είναι κάθετα γέρνουν λίγο με κληση προς το κεφάλι.
αύριο άμα τις βρω στο ιντερνετ θα σας δώσω τις σελίδες
στη πρώτη ξέχασα να πω οτι τα χέρια είναι ευθεία μπροστα
http://www.vita.gr/html/ent/891/ent.1891.asp
εδώ η δεύτερη φωτο είναι η τρίτη άσκηση
η τέταρτη φώτο είναι η πρώτη
σε ευχαριστώ πολύ!θα τις δοκιμασω κ εγω!
Σημερα μετρηθηκα στα Curves και
- 89 ποντους
- 15 κιλα και
-13.45% λιπος
Συνεχιζω!
μπραβο ρε Πηνελοπη.δεν μπορω να πω τπτ αλλο.
ναι λοιπον εκανα σκοινακι!!!!!!ολε ολε!του χρονου παλι...(πλακιτσα)
Ευχαριοτω! Τελειο το σκοινακι...
Curves και σημερα
Χτες Curves! Σημερα τι?
Γεια σας!!
Ειμαι καινουρια εδω!
Εχω ενα τεραστιο προβλημα με την γυμναστικη...Απο μικρη εκανα ενοργανη και ρυθμικη και δυστυχως καπου στα 17 την σταματησα,τωρα ειμαι 20...Συνεχιζω να κανω τα καλοκαιρια απο μονη μ,οχι σε γυμναστηριο.Το θεμα μου ειναι,λοιπον οτι βαριεμαι πολυ ευκολα την αεροβικη γυμναστικη και τα οργανα.Εχω προσπαθησει και μεσα σε μια βδομαδα εχω βαρεθει την ζωη μ!Μου αρεσει πολυ ο χορος αλλα ολο σκεφτομαι αμα παω να γραφτω σε ομαδα θα γελανε λογω των κιλων μ!!!Λετε να δοκιμασω και εγω να παω στα Curves?
Καλως ήρθες κουκλα μ!
Κοιτα ουτως η αλλως τα Curves σε ενα μηνα θα κλεισουν γιa διακοπες. Επισης και οι σχολες χορου θα ειναι κλειστες. Για τον χωρο μην στεναχωριεσαι. Σκεψου οτι εσυ θα εισαι Κομανετσι σε σχεση με ολους στη ταξη ακομα και να ειναι ολες 45 κιλα. Μπορεις για τωρα να κανεις γυμναστηριο η κατι στο σπιτι και απο 20 Αυγουστου π ξαναρχιζουν ολα.... αποφασιζεις...
Χτες 30 λεπτα airwalker.
Γεια σου,Πηνελοπη!!!
Χαχαχαχαχα ευχαριστω:D.
Εχεις δικιο,ας αρκεστω στο κολυμπι και στην πορεια τωρα το καλοκαιρι και να αρχισω το σεπτεμβριο!
Curves Χτες το βραδυ και νωρις σημερα το πρωι. Σημερα συγκεντρωσα και τους ποντους μ και πηρα το ωραιο το παγουρι το ασημι και γαλαζιο...
σταματάω από εδώ κ πέρα να χτυπιέμαι στο διάδρομο μιας κ έχασα τα τρία πρώτα κιλά. σκοπεύω να κάνω 4 ασκήσεις για το πάνω μέρος του σώματος, 3 για κοιλιακούς ,μία για όλο το σώμα και την μέση και θα κάνω και 20-30 λεπτά διάδρομο για ζέσταμα.
βοθλιανα μου νομιζω καλυτερα ετσι.
ναι για έχω ανάγκη κ από λίγη δύναμη.
ασε και το αλλο, οταν αυξανεισ μθικη μαζα αυξανονται οι καυσεισ και χανεισ γρηγοροτερα και ευκολοτερα...σε εμενα εχει βοηθησει στο παρελθον http://www.ticker.7910.org/wg__61__0...91ciB0ZXh0.gif