Καλή αρχηηηη :)
Printable View
Καλή αρχηηηη :)
ευχαριστω καραμελιτσα!
αχ τι ομορφα!
μου αρεσουν οι ευχες!
Quote:
Originally posted by maroulaki
69.5
και ξεκινωωωωωω!
ελπιζω τιποτα να μη με σταματησει αυτη τη φορα!
φιλακια σε ολες και ολους!
αντε βρε φιλεναδα μαζι θα το παλεψουμε...μην ανυσηχεις...το καλοκαιρι θα μαστε κορμαρες...
ναι πενου!
ωραια! :) :) :)
Καλή συνέχεια σε όλες. Εγώ -200 σήμερα από την Δευτέρα περίμενα να έχω χάσει περισσότερο είχα κ περίοδο βέβαια παίζει ρόλο ο υποθυρεοειδ. Έχω δυο μέρες που ξεκίνησα τ4. Θα ήθελα να χανω περισσοτ. Δεν νομίζω ότι τρώω πολύ για να μην χανω κ μουτρωνω όταν ανεβ στη ζυγαριά
τ4????δηλαδη?Quote:
Originally posted by chrisa74
Καλή συνέχεια σε όλες. Εγώ -200 σήμερα από την Δευτέρα περίμενα να έχω χάσει περισσότερο είχα κ περίοδο βέβαια παίζει ρόλο ο υποθυρεοειδ. Έχω δυο μέρες που ξεκίνησα τ4. Θα ήθελα να χανω περισσοτ. Δεν νομίζω ότι τρώω πολύ για να μην χανω κ μουτρωνω όταν ανεβ στη ζυγαριά
Εχασα 200 γρμ. και σήμερα
αυτό με τις ζυγαριές είναι σκέτη τρέλλα,!Quote:
Originally posted by geozort
Καλημέρα κορίτσια!
Καλή επιτυχία σε όλες μας.
Ζυγίζομαι κι εγώ καθημερινά. Όλες οι ζυγαριές μου είναι τρελές!
Οι ηλεκτρονικές ειδικά δείχνουν 2-3 κιλά πάνω κάτω.
Τώρα χρησιμοποιώ μια παλιά αναλογική που δεν είναι πολύ ακριβείας.
Αν γίνει όμως κάτι συνταραχτικό θα το καταλάβω :) !!!!
Εσείς τι ζυγαριά χρησιμοποιείτε?
εμένα με δείχνει 4 διαφορετικά βάρη, σε 4 σημεία του σπιτιού!τα νεύρα μου!! ξεκίνησα κι εγώ με μια απλή ηλεκτρoνική και βρήκα την ησυχία μου
αλλά σε ένα μόνο σημείο του σπιτιού, έχω βάλει και σημάδι :P
Τ4 το χάπι που παίρνεις το πρωί νηστικια για τον υποθυρεοειδ
Στα ιδια...
-500 :D
κοριτσιαααααα με τα δημητριακα πρωι βραδυ και μεσημερι κανονικα φαι εχασα -1,300 χθες ημουν 72,600 και σημερα 71,300....απιστευτο....
Quote:
Originally posted by pennou
κοριτσιαααααα με τα δημητριακα πρωι βραδυ και μεσημερι κανονικα φαι εχασα -1,300 χθες ημουν 72,600 και σημερα 71,300....απιστευτο....
γαματοοο,μπραβο ;)
Quote:
Originally posted by karamela
Quote:
γαματοοο,μπραβο ;)
και συ καραμελα μου -500 δεν ειναι λιγο....μπραβο μας....
Πω πω κοριτσια μου κατι εχει η μερα σημερα!Απιστευτες οι απωλειες μας μπραβο.Εγω χθες ρε παιδια εφαγα νωρις βραδυνο 7 το απογευμα και μετα δεν ευτυχε να φαω κατι αλλο.Και ζυγιζομαι σημερα το πρωι και ειχα χασει 600!Ειμαι 80 κιλα σιγουρα εχω πετυχει τον πρωτο μου στοχο και ειμαι σουπερ χαρουμενη!:)))
pennou τα δημητριακα ειναι καλη λυση πιστευω κι εγω πολυ σαυτα χιχιχι.:P
Quote:
Originally posted by Constance
Πω πω κοριτσια μου κατι εχει η μερα σημερα!Απιστευτες οι απωλειες μας μπραβο.Εγω χθες ρε παιδια εφαγα νωρις βραδυνο 7 το απογευμα και μετα δεν ευτυχε να φαω κατι αλλο.Και ζυγιζομαι σημερα το πρωι και ειχα χασει 600!Ειμαι 80 κιλα σιγουρα εχω πετυχει τον πρωτο μου στοχο και ειμαι σουπερ χαρουμενη!:)))
μπραβο constanceeeee και σε σκεφτομουν...αντε παμε ολες μαζιιιιι
Ειδες παντως τελικα μια μερα παρασπονδιας αμα συνεχισεις νορμαλ ειναι σα να μην εγινε.:)Quote:
Quote:
ναι σιγουρα γιατι ηταν αισθητη η απωλεια...αντε να χασω αλλο λιγο να μου παει κανα ρουχο μπας και παρω τα πανω μουQuote:
Ειδες παντως τελικα μια μερα παρασπονδιας αμα συνεχισεις νορμαλ ειναι σα να μην εγινε.:)Quote:
Quote:
Παιδια τελικα και η ωρα του βραδυνου μετραει.Ολες τις μερες ετρωγα 8-9.Χθες μια ωρα νωριτερα μετα ραψιμο, και σημερα δεν πιστευα στα ματια μου.Αφου πηγα και στην αλλη ζυγαρια να ζυγιστω που δεν ειναι ψηφιακη, να δω μηπως χαλασε.Χιχι.
Quote:
Παιδια τελικα και η ωρα του βραδυνου μετραει.Ολες τις μερες ετρωγα 8-9.Χθες μια ωρα νωριτερα μετα ραψιμο, και σημερα δεν πιστευα στα ματια μου.Αφου πηγα και στην αλλη ζυγαρια να ζυγιστω που δεν ειναι ψηφιακη, να δω μηπως χαλασε.Χιχι.
χαχαχα εισαι απιστευτη...ναι σιγουρα αυτο που λες το χω παρατηρησει...
χιχιχι.Παιδι μου τσιμπιεμαι να δω μηπως εχω παραισθησεις.:P Χθες εντωμεταξυ μου ειπε ενας φιλος μου οτι σα να εχω κοψει στο προσωπο.Του λεω ναι ημουν αρρωστη την περασμενη βδομαδα.Δε θελω να το πω σε κανεναν οτι κανω διατροφη.:P
Quote:
χιχιχι.Παιδι μου τσιμπιεμαι να δω μηπως εχω παραισθησεις.:P Χθες εντωμεταξυ μου ειπε ενας φιλος μου οτι σα να εχω κοψει στο προσωπο.Του λεω ναι ημουν αρρωστη την περασμενη βδομαδα.Δε θελω να το πω σε κανεναν οτι κανω διατροφη.:P
καλα κανεις γιατι μετα σου σπανε τα νευρα....
Oντως.Αφου σκεφτηκα ρε γμτ πως το καταλαβε ειδικα στο προσωπο δεν εχω και μαγουλα γενικα.Γκρρρ.:P
xaxaxaxaa Δεν το πιστευω... ουτε εγω το λεω σε κανεναν οτι κανω διαιτα μονο 3 ατομα το ξερουν για να μην παει χρουχουζια και μου σπανε και τα νευρα ταυτοχρονα γιατι νευριαζω να ακουω χαζες θεωριες απο ατομα που δεν εχουν ασχοληθει ποτε
Πεστα!Quote:
Originally posted by karamela
xaxaxaxaa Δεν το πιστευω... ουτε εγω το λεω σε κανεναν οτι κανω διαιτα μονο 3 ατομα το ξερουν για να μην παει χρουχουζια και μου σπανε και τα νευρα ταυτοχρονα γιατι νευριαζω να ακουω χαζες θεωριες απο ατομα που δεν εχουν ασχοληθει ποτε
μου εκνευριζουν που καθονται και βγαζουν ακυρους τους διαιτολόγους και οτι δεν πρεπει να τρωω καποια πραγματα γιατι δεν θα χασω κιλα
αι στο καλο συγχύστηκα και μονο που τα σκεφτηκα
εμενα να δειτε που με κυνηγαει η γιαγια μου ολη μερα και με μοιρολογαει και δεν τρως τυρι και δεν τρως το ενα και δεν τρως το αλλο και γυρναω και της λεω οτι απο περσυ το καλοκαιρι εχω παρει 15 κιλα και οτι ουτε το μαγιο δεν θα μου παει...και ηρεμησε καπως
Ναι ρε ο καθε εξυπνακιας λεει απο μια γνωμη ετσι σε δουλεια να βρισκομαστε.Θα λεγα τωρα την παροιμια για τις γνωμες που ο καθενας εχει κι απο μια, αλλα ειναι shocking.:P
Εμενα μια ζωη τα κιλα μου ηταν ζητημα συζητησης σε ολο το σοι.Ποτε κανεις δε με πιεζε να φαω απο τοτε που παχυνα, και φροντιζαν να μου δειχνουν ποσο χαλια ειμαι με καθε τροπο.Αφηστε παιδια.
εγω εχω ακουσει και το εξης...δεν εχω πλεον απορια για το πως θα εισαι οταν θα εισαι εγκυος...
Aπο ευγενια και τροπους οι Ελληνες αλλο τιποτα, αλοιμονο.Ελεος πια μωρε!Quote:
εγω εχω ακουσει και το εξης...δεν εχω πλεον απορια για το πως θα εισαι οταν θα εισαι εγκυος...
-100
απο τα ολοτελα καλη κι η παναγιωταινα :p τι να πω!!!
παντως αν δεν αδιαθετησω προκοπη δε θα δω, το ξερω!!!
οσο για τη γνωμη των γυρω, μη μιλησω καλυτερα, γιατι θα φαω σουτ απο το φορουμ!!!
εγω μαθαινω ραπτικη και αυτη τη βδομαδα εχουμε εργασια να φτιαξουμε ενα φορεμα
ζητησα λοιπον απο τη δασκαλα μου να φτιαξω το δικο μου ενα νουμερο μικροτερο, για ευνοητους λογους, μια και θα το φορεσω τελος ιουνιου, στη βαφτιση του γιου μου.
με κοιταζε σαν εξωγηινη, το ιδιο και οι συμμαθητριες μου.
δε πα να φαν καμια σοκολατινα λεω γω και να μην ασχολουνται με τους αλλους ?
Oντως απο το καθολου καλα και τα 100.Κανε υπομονη γιατι κι εγω μεχρι να αδιαθετησω λιγο λιγο με πηγαινε κι οταν τελειωσε, εχασα μαζεμενα.Quote:
Originally posted by loukoumaki
-100
απο τα ολοτελα καλη κι η παναγιωταινα :p τι να πω!!!
παντως αν δεν αδιαθετησω προκοπη δε θα δω, το ξερω!!!
οσο για τη γνωμη των γυρω, μη μιλησω καλυτερα, γιατι θα φαω σουτ απο το φορουμ!!!
εγω μαθαινω ραπτικη και αυτη τη βδομαδα εχουμε εργασια να φτιαξουμε ενα φορεμα
ζητησα λοιπον απο τη δασκαλα μου να φτιαξω το δικο μου ενα νουμερο μικροτερο, για ευνοητους λογους, μια και θα το φορεσω τελος ιουνιου, στη βαφτιση του γιου μου.
με κοιταζε σαν εξωγηινη, το ιδιο και οι συμμαθητριες μου.
δε πα να φαν καμια σοκολατινα λεω γω και να μην ασχολουνται με τους αλλους ?
Καλα ασε μη σχολιασω κι εγω καλυτερα θα φαμε ban.:P
Aλλα εδω δικοι μας (υποτιθεται) ανθρωποι και φερονται ρατσιστικα, και περιμενουμε απο ξενους.Αστα να πανε.
ναι ειδικα κατι θειοι και προπαντων θειες που νοιαζονται και καλα για το καλο μας...
εγω δεν εχω γλιτωσει το χλευασμο κανενος, απο τοσο δα μικρο παιδακι, μεχρι και ροχαλα εχω φαει στα μουτρα, στην κυριολεξια, επειδη καποιον ηλιθιο τον ενοχλουσαν τα κι λα μου
δεν πηγαινα σχολειο ακομα και η κορη του μπακαλη (παντρεμενη με παιδια μεγαλυτερα απο μενα) με φωναζε χοντροπατατα
μεχρι και ενα κωφαλαλο παιδι στη γειτονια με κοροιδευε κανοντας τη χαρακτηριστικη χειρονομια με τα χερια ανοικτα για να δειξουμε οτι καποιος ειναι χοντρος...
και στο σχολειο μια συμμαθητρια μου ειχε προβλεψει στην παλαμη μου οτι θα παντρευτω με προξενιο, καμαρωστε το σχολιο της: "εμ βεβαια, ετσι οπως εισαι ποιος θα σε παρει?" ενω αυτη! καρακαλλονα! τελικα η προβλεψη της αποδειχτηκε για τον >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>............@@@
, οχι μονο ειχα παντα μεγαλη επιτυχια στο αντιθετο φυλο,οχι μονο δεν παντρευτηκα απο προξενιο, αλλα εχω κι εναν υπεροχο αντρα που με λατρευει με ολη τη σημασια της λεξης..
γραμμενους τους εχω ολουςαυτους
Δώστα όλα Λουκουμάκι μου, μη τους λαμβάνεις υπ'όψιν κάτι τέτοιους μίζερους!
μπετυ μου παραδοξως τα τελευταια χρονια δε θυμαμαι να εχει καποιος σχολιασει τα κιλα μου με τοσο ωμο τροπο
το μαρτυριο μου ηταν κυριως στο σχολειο
αλλα αν καποιος το κανει δε με πειραζει πια οπως τοτε, τοσο πολυ εχω αναισθητοποιηθει
απλα τους λυπαμαι που ο καθενας δεν κοιταζει τα χαλια του αλλα ασχολειται με τα στραβα των αλλων
και στην ουσια πρεπει να γελαμε με τον καθε καραγκιοζη που βρισκει εναν ευκολο στοχο για να εκδηλωσει τον κομπλεξισμο του και την κατωτεροτητα που τον διακρινει
κοριτσια μου ας μην αφηνουμε την αρνητικη αυρα να μας χαλαει την ημερα...χανουμε κιλα και μαζι φευγουν και ολα αυτα τα καταλοιπα απο τους κακοβουλους ανθρωπους...σκεφτειτε το θετικα...εγω οταν ακουσα αυτο σας πληροφορω ξεκινησα διαιτα και σε 20μερες εχασα 10κιλα και τα υπολοιπα αργα αργα τα πρωτα βεβαια ηταν με μονοφαγια...αν δεν ηταν και αυτοι δεν θα χαμε λογο να πεισμωσουμε και να αδυνατησουμε...στην τελικη εγω χαιρομαι που ξυπνησα αποτομα και ειδα οτι εγω μπορει να με βλεπω μια χαρα αλλα υπερεκτιμω τον εαυτο μου...
Δεν έχεις άδικο Πεννου μου, αλλά τότε οι παχουλοί θα έπρεπε να τους στήνουμε κι εμείς στον τοίχο, αν έχουν στραβή μύτη, ή στραβά πόδια, παρ όλο που είναι αδύνατοι? Δεν το κάνουμε όμως γιατι είματε ευαίσθητοι, ενώ αυτοί είναι αντε να μην πω και με κάνουν μπαν και μένα..,.
ναι μονο που ειναι στο χερι μας να το αλλαξουμε ενω αυτοι δεν ειναι ευκολο...οποτε εμεις εχουμε αβαντα σε αυτο...Quote:
Originally posted by BettyG
Δεν έχεις άδικο Πεννου μου, αλλά τότε οι παχουλοί θα έπρεπε να τους στήνουμε κι εμείς στον τοίχο, αν έχουν στραβή μύτη, ή στραβά πόδια, παρ όλο που είναι αδύνατοι? Δεν το κάνουμε όμως γιατι είματε ευαίσθητοι, ενώ αυτοί είναι αντε να μην πω και με κάνουν μπαν και μένα..,.
Yes!!!!! :)
παντως προτιμω να με λενε χοντρη μπροστα μου παρα να με θαβουν πισω μου, ετσι κανω πιο ευκολα ξεσκαρταρισμα.
πεννου εχεις δικιο, εμεις μπορουμε να αλλαξουμε την εικονα μας, ενω εκεινοι οχι και το ξερουν, ισως για αυτο να βγαζουν τοση κακια