Quote:
Originally posted by gilie-
τα παιδια εως τους 24 μηνες περνανε την στοματικη φαση και απο τους 24 εως τους 36 μηνες περνανε την πρωκτικη φαση, κατα την οποια πρεπει να μαθουν την τουαλετα, αφου θα πρεπει να μαθουν να ελεγχουν τους σφικτιρες και την ουρηθρα, αλλα κα να αντλουν ευχαριστηση απο αυτο, σε περιπτωση που η στοματικη φαση καθυστερησει να ολοκληρωθει ή/και το παιδι εχει καποιο σχετικο αγχος λογω πιεσης ή/και το παιδι δεν εχει ή ειχε την πρεπουσα επαφη με τη μητερα απο τις πρωτες μερες της ζωης του, τοτε η πρωκτικη φαση καθυστερει-επιρεαζεται και οι γονεις πρεπει να δειχνουν κατανοηση και να εχουν υπομονη. Προσοχη, η φαση αυτη εναι το πρωτο κρισημο σημειο στην σεξουαλικοτητα του παιδιου
οσο για την απωλεια...θελω και γω να χασω τα τελευταια 7 κιλα αλλα θελω ν τα χασω αργα αργα για ν βοηθησω στην χαλαρωση...και το βαριεμαι αυτοοοοοοο...θελω να παψω να εχω αυτα τα γρηγορα σκαμπανεβασματα κιλων για παντα! απλα δεν εχω μαθει να περιμενω και να το κανω σωστα ολο αυτο!!!!! που θα μου παει ομως....
Εγώ με τον γιό μου δεν είχαμε την πρέπουσα επαφή τις πρώτες μέρες της ζωής του, αφού ήταν θερμοκιτήδα για 35 μέρες... και τροφή άρχισε να λαμβάνει την 8 μέρα της ζωής του το περίφημο 2 ml ανά 4ωρο. Λες γιαυτό να μην μπορούμε ακόμα να κόψουμε το πανάκι μας?