[quote]Originally posted by MKEH78
ε ναι θα επιβιώσω από την γα....νη την κρίση......[/quοte]
τα ειπες ολα με μια φραση..κ εγω μαζι σου!
Printable View
[quote]Originally posted by MKEH78
ε ναι θα επιβιώσω από την γα....νη την κρίση......[/quοte]
τα ειπες ολα με μια φραση..κ εγω μαζι σου!
MKEH εχεις δικιο να ειμαστε καλα πανω απολα αυτο μετραει.Αλλα ειναι μεγαλη κουβεντα ακομα και το θεμα ΠΧ της υγειας σε αυτη τη χωρα και με εχει καψει προσωπικα και οικογενειακα.Anyway κοριτσια μου παω για νανι, χωρις να νιωθω καθολου μα καθολου πεινασμενη.Δευτερη μερα σε σειρα που δε μου εχει λειψει το φαγητο!:) Τα λεμε αυριοο!
μπραβο βρε κονστανς! εισαι δυναμη!
εφυγα κ γω να παω σπιτι μου, στο παλιο σπιτι, αχ αντε να κοιμαμαι εδω. με κουραζει το περαδωθε
καληνυχτα και εγω δεν αντεχω αλλο!να κοιμηθω και μια μερα πανω απο 7 ωρες να το ευχαριστηθω!φιλακια σε ολες!!!
bad συγνώμη κιόλας που θα στο πω αλλά εσύ πρέπει να απομακρυνθείς από το ψυγείο?..Quote:
Originally posted by badgirl11
ax bre MKEH μου ποσο δικιο εχεις...
χανεται ομως κ η ψυχραιμια καποιες φορες με την συνεχη επαναληψη των ιδιων καταστασεων κουραζεται κανεις...
δε βγαζω την ουρα μου απεξω, ειμαι δυσκολος ανθρωπος, εχω απαιτησεις, δεν θελω να στρωνω το δρομο σε μια ζωη που θα ξεσπαω στο ψυγειο, θελω να βλεπει τι αντικτυπο εχει σεμενα το να μη λυνουμε κατι οταν πρεπει
κ οταν μου λεει "μα εισαι εκτος εαυτου πως να μιλησουμε" τοτε του ζηταω να φροντισει να μη με βγαζει εκτος εαυτου, μονο αυτο ζηταω, να μη τραβαμε τα σχοινια,
εκεινος δε οποτε του πεις "τσακωθηκαμε" σου λεει καλα ποτε τσακωθηκαμε! δεν τα θεωρει τσακωμο! εγω ομως πλακωνομαι στο φαι κ κλαιω, καιρος να καταλαβει οτι για μενα ειναι τσακωμοι.
Κ ξερεις κατι οταν ο αλλος δεν καταλαβαινει τοτε του λες ντομπρα οτι καλυτερα να μη παντρευτεις αν ειναι να ζησεις ετσι. Κ τοτε τα παιρνει ολα πιο σοβαρα. Οχι καθολου απειλητικα δε το ειπα, μαλιστα ειναι η δευτερη φορα που το λεω.
ΑΠλα δε θελω να ειμαστα απο εκεινα τα ζευγαρια που μεσα σε λιγους μηνες απο το γαμο χωριζουν, θελω να μαθουμε να ζουμε μαζι αφου αγαπιομαστε κ να τα περασουμε ολα μαζι.
Πρεπει ναναπτυξουμε αυτοματισμους σαν ζευγαρι που ζει μαζι ενω δεν εχουμε ζησει μαζι...κ αυτο δεν ειναι ευκολο, αλλα θα γινει ελπιζω με τον καιρο.
Ηδη σε τοσα αλλα πραγματα το εχουμε κανει, θα γινει κ στο οτι δε συννενουμαστε παντοτε...
όταν κάποιος σου κάνει κάτι <κακό>
μόνο εσύ θα το πετύχεις αυτό....
μην έχεις την απαίτηση από τους άλλους να νοιαστούν για το που θα ξεσπάσεις μετά....
και ακόμα κι αν ο άντρας σου το κάνει αυτό και δεν ξεσπάς εξαιτίας του στο ψυγείο
με τους υπόλοιπους τι γίνετε βρέ
με τη δουλεία με τους συγγενείς αύριο μεθαύριο με τα παιδιά σου???
Στο ξαναλέω αυτοί δεν είναι σαν και εμάς
Λειτουργούν τελείως διαφορετικά?.
2 φορές είναι πολλές στα αυτιά των ανδρών για το χωρισμό??
Όσο γκρινιάζεις δεν σε ακούει αλλά αυτό είναι χοντρό και θα τον κάνεις να σκέφτεται τελείως διαφορετικά πράγματα από αυτά που θα σκεφτόσουν εσύ?.. σε ανάλογη περίπτωση
Μην τον στρεσάρεις?. Είναι δύσκολη περίοδο και γι εκείνον εξίσου?.
σε καλό θα σου βγει....
εγώ ξέρω πως νιώθεις και σε καταλαβαίνω....
αλλά εσύ όταν νοιώθεις έτσι, δεν πρέπει να προσπαθείς να το λύσεις επί τόπου το θεματάκι?.
γιατί τελικά, θα ξεσπάσεις στον σύντροφο σου??
πέστα πρώτα κάπου αλλού έστω και στον καθρέφτη?..
και μετά με ηρεμία πάντα, μίλα και σε αυτόν...
Τώρα αυτός μπορεί να σκέφτεται :
Και τι? θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου, με κάποια που στριγγλίζει
μες στα αυτιά μου και θα το κάνει και στα παιδιά μας ???βρε που έμπλεξα?..
Δεν προσπαθεί να σε βοηθήσει όπως δεν προσπαθείς και εσύ να ηρεμίσεις
για χάρη του πρώτα πριν του μιλήσεις
Αυτός σκέφτεται:
Μα γιατί να μην είναι λίγο πιο ήρεμη για να της μιλήσω?
Και εσύ :
Μα γιατί να με τσιγκλάει αν θέλει να τα βρούμε?
Δηλαδή κοιτάτε και οι δύο τον εαυτό σας πρώτα?. Και είναι λογικότατο αυτό?
Αλλά δυστυχώς δεν βοηθάει την κατάσταση?..
Πάντα θα πρέπει ο ένας να μπαίνει στη θέση του άλλου
και να κάνουμε από πριν αυτό που πιστεύουμε ότι θα έκανε το σύντροφό μας ευτυχισμένο?
αλλά χωρίς να περιμένεις ανταπόδοση?? κάποιες φορές θα σου κάτσει αλλά όχι όλες?.
Οπότε πρέπει να είσαι έτυμη για το πιο άσχημο και μετά να έρχεται και η καλή αντίδραση που θα ήθελες
Και τα λέω σε σένα γιατί δεν τον ξέρω τον αντρούλη σου να του πω και εκείνου?..
οπότε ανέλαβε εσύ να καλύπτεις τις δικές του ανάγκες έτσι ώστε να τον νοιάζει πως θα καλύψει και εκείνος τις δικές σου?
και μην απαιτείς να αλλάξει ο άλλος για χάρη σου όταν εσύ δεν είσαι διατεθειμένη να αλλάξεις για εκείνων?.
Μάλλον πολλά είπα αλλά ελπίζω να σε βοηθήσουν στο μέλλον αυτά τα λόγια..
Δώσε για να πάρεις
Και μην περιμένεις να πάρεις για να δώσεις?..
αυτά τα ολίγα χιχι και πολλά πολλά φιλάκια
Quote:
Originally posted by MKEH78
bad συγνώμη κιόλας που θα στο πω αλλά εσύ πρέπει να απομακρυνθείς από το ψυγείο?..
όταν κάποιος σου κάνει κάτι <κακό>
μόνο εσύ θα το πετύχεις αυτό....
μην έχεις την απαίτηση από τους άλλους να νοιαστούν για το που θα ξεσπάσεις μετά....
και ακόμα κι αν ο άντρας σου το κάνει αυτό και δεν ξεσπάς εξαιτίας του στο ψυγείο
με τους υπόλοιπους τι γίνετε βρέ
με τη δουλεία με τους συγγενείς αύριο μεθαύριο με τα παιδιά σου???
Ποσο δικιο εχεις!
Ειδικα σε αυτο, αλλα και σε ολα τα υπολοιπα που ανεφερες!
Επισης εχω να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ παλι μολις εκλεισα το πσ και πηγα για υπνο σας επιασε ο οιστρος για τετοιες συζητησεις!
Γιατι το κανετε αυτο μου λετε??:P:P:P
Ολα τα χανω καθε φορα!
Tetaki μεταξυ 11-1 γινονται τα καλα.χεχε
Ξεκολλησε η ζυγαρια και πηρε κι αλλη φορα.Σημερινο ζυγισμα 81,6!!!!!!!
Λοιπον σημερα εφτιαξα πιτσα με λαχανικα και μυριζει σουπερ
Πρωινο Γαλα με μελι και λιγη σοκολατα ροφημα
Δεκατιανο Μηλο
Μεσημεριανο 2 κομματια πιτσα λαχανικων (η υπολοιπη στους γονεις πακετακι, Οχι που θα αφησω τον πειρασμο σπιτι μου.)
Απογευμα Χυμος
Βραδυ Σαλατα και αν βγω κανα κρασακι εξτρα
Αυτα.:)
Constance τι ζυμαρι εφτιαξες για την πιτσα?
Ακουγεται ενδιαφερον το φαγακι σου...
Απλουστατο ζυμαρακι, αλευρι, νερο, μαγια και αλατι.Με το ματι τα βαζω οποτε να σου πω αναλογια θα σε γελασω.Το αφηνεις να φουσκωσει και περνει τα πανω του.Το συνηθίζω αυτο το φαι μια φορα στο τοσο γιατι ειναι και γευστικο και ειναι καλυτερη η σπιτικη απο την απεξω που ειναι παντα παραφορτωμενη.Ενω εγω την τιγκαρω στα λαχανικα και βαζω και λιγο τυρι light και μια χαρα.
αγαπητό μου ημερολογίο
χθες ειχα τα παρακατω γευματα...
πρωι... κοιμομουν.. :) οποτε δεν εφαγα
μεσημερι
μισο κομματι μουσακα
2 κουτ μακαρονια με γλυκια σαλσα
λιγη σαλατα
απογευμα
κοκτειλ ντακερι φραουλα
βραδυ
μισο ποτηρι χυμο και 5-6 τσιπς...
αυτα..........
σημερα...
πρωι
δημητριακα ολικης αλεσης με γαλα πρασινο
3 φραουλες
μεσημερι
μπαμιες με λιγο κρεας και ρυζι
αυτα........... για βραδυ δε ξερω, αλλα δε νομιζω να φαω πολλα πολλα, ισως κανενα φρουτο... εχω και διαιτολογο αυριο οποτε προσοχη!!!!!
πρωινο ζυγισμα
στα 85,2...
παλευω ακομα να χασω το 1 κιλο του Πασχα... οχι οτι προσπαθω και πολυ αλλα οκ...
Καλημερα παιδια!Λοιπον σημερα ειμαι παλι λιγο πιο κατω στα κιλα και χαιρομαι γιαυτο γιατι αδιαθετησα κιολας και αντι να με δειχνει πιο πανω η καθοδος συνεχιζεται εστω και μικρη.(100-200 γραμμαρια τη μερα χανω τις τελευταιες 2-3 ημερες).
Πρωινο Γαλα και 25 γρ σοκολατα κουβερτουρα (λιγη και καλη ετσι για να μη με πιασει λυσσα το βραδυ:P)
Δεκατιανο Μπανανα, χυμος
Μεσημεριανο Γιουβαρλακια
Απογευμα Γιαουρτι
Βραδυνο Γιουβαρλακια λιγα και σαλατα
TELIKA...
σημερα...
πρωι
3 φραουλες
μεσημερι
φρουτοσαλατα με:
μισο μιλο, μισο αχλαδι, 4 φραουλες, 1 ακτινιδιο
1 μικρο παγωτο βανιλια
5-6 κομματακια τσιπς...
δεν εχει τπτ αλλο για την υπολοιπη μερα..
ποπο δεν τη παλευω σημερα.. ψυχολογια χαλια..
πολυ δουλεια, απο το πρωι δνε εχω σταματησει και εχω ακομα μελλον...
πολυ αγχος..
και ολο τσιμπολογαω.. σνιφ
Quote:
Originally posted by mtsek85
αγαπητό μου ημερολογίο
χθες ειχα τα παρακατω γευματα...
πρωι... κοιμομουν.. :) οποτε δεν εφαγα
μεσημερι
μισο κομματι μουσακα
2 κουτ μακαρονια με γλυκια σαλσα
λιγη σαλατα
απογευμα
κοκτειλ ντακερι φραουλα
βραδυ
μισο ποτηρι χυμο και 5-6 τσιπς...
αυτα..........
σημερα...
πρωι
3 φραουλες
μεσημερι
αυτα........... για βραδυ δε ξερω, αλλα δε νομιζω να φαω πολλα πολλα, ισως κανενα φρουτο... εχω και διαιτολογο αυριο οποτε προσοχη!!!!!
πρωινο ζυγισμα
στα 85,2...
παλευω ακομα να χασω το 1 κιλο του Πασχα... οχι οτι προσπαθω και πολυ αλλα οκ...
ΣΑΒΒΑΤΟ 17/4/2010 Πρωινό ζύγισμα --------68.900
ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ
1π. γάλα 2%(110)
2π. γάλα σοκολατούχο 0%(180)
1/2 στήθος και 1 μπούτι κοτόπουλο(400)ντοματοσαλάτα( 200)
1 μπριζόλα στα κάρβουνα(400)1 ντοματοσαλάτα(200)
Σύνολο??? ~1500 θερμίδες
ΚΥΡΙΑΚΗ 18/4/2010 Πρωινό ζύγισμα --------68.900
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
1 μπανάνα (120)~μισό πάκο μακαρόνια(700) 3φ. ψωμί(150)
1 ντοματοσαλάτα (150)+ 1 πιάτο ρύζι με πάπρικα(200)4κ.γ. λάδι (180)
Σύνολο??? ~1500 θερμίδες
γενικά μέσα στη μέρα
Σε καλημερίζω από τώρα badgirl μου
πως πήγε ο γάμος?
από τι κατάλαβα τα ήπιαμε χθες εεεεεεεεε????
καλημερα καλημερα!
χθες τελικα πηγε ψιλοχαλια η μερα...
ειχα νευρα, αγχος και πολυ δουλεια και η επισκεψη σε ψυγειο και ντουλαπια ηταν σιχνη...
χθες...
πρωι
3 φραουλες
μεσημερι
φρουτοσαλατα με μισο μιλο, μισο αχλαδι, 4 φραουλες, 1 ακτινιδιο
1 μικρο παγωτο βανιλια
5-6 κομματακια τσιπς...
απογευμα
φρουτοσαλατα με μισο αχλαδι, μισο μηλο, 1 ακτινιδιο, 4 φαουλες
βραδυ
2 κουτ ρυζι, 1 κουτ μπαμιες, 1 μουκια κρεας
1 κομματι πιτσα
1 perrier
χαλια ε....????
παντως στο σημερινο πρωϊνο ζυγισμα ημουν στα 85,2 παλι.... μια χαρα..
Kαλημερα κοριτσια μου.Ειμαι χαρουμενη σημερα.Δεν εχω ιδεα τι θα φαω ακομα θα σας πω το βραδυ που θα γυρισω απο τη δουλεια.Απλα ειμαι χαρουμενη που ειμαι 81 κιλα!:) Το παντελονι μου μπαινει κανονικα και δε με σφιγγει.Και συντομα πιστευω θα μπω και σε μικροτερο νουμερο!
costance μια χαρουλα σε βρισκω!!!!!!!!
εγω εχω ραντεβου σημερα με τη διαιτολογο και εχω πολυ θετικη ενεργεια για την επισκεψη αυτη!!!!!
σημερα
πρωι
χυμος life καλημερα
αραβικη πιτα με γαλοπουα-τυρι-ντοματα- πιπερια-μανιταρια
μετα μεσημερι δε σκοπευω να φαω κατι για να μην ειμαι φουσκωμενη στο ραντεβου
μπραβο κοριτσακι μου!κ εγω μπηκα σημερα σε ενα που δεν εμπαινα πριν ενα μηνα!!!!τελεια!Quote:
Originally posted by Constance
Kαλημερα κοριτσια μου.Ειμαι χαρουμενη σημερα.Δεν εχω ιδεα τι θα φαω ακομα θα σας πω το βραδυ που θα γυρισω απο τη δουλεια.Απλα ειμαι χαρουμενη που ειμαι 81 κιλα!:) Το παντελονι μου μπαινει κανονικα και δε με σφιγγει.Και συντομα πιστευω θα μπω και σε μικροτερο νουμερο!
ειναι τρομερη αισθηση να μπαινεις ξανα σε παλαια σου ρουχα!!! εγω πρεπει να χασω 7-9 ακομα για αρχισω να μπαινω σωστα.....
σνιφ σνιφ
Ax ki egw perimenw pws kai pws na mpw sta palia mou tzin (ta exw akoma fusika...) otan imoun 73 kila... Poso kairo tha mou parei tha deixei.... ALLA PREPEI!!!
φυσικα κ εγω τα εχω κρατησει...
εγω αν παω στα 80 θα αρχισω να μαπινω σε μερικα....
Kalimera mtsek85.
Eimaste sxedon sta idia kila kai idio ipsos entwmetaxu!!! Eimai 83,8 kai ipsos 1,69. Etwn 30... Na milame na blepoume tin exelixi mas!!
Ki egw (einai asteio) exw ena tzin gia ta 85 kila, ena pou 8a mou mpanei sta 78 kai meta polla rouxalakia gia ta 73!!
Ante na doume!!! As einai auti i fora i kaluteri prosatheia!!
χχαχαχαχα οντως ειμαστε στα ιδια επιπεδα!!!!!
εγω περιμενω να φτασω στα 80..... εκει θα δω διαφορα.... καισ τοχος οπως λεω και παρακατω τα 75 τον Ιουνιο... εκει κ εγω δοκιμες στο δευτερο τζιν...
αυτη τη βδομαδα ξεκιναω και κολυμβητηριο και διαιτολογο... ελπιζω με αυτες τις κινησεις να εχω απωλεια....
παντως παραξενεφθηκα με χθες... εφαγα τοσα, και ειμαι στα ιδια... επειδη εκανα πολλα γευματα εγινε αυτο??? τι να πω..... περιεργο.....
τι διαιτα ακολουθεις εσυ βραζιλιανακι?????? :)
Poso xronwn eisai??
Pros to paron kanw mia diatrofi apo palious diaitologous, den exw tin diathesi na xekinisw pali na pigainw se diaitologo.
Apisteuto, ki egw skeftomai na xekinisw kolimbitirio apo ton Maio, elpizontas oti mexri tote tha exw xasei 2 kila... Opote eixa kanei kolimbitirio sto parelthon eixa polu wraia apotelesmata, thelei bebaia dynati proponisi. Perimenw na arxisw alla thelw na exw xasei 2 kila prin paw.
Καλημερα κοριτσαρες!
MKEH moy σευχαριστω πολυ γιατα λογια σου
εχεις δικιο σε ολα,
το μονο που δεν επιασα με τη μια κ ξαναδιαβασα 2 φορες ειναι αυτο με το χωρισμο 2 φορες, εννοεις οι ανδρες το παιρνουν αλλιως κ καλο θαταν να μη το λεω?
συμφωνω σε ολα κ να μιλας ελευθερα ακομη κι αν ξερεις οτι δε θα συμφωνησω :D
αλλωστε πολλες φορες μας λενε πραγματα που μπορει να μας φανουν σαν σφαλιαρες εκεινη τη στιγμη αλλα τελικα
μας κανουν το μεγαλυτερο καλο!
Σχετικα μεμενα κ το μωρο μου ολα βαινουν καλως πλεον κ ανυπομονουμε να τελειωνουν ολα να μεινουμε μαζι.
Σχετικα με το γαμο που πηγα ηταν φοβερη εμπειρια αφου χορεψα για πρωτη φορα!
οσο για το γαμο που πηγα χθες ηταν παλι τρομερη εμπειρια αφου ανακαλυψα οτι
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΩΩ Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
εν ολιγοις με αηδιασα (ελπιζω) με βαρεθηκα (ελπιζω) και θα με αλλαξω (το καλο που μου θελω)!
Αγαπητο μου ημερολογιο,
ειμαι μια μικρη γουρουνιτσα που δε θελει να ξαναγινει μεγαλη γουρουνιτσα ποτε.
Θελω να χασω κι αλλο βαρος, δε μου αρεσω ετσι, εχω κανει κοιλια κ στομαχι κ ειναι ανεπιτρεπο προ γαμου!
κ ολα αυτα με τις βλακειες που τρωω.
Γιαυτο κ γω θα τρεφομαι υγιεινα στο εξης, με ειδη υγιεινης οπως η Αντζελα, θα τρωω μονο πλακακια! :D
Καλημερα κοριτσαρες, καλη εβδομαδα να εχουμε!
Καλημερα Τετακι! ναι αντε να τελειωνω κ γω με το γαμο αντε αμην!
φρουτοδιαιτα σημερα γιατι ολη τη βδομαδα δεν ετρωγα φρουτα καθολου...
Αντε την αλλη Δευτερα θα μπεις εδω να γραψεις...με την βερα στο δεξι!!!
(εκτος κι αν πας γαμηλιο ταξιδι)
λεμε να μη παμε τωρα να παμε στην επετειο γνωριμιας (Νοεμβρη) Ταυλανδη...
θα δουμε!
τωρα δε θελω να παω, δεν εχω καλοκαιρινα ρουχα (ημουν τετραπαχη περυσι τετοια εποχη...)κ καθολου καλοκαιρινη διαθεση...
Θελω να περασουν ολα κ να ξυπνησω με το μωρο μου, κ μετα να μου λειπει η μαμα μου χαχαχαχα
Ασε κι εμενα μου ελειπε η μαμα μου, την πρωτη μερα ξυπνησα και εκλαιγα σα χαζο..
και οσο ημουν στο πατρικο πλακωνομασταν ολη μερα..
απλα οταν συνειδητοποιεις ποσο αλλαζει η ζωη σου (εστω και ευχαριστα),
ε, μια φρικη την τρως!
ανυπομονω να μου λειπει γιατι μαζι δε κανουμε χεχεχεχ
αλλωστε εγω θα τους βλεπω, μικρη κοινωνια, η δουλεια μου μαζι με γονεις οποτε...
ασε που ολη μερα θαμαι στο πατρικο εχω την εντυπωση.. αχαχχαχα
τετη ειχες ξαναδει 88? συγχαρητηρια!!!
ειμαι 24 ετων...
δεν εχω τεοιο θεμα με τα κιλα μου τωρα, δεν περιμενω αλλο γιατι πιστευω πως με το που θα ξεκινησω, θα δω καλο αποτελεσμα... εκανα χρονια κολυμπι και τοτε ειχα καλο σωμα.. μολις σταματησα, χαλασα ασχημα...
οποτε ηρθε η ωρα, να παω ξανα... και σημερα εχω ρ/β και με διαιτολογο για να μπω σε σωστο προγραμμα..
τοσο καιρο κανω μια διατροφη που μου εδωσε ο γυμναστης μου και ενα μιξ απο αλλες που βλεπω... ΘΕΛΩ να κανω κατι σωστο! και να πετυχω φετος!
Quote:
Originally posted by brazil
Poso xronwn eisai??
Pros to paron kanw mia diatrofi apo palious diaitologous, den exw tin diathesi na xekinisw pali na pigainw se diaitologo.
Apisteuto, ki egw skeftomai na xekinisw kolimbitirio apo ton Maio, elpizontas oti mexri tote tha exw xasei 2 kila... Opote eixa kanei kolimbitirio sto parelthon eixa polu wraia apotelesmata, thelei bebaia dynati proponisi. Perimenw na arxisw alla thelw na exw xasei 2 kila prin paw.
καλημερα κοριτσακια μου!!!!
τι αυτο το Σαβαβτο ειναι BAD ο γαμος σου???? εφτασε η ωρα??????????????
τετακι 88????? ειδες που σου ειπα πως θα με φτασεις συντομα...? αντε αντε καλες απωλειεςςςς
αγαπητο ημερολογιο..
δεν εχω παει ξανα σε διαοτολογο (τουλαχιστον ετσι, γιατι στο γυμναστηριο απλα ελαβα ενα χαρτι με διατροφη και τπτ παραπανω..)
απο την πρωτη επισκεψη θα μου βγαλει προγραμμα? εξετασεις τις εχω κανει ηδη αυτες που θελει και δεν εχω κανενα θεμα... ουφ...
ειμαι περιεργη να δω τι θα μου βγαλει.....
πως θα ειναι η συναντηση....
το κλιμα......
η συμπεριφορα του ατομου προς εμενα....
αχχχχχχχχχχχχχχ
αρχιζει να με πιανει αγχος!!!! (ειμαι που ειμαι αγχοδης τυπος....)
Κάθε σωστός επαγγελματίας που θέλει να σου βγάλει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής,ζητά αιματολογικές και ενδοκρινολογικές εξετάσεις και μετά σου διαμορφώνει το πρόγραμμα διατροφής με βάση και τις προτιμήσεις σου.
Ασφαλώς,είναι και τι χημεία υπάρει μεταξύ σας για να δεις τι αποτελέσματα θα έχεις.Το παν είναι να μην το βάλεις ποτέ κάτω.
Καλή δύναμη.
Nai ki egw ekana gia xronia kolimbitirio kai panta me boithouse apisteuta sto na diatiroumai kai na xanw. Omws twra exw parei polla kila, den exw gumnastei gia kairo kai fobamai na xekinisw prin xasw liga kila prwta.Quote:
Originally posted by mtsek85
ειμαι 24 ετων...
δεν εχω τεοιο θεμα με τα κιλα μου τωρα, δεν περιμενω αλλο γιατι πιστευω πως με το που θα ξεκινησω, θα δω καλο αποτελεσμα... εκανα χρονια κολυμπι και τοτε ειχα καλο σωμα.. μολις σταματησα, χαλασα ασχημα...
οποτε ηρθε η ωρα, να παω ξανα... και σημερα εχω ρ/β και με διαιτολογο για να μπω σε σωστο προγραμμα..
τοσο καιρο κανω μια διατροφη που μου εδωσε ο γυμναστης μου και ενα μιξ απο αλλες που βλεπω... ΘΕΛΩ να κανω κατι σωστο! και να πετυχω φετος!
Quote:
Originally posted by brazil
Poso xronwn eisai??
Oso gia ton diaitologo, an eisai apofasismeni, tha paei polu kala.
Na milame na leme ta apotelesmata mas, eimaste polu konta kai sta kila kai sto upsos kai sto thema tou kolimbitiriou!!
An theleis grapse mou ti sou eipe o diaitologos afou pas.
Quote:
Originally posted by badgirl11
τετη ειχες ξαναδει 88? συγχαρητηρια!!!
Το εχω ξαναδει..και περσι τοσα ημουν
και προσπαθουσα να κατεβω κι αλλο
αλλα πηρα λαθος δρομο στην διασταυρωση και αντι να χασω
πηρα!
Κλασικη περιπτωση βλαβης!
σε ευχαριστω πολυ Κλεανθη!
τις εχω κανει αυτες τις εξετασεις που λες και θα τις παρω φυσικα μαζι μου σημερα στο ραντεβου...
ελπιζω να παει καλα αυτη η προσπαθεια...
τουλαχιστον θα ξερω πως κανω κατι σωστο βαση των αναγκων του οργανισμου μου με σωστο ρυθμο!!!! θα μεταφερω τα νεα το απογευμα!!! παντως με γεμιζει κουραγιο η ιδεα, επειδη τωρα παλευω καθαρα με οτι εχω συλλεξει αποδω κ αποκει και με ιδεες τριτων.. τουλαχιστον θα ξερω πως αυτο το προγραμμα ειναι για μενα, μου ταιριαζει και δεν κουραζει τον οργανισμο μου. :)
καπως ετσι δλδ το φανταζομαι..
Quote:
Originally posted by Kleanthis
Κάθε σωστός επαγγελματίας που θέλει να σου βγάλει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής,ζητά αιματολογικές και ενδοκρινολογικές εξετάσεις και μετά σου διαμορφώνει το πρόγραμμα διατροφής με βάση και τις προτιμήσεις σου.
Ασφαλώς,είναι και τι χημεία υπάρει μεταξύ σας για να δεις τι αποτελέσματα θα έχεις.Το παν είναι να μην το βάλεις ποτέ κάτω.
Καλή δύναμη.