Quote:
Originally posted by loustam
Αφού σε έχει όντως κουράσει, κάτσε μέσα. ʼρχισε να λες όχι σε προτάσεις, πες ότι έχεις ανάγκη για ένα διάστημα να μην βγεις και να ρίξεις ρυθμούς. Κάνε ό,τι μα ό,τι γουστάρεις να κάνεις. Όχι για τους άλλους. Μόνο για πάρτη σου. Εγώ είχα μία πολύ μεγάλη περίοδο που όλα τα βουλιμικά μου γινόντουσαν μετά από βραδινές εξόδους. Εκεί που κανείς θα περίμενε ότι η έξοδος θα μου έκανε καλό, εγώ έκανα τα αντίθετα... Γιατί? Διότι δεν γούσταρα πραγματικά να βγω, πολλές φορές μπορεί να μην γούσταρα ούτε καν την παρέα. Πήγαινα όμως για να μην σκεφτούν αρνητικά για εμένα ή γιατί έπρεπε να πάω διότι όταν είσαι νέος βγαίνεις. Αλλιώς είσαι ξενέρωτος. Και μετά έτρωγα τα πάντα για να πνίξω μέσα μου την ψυχαναγκαστική μου συμπεριφορά. Ε έπαιζε το ρόλο του και το αλκοόλ που χαλαρώνει όλες τις αντιστάσεις. Έτσι που λες... Εγώ έχω άλλες φρίκες, που θα σας τα πω εν καιρώ...
ʼσχετο, αλλά μένεις μόνη σου?
όχι δεν μένω μόνη μου,μένω με τους γονείς μου.βέβαια το σπίτι είναι μεγάλο κ έτσι έχω χώρο ανεξάρτητο.παρόλα αυτά δν είναι το ίδιο.θέλω να μείνω μόνη μου αλλά δν το κάνω από τεμπελιά.