Ρε το θεμα ειναι οτι της εξηγω μπλα μπλα μπλα κ εκεινη απανταει ναι αλλα εγω πιστευω πως πλεον δν τρως!
Ε αντε γεια!!!
Printable View
Ρε το θεμα ειναι οτι της εξηγω μπλα μπλα μπλα κ εκεινη απανταει ναι αλλα εγω πιστευω πως πλεον δν τρως!
Ε αντε γεια!!!
πεστης ο,τι γουσταρω εκανα και κανω.
Εκδοχη πρωτη:Την γραφεις κανονικα κ δεν της απαντας καθολου.εκδοχη δευτερη:Τη ρωτας:Τι προβλημα εχεις με το σωμα ΣΟΥ και ασχολεισαι τοσο με το δικο μου;
Την εκδοχη δευτερη θα ακολουθησω λεσσινγκ μου γιατι ως τωρα η πρωτη δεν πιανει!
:regan:
φανταστικη η 2η εκδοχη!!!
Β Α Ρ Ι Ε Μ Α Ι ! ! ! !
κ μια δυσκολια στις τηλεπικοινωνιες μου ανετρεψε τα σχεδια κ βεριεμαι ακομη πιο πολυ κ απ τη βαρεμαρα εχει αρχισει κ με πιανει εκνευρισμος, υπερενταση κ χαλασε κ το ελλειπτικο (ποιος το ματιασε οεο? ) κ δεν ξερω που να εκτονωσω τα ως ανω σπαστικα... τι τα λες τωρα αυτα? συναισθηματα? :puzzled:
τεσπα, την ολη διαθεση !!
Σκεφτομαι οτι ακομα δεν εχω φαει και επειδη προκειται η οικογενεια να παραγγειλει απο εξω,σκεφτομαι..αφου ξεκινησα για αλλη μια φορα να τρωω βλακειες απο το πρωι,τι πειραζει να συνεχισω και το μεσημερι??να φαω και το χορταστικο φαγητο και το γλυκακι μου..
κ απο την αλλη προσπαθω να συγκεντρωθω να τελειωσω επιτελους το βιβλιο που διαβαζω χωριςνα καταλαβαινω τι λεει γιατι το μυαλο μου ειναι απλα κολλημενο στο φαγητο!!!:mad:
σκεφτομαι οτι αρχίζω να ξανααντιλαμβάνομαι την πραγματικότητα και ο ανορεκτικός κόσμος που έχω εγκλωβιστεί με πνίγει όλο κ περισσότερο..
τι εννοεις?Quote:
Originally posted by POZ
σκεφτομαι οτι αρχίζω να ξανααντιλαμβάνομαι την πραγματικότητα και ο ανορεκτικός κόσμος που έχω εγκλωβιστεί με πνίγει όλο κ περισσότερο..
γιατι ισως να ταιριαζει καλυτερα το 'αρχίζω να μην αντιλαμβάνομαι την πραγματικότητα και ο ανορεκτικός κόσμος που έχω εγκλωβιστεί με πνίγει όλο κ περισσότερο'
+1Quote:
Originally posted by alexandrita
τι εννοεις?Quote:
Originally posted by POZ
γιατι ισως να ταιριαζει καλυτερα το 'αρχίζω να μην αντιλαμβάνομαι την πραγματικότητα και ο ανορεκτικός κόσμος που έχω εγκλωβιστεί με πνίγει όλο κ περισσότερο'
ίσως απο την αυπνία να μην το έθεσα καλά!Εννοούσα οτι απο τη μια αρχίζω σιγα σιγα να ξαναβλέπω πως είναι η ζωή "εκεί έξω", η πραγματική ζωή, με τα ξενύχτια, την ανεμελιά, τους φίλους, τον έρωτα..και απο την άλλη ο ανορεκτικός μου εαυτός -έστω και αν δν αντανακλάται στο σώμα μου πλεον- , υπάρχει ακόμη , ΑΛΛΑ έχει αρχίσει να μου είναι ανυπόφορος..νομίζω οτι πρώτη φορά έχω τόση ανάγκη να τον ξεφορτωθώ!
Κ κάτι άσχετο αλλά επειδή η γειτόνισσα "ξαναχτύπησε" κ μου έφερε μπριζόλα μοσχαρίσια με λάχανο και ΘΑ την τσακίσω δν παίζει, πόσες θερμίδες να την υπολογίσω ξέρετε καθόλου?Εχει λιπάκι μπόλικο απότι βλέπω...μεγέθους κανονικού:P(σορυ για το οφτοπικ..)
γιατι και οι φιλες και οι γειτονισες σου φερνουν φαγητο? τυχαιο ειναι?
Αν η μπριζολα ηρθε τσαμπα μην το σκεφτεσαι καθολου.. Φαε τωρα που εχεις
χαχαχα
γιατί είναι-είμαστε κλασσικοί έλληνες που το σαββατόβραδο μάζωξης το έχουμε συνδυάσει με πίτσα κ μπύρες(αλοίμονο) και όσο για την γειτόνισσα είναι ψιλογνωστή και μου χτυπάει που κ που φέρνοντας μου μαλακίες γιατί "κοριτσάκι που μένει μονο του ας φάει λίγο σπιτικό φαγάκι κρίμα"Quote:
Originally posted by click
γιατι και οι φιλες και οι γειτονισες σου φερνουν φαγητο? τυχαιο ειναι?
παιδια, πολυ καλα κανουμε κ ειμαστε κλασικοι ελληνες!!!
κ να χαιρεσαι για τη γειτονισσα σου ροζ!!!
μου χει τυχει να μενω μονη μου να ειμαι αρρωστη με γαστρεντεριτιδα κ να μην εχω μια γνωστη γειτονισσα να ζητησω λεμονι...
πολυ δραμα!!!
κ μου χει τυχει να γυρισω νωριτερα απο τη δουλεια κ να δει μια γειτονισσα το αυτοκινητο κ ηρθε κ μου χτυπησε να δει αν ειμαι καλα καν χρειαζομαι κατι!!!
μεγαλο πραγμα να υπαρχει καποιος που να σε σκεφτεται οταν μενεις μονος σου!!!
η πρωτη μου σπιτονοικοκυρα-γειτονισα ηταν ετσι.
εμφανιζοταν με φαι και με δηθεν χαμογελο.
εξελιχθηκε σε μεγαλη καρακατιναρα..
ελπιζω να μην ειναι και η δικη σου ετσι.
και με το παρεακι σου μπορειτε να βρειτε να κανετε και πραγματα χωρις φαγητο.
νεξτ ταημ φτιαξε πιτσα λαητ, εστω.
και πιο νεξτ ταημ δειτε καμμια ταινια χωρις πιτσες, αμαν :starhit:
σκεφτομαι..... ποσο χαζη μπορει να ειμαι!!!
εκει που λεω δεν παει αλλο... μου κανω την εκπληξη!!
ανακαλυψα οτι ειμαι ενα χρονο μικροτερη απ όσο νομιζα :S
:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
κοψε το ντεκαπαζ...Quote:
Originally posted by smart
ΚΑΡΑκατινάρα είναι δν το συζητώ, πολλές φορές μου δίνει την εντύπωση οτι μου χτυπάει μονο κ μονο για να κόψει κίνηση του τι κάνω στο σπίτι μου.Κ μια φορά που μόλις είχα βγει απτο μπάνιο κ της είπα οτι δν μπορώ να ανοίξω για 2 εβδομάδες μου μιλούσε πολύ ψυχρά.άε να μην αρχίσω να λέω σκηνικά.Αλλά μου έχει συμβεί κ το άκρως αντίθετο , να ουρλιάζω και ένας χριστιανος να μην έρθει να δει τι γίνεται..σε άλλο σπίτι αυτό.Που θ παει θα το πετυχω κ το ενδιαμεσο!
Σμαρτ, εναν χρόνο μικρότερη + 3-4 χρονάκια που αργότερα σαν σωστές γυναίκες θα αρχίσουμε να κρύβουμε..τσακα τσακα αλλάζεις κ γενιά!:wink1::wink1:
Quote:
κοψε το ντεκαπαζ...Quote:
ειναι αργα!!!
ποτε δεν ειναι αργα!!!!!:smilegrin:
μα ειμαι πολυ αποτυχημενη ως γυναικα!!!Quote:
Originally posted by POZ
ΚΑΡΑκατινάρα είναι δν το συζητώ, πολλές φορές μου δίνει την εντύπωση οτι μου χτυπάει μονο κ μονο για να κόψει κίνηση του τι κάνω στο σπίτι μου.Κ μια φορά που μόλις είχα βγει απτο μπάνιο κ της είπα οτι δν μπορώ να ανοίξω για 2 εβδομάδες μου μιλούσε πολύ ψυχρά.άε να μην αρχίσω να λέω σκηνικά.Αλλά μου έχει συμβεί κ το άκρως αντίθετο , να ουρλιάζω και ένας χριστιανος να μην έρθει να δει τι γίνεται..σε άλλο σπίτι αυτό.Που θ παει θα το πετυχω κ το ενδιαμεσο!
Σμαρτ, εναν χρόνο μικρότερη + 3-4 χρονάκια που αργότερα σαν σωστές γυναίκες θα αρχίσουμε να κρύβουμε..τσακα τσακα αλλάζεις κ γενιά!:wink1::wink1:
μα αντι να κρυβω, να προσθετω?
αλαλ μαλλον υποσυνειδητα βιαζομαι να μεγαλωσω.... κ αλλο :starhit:
όλες αποτυχημένες ξεκινάμε και μεγαλώνοντας το μαθαίνουμε το παραμύθι..αναγκαστικά!:smirk:Quote:
μα ειμαι πολυ αποτυχημενη ως γυναικα!!!Quote:
Originally posted by POZ
μα αντι να κρυβω, να προσθετω?
αλαλ μαλλον υποσυνειδητα βιαζομαι να μεγαλωσω.... κ αλλο :starhit:
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχ ΙΔΙΑ η δικια μου!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by POZ
ΚΑΡΑκατινάρα είναι δν το συζητώ, πολλές φορές μου δίνει την εντύπωση οτι μου χτυπάει μονο κ μονο για να κόψει κίνηση του τι κάνω στο σπίτι μου.Κ μια φορά που μόλις είχα βγει απτο μπάνιο κ της είπα οτι δν μπορώ να ανοίξω για 2 εβδομάδες μου μιλούσε πολύ ψυχρά.άε να μην αρχίσω να λέω σκηνικά.
και καθοταν καθε μερα ολη μερα μαζι με τη μανα της πισω απο την κουρτινα και παραμονευαν!!!!!!
πωπω ανατριχιασα που τη θυμηθηκα.
αλλα μετα της εκοψα τον αερα...
θρίλερ!!γυναίκες- ελληνίδες- κατίνες είναι όλες μια κοψιά μη το ψάχνεις!εγώ είμαι κ αγαθιάρα με κάτι τέτοιες πάντα στην αρχή αλλά μετά ευτυχώς ξυπνάω.Όσο βέβαια μπορέις να κόψεις τν αέρα σε κάτι τέτοιες..Quote:
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχ ΙΔΙΑ η δικια μου!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by POZ
ΚΑΡΑκατινάρα είναι δν το συζητώ, πολλές φορές μου δίνει την εντύπωση οτι μου χτυπάει μονο κ μονο για να κόψει κίνηση του τι κάνω στο σπίτι μου.Κ μια φορά που μόλις είχα βγει απτο μπάνιο κ της είπα οτι δν μπορώ να ανοίξω για 2 εβδομάδες μου μιλούσε πολύ ψυχρά.άε να μην αρχίσω να λέω σκηνικά.
και καθοταν καθε μερα ολη μερα μαζι με τη μανα της πισω απο την κουρτινα και παραμονευαν!!!!!!
πωπω ανατριχιασα που τη θυμηθηκα.
αλλα μετα της εκοψα τον αερα...
θα το ηθελες αυτο
ακομα κι αν ολοι αρχιζαν να λενε μονο λογια γλυκα και αληθινα στον καθεναν μας????
η μηπως σε πικρνε καποιος λογος και καποια σταση ανθρωπου και το λες?
ευχομαι να σου παει καλα η εβδομαδα σου
τουλαχιστον να αισθανθεις καλα και απλα με σενα και τους αλλους
τωρα σιγα μη δωσεις και λογο γιατι το λες
σορυ σισιλιανα
σκεφτομαι
πως θα ηθελα να κοιμηθω και να ξυπνησω ξεκουραστη να κανω τις εργασιουλες μου
μακαρι Θεουλη μου
εχω περασει απειρες ωρες ενοχοποιωντας τον εαυτο μου
επειδη απλα ηθελα να μεινω και θελω ακομη αρκετες ωρες μοναξιας η μοναχικοτητας
για να μπορεσω να τον βρω
δεν θελω πλεον να με ενοχοποιω για αυτο
δεν θελω να ειμαι μονη μου γενικα
αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο να ειμαι με αλλους εαν δεν μεινω μονη μου να δω πραγματικα που βρισκομαι
αλλα και παλι δεν με εχω απενοχοποιησει πληρως δεν μπορω
τι θα πει ψυχρη
σε ποιον κανεις κακο???
σε κανεναν
απλα θελεις να υπαρξεις για λιγο χωρις καποιον απεναντι σου να σε κρινει θετικα η αρνητικα η οτιδηποτε
το θεωρω βασικη μου αναγκη και πιστευω δεν χανει κανεις κοντινος μου απο αυτο
αντιθετα με το να μενω οπωσδηποτε εκει οπου ειναι αλλοι βοηθα περισσοτερο στο να γινουμε ολοι πουρες πρα βοηθα καποιον ιδιαιτερα
σιγουρα δεν ειναι το πιο ευκολο πραγμα του κοσμου
ααααααααα θελεις χρονο
ναι καλη μου παρτον και παρε με τηλεφωνο οποτε θελεις
γιατιιι? τι χρονο? εισαι ψωνιο? δεν μας μιλας? ναι ναι τωρα μαθαμε θελουμε χρονο...κ αλλα πολλα....
καληνυχτα κλικλικω :p
σκεφτομαι οτι σημερα ηταν πολυ παραγωγικη μερα απο καθε αποψη και οτι απο αυριο αρχιζουν τα δυσκολα....
καληνυχταααααααααααααααα
εγω σκεφτομαι τωρα τι αλλαγη θα κανω στα μαλλια μου,,,,
bubulitsa δεν ξέρω τι αλλαγή σκέφτεσαι να κάνεις στα μαλλιά σου,Quote:
Originally posted by bubulitsa
μην παίζεις μόνο με τα νεύρα της Κλικλίκου!Δεξιά του κόματος είναι η τελεία!:tumble:
εγώ σκεφτομαι ότι "δουλεια δεν είχε ο διαβολος μπιμπ τα παιδια του"..
καλημερα!
Κ επισης ακεφτομαι οτι τωρα που αποφασια εγω τι αλλαγη θα κανω στα μαλλια μου, αρχιζουν κ μου αρεσουν πολυ οπως ειναι...
ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ...
η αλλιως...
χαιρε βαθος απροσμετρητο...!!!!!
Οτι πρεπει να βαψω κ εγω τα μαλλια μου
Οτι πρεπει να φτιαξω τα νυχια μου
Οτι πρεπει να παρω αθλητικα
Οτι πρεπει να παρω γοβες
Οτι πρεπει να παρω ρουχα γιατι τιποτα δεν μου κανει
Οτι ΠΟΥ θα βρω τοσα λεφτα!!!!????:dork::crazy:
αχαχαχαχαχαχαχαχαQuote:
Originally posted by NADINE
bubulitsa δεν ξέρω τι αλλαγή σκέφτεσαι να κάνεις στα μαλλιά σου,Quote:
Originally posted by bubulitsa
μην παίζεις μόνο με τα νεύρα της Κλικλίκου!Δεξιά του κόματος είναι η τελεία!:tumble:
σωστη!!!
σκεφτομαι οτι ειμαι πτωμα αλλα happy.
οτι η σμαρτ πρεπει να βαψει τα μαλλια της.
οτι η One πρεπει να παρει ρουχα
οτι η bouboulitsa πρεπει να βρει την τελεία :P
οτι εχει τοσα πολλα νεα ποστς το φορουμ, που δεν εχω ιδεα τι να πρωτοδιαβασω
οχι μονο να τα βαψει κλικλικω :p
σκεφτομαι οτι θελω να τεζαρω στο κρεβατι μου
ΑΛΛΑ
βαριεμαι τοοοοοοοοοοοσο πολυ να ξεβαφτω !!
κ επειδη βαριεμαι να ξεβαφτω καθομαι κ χαζευω κ νυσταζω κ αυριο δε θα χω ξυπνημο..
καλα, ειναι λογικη αυτη τωρα?
ειμαι σοβαρη?
μερικες φορες καποια μικρα πραγματα προκαλουν κυμα-μην πως θαλασσες- στεναχωριας.....
:(