ασχετη εντελως ομως...χαχαχαχα
Printable View
ασχετη εντελως ομως...χαχαχαχα
εγω σε γουσταρισα πολυ οταν ειδα τη φωτο σου και τις ματαρες σου. Αληθεια λενε οτι τα ματια ειναι παραθυρα της ψυχης, και πραγματικα οταν σου ειπα οτι εισαι καρακουκλαρα, εννουσα μεσα-εξω. Φανηκε ρε φιλε τι ανθρωπος εισαι απο μια και μονο ακινητη στιγμη που τραβηχτικε απο τη ζωη σου και χαρηκε και η δικη μου ψυχη εκεινη τη μερα ^_^. Μακαρι να ειχαμε περισσοτερους ανθρωπους τοσο ομορφους, και επειδη μου εχει τυχει, οταν δινω κομπλιμαν σε καποιον απλα πιστευω οτι οφειλω να τους το αναγνωρισω, δεν τα λεω επειδη εχω καποιον "σκοπο". Στις μερες μας οι ανθρωποι ειναι πολυ δυσπιστοι δυστυχως και πας να πεις μια καλη κουβεντα και ψαχνουν να βρουν κακια μεσα σε καλα λογια. =/Quote:
Originally posted by polinaki1983
Αστία αστία αλλά εμένα ή που κάπιος θα με γουστάρει πολύ, ή που θα με μισήσει πολύ!! Δεν υπάρχει μέση λύση!!! χαχαχα
Αλλα οπως να'χει, πωλινα μου μακαρι καποια μερα μεσα στα χρονια να σε γνωριζα για καφε =) πιστευω οτι εισαι απο τους ανθρωπους που μονημος χαμογελανε και ας μην εχουν λογο.
εγραψες!Quote:
Originally posted by migg
το ψηνω με αερα πανω κατω βγαινει σαν ζυμη...ενα γιαουρτι και 1κγ μπεικιν παουντερ ..ετσι το εκανα και εγω...:-))
μολις γινει βαζεις απο πανω οτι θες και ξαναβαζεις στο φουρνο μεχρι να λειωσουν τα τυρια και ειναι ετοιμο....
το γιαουρτι εχει σημασια αν ειναι παραδοσιακο η τοταλ;
mery, εγω θα την κανω παντως αυριο, με total 0%, θα πω εντυπωσεις :)
Misery μου σε ευχαριστώ πολύ. Εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που ψάχνουν την κακία πίσω από τα καλά λόγια. Και ούτε μου αρέσει να κρίβω την κακία, άμμα έχω να την πω θα την πω.
Οντος είμαι άνθρωπος που μονίμος είμαι με ένα χαμόγελο στα χείλη!!!!! Ακόμα και όταν είμαι στεναχωρεμένη!!! Αφού για να φανταστείς, όταν έκανα το χειρουργείο, και ένιωθα πολύ χάλια με το ρινογαστρικό στην μύτη, ο άντρας μου αυτό που έλεγε συνεχώς είναι "πού είναι η γυναίκα μου που χαμογελά συνέχια". Κάτι άλλο που μου έχουν πει πολλοί είναι ότι όταν γελάω ή χαμογελάω, χαμογελάνε και τα μάτια μου μαζί!!!!!! Τώρα αυτό πως ακριβώς μεταφράζετε δεν ξέρω αλλα μου αρέσει σαν κομπλιμέντο!
Και εννοείτε πως θα ήθελα να πάω για καφέ όχι μόνο μαζί σου αλλά και με όλα τα κορίτσια (διαβάζεις λουκουμάκι μου? )
αυτο σημαινει οτι το χαμογελο βγαινει απο τη ψυχη σου:thumbup::starhit:Quote:
Κάτι άλλο που μου έχουν πει πολλοί είναι ότι όταν γελάω ή χαμογελάω, χαμογελάνε και τα μάτια μου μαζί!!!!!! Τώρα αυτό πως ακριβώς μεταφράζετε δεν ξέρω αλλα μου αρέσει σαν κομπλιμέντο!
Αχ Σισι μου όλα βγαινουν από την ψυχή μου αλλά κανείς δεν μου δείνει συμασία!
γιατι βρε πολινάκι? νομίζω είναι μια περίοδος που σου πανε σχεδον ολα καλα..
αν εξαιρεσεις τη δουλειά σου που έλεγες χθες..
πιστευω οτι όλοι μας παίρνουμε αυτο που μας αξίζει,αλλοι λίγο άλλοι πολυ.. ανάλογα.
Κατι ασχετο. Εχει παρατηρησει κανεις με τη ατκινς οτι ουρει κανεις πολυ περισσοτερο;
τη χαλασα προχτες και χτες αναγκαστικα τη ατκινς και θα τη ξαναπιασω μαλλον αυριο και παρατηρησα οτι προχτες και χτες, αν και ηπια τον αχελεο ποταμο, αντε να πηγα 3 φορες τη καθε μερα....
μηπως ειναι κατακρατηση? ή μηπως πινεις πολους καφεδες? δε ξερω βεβαια απο ατκινς
Οχι δεν εχει καμια σχεση.Αν δεις οτι σου συνεχισει το ιδιο καλο θα ηταν να πας σε ενα παθολογο.
καλα τωρα φανηκε το ΠΟΣΟ ξανθια ειμαι ωρες ωρες... ναι ρε γαμωτ! οι υδαντανθρακες κανουν κατακρατηση και εγω πηγα απο κετωση σε τουρτα και ποπ κορν χωρις ενδιαμεση φαση. Αιντε αιντεεεεε πρεπει να σκεφτομαι λιγο πριν κανω ποστ μηπως και χαμπαριασω μονη μου...Quote:
Originally posted by Ciciliana
μηπως ειναι κατακρατηση? ή μηπως πινεις πολους καφεδες? δε ξερω βεβαια απο ατκινς
μιλωντας για καφεδες... σε προηγουμενες σελιδες εχω κανει ποστ για μια μερα που ημουν νευριασμενη για μια παραγγελια καφεδων που χαθηκε κτλ.. ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ! =(((((
τον ερμη μου τον ταξιδιωτη!
Ανκαι την προσθεσα και στο τοπικ Light συνταγες την ποσταρω και εδω αφου εχει πολλους Lowcarbers.
Low Carb Lava Cake στα μικροκυματα.Φτιαχνει μια μεριδα.
1κσ βουτηρο,βανιλια,1κσ κρεμα γαλακτος,1αυγο,2κσ κακαο,2κσ γλυκαντικο(αναλογα τα γουστα αυξομειωστε),μια πρεζα αλατι,σοκολατα Sweet n Balance Γιωτης.
Βαλτε το βουτηρο για λιγο να λιωσει για 20δευτερα περιπου.Προσθεστε τη βανιλια, το αυγο και τη κρεμα και ανακατεψτε.Προσθεστε το κακαο τα γλυκαντικα και το αλατι.Σκεπαστε με μεμβρανη (που εχετε βγαλει τρυπουλες)και ψηστε στη ψηλη θερμοκρασια για 30-40δευτερα.Οταν δειτε οτι "ψηθηκε" βγαλτε τη μεμβρανη και χαραξτε με ενα μαχαιρι 3-4 ευθειες γραμμες και χωστε μεσα σοκολατα Γιωτης.Σκεπαστε παλι και ψηστε παλι για 30δευτερα.Και Voila γρηγορο "κεικ" για αγριες διαθεσεις για γλυκακι.
Περιμενετε 1-2 λεπτα πριν το φατε γιατι θα καιει.Οταν το κοβετε με το κουταλι δινει την αισθηση οτι ειναι κεικ με αλευρι και η σοκολατα θα "τρεχει" σαν το σουφλε.Εγω το ψησα σε κεσεδακι πηλινο που ειχε καποτε γιαουρτι μεσα.Στο τελος αν θελετε μπορειτε να ριξετε απο πανω μια κουταλια κρεμα γαλακτος για το συνοδεψετε(αντι παγωτου).Προσοχη στους υδατανθρακες.
αχ τελεια συνταγη..εγω κοριτσια μου παιρνω τοταλ πληρες...τα πληρες εχουν πιο λιγους υδατανθρακες απο τα Light...και ναι οντας μεσα στην ατκινς πας τουαλετα συνεχεια λογω κετωσης....
Και καλα κανεις.Oλα τα Light (γαλα,γιαουρτι,τυρια)εχουν πιο πολλους υδατανθρακες, γιαυτο αλλωστε στο βιβλιο γραφει ΟΧΙ LIGHT ΠΡΟΙΟΝΤΑ!!
Σισι μου, αν και σε άσχετο τόπικ, βρήκα δουλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φυσικά δεν απάντησα, του είπα πως θα πάω και σε άλλη μια συνέντευξη που έχω και μετά θα του απαντήσω. Αλλά με θέλει!!!!! Με πήρε τηλέφωνο και ο άνθρωπος που με έστειλε εκεί και μου είπε πως τον πήρε τηλέφωνο ο εργοδότης και του είπε "Κόψε το κεφάλι σου, εγώ την θέλω να έρθει εδώ για δουλιά!!!" και μου λέει δεν του είπες ότι σε έστειλα και αλλού έτσι? και του λέω όχι δεν χρειάζετε να το πω,και μου λέει πολύ καλά γιατί θα με σκοτώσει αν μάθει ότι σου έχω και άλλο ραντεβου!!!!!Quote:
Originally posted by Ciciliana
γιατι βρε πολινάκι? νομίζω είναι μια περίοδος που σου πανε σχεδον ολα καλα..
αν εξαιρεσεις τη δουλειά σου που έλεγες χθες..
πιστευω οτι όλοι μας παίρνουμε αυτο που μας αξίζει,αλλοι λίγο άλλοι πολυ.. ανάλογα.
Αχ είμαι πολύ χαρούμενη!!
αχ πολινάκι .......... μπράβο σου!!!
είδες..... ;) πολύ ωραία!!
Αντε ρε συ μπραβο.Quote:
[
Σισι μου, αν και σε άσχετο τόπικ, βρήκα δουλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φυσικά δεν απάντησα, του είπα πως θα πάω και σε άλλη μια συνέντευξη που έχω και μετά θα του απαντήσω. Αλλά με θέλει!!!!! Με πήρε τηλέφωνο και ο άνθρωπος που με έστειλε εκεί και μου είπε πως τον πήρε τηλέφωνο ο εργοδότης και του είπε "Κόψε το κεφάλι σου, εγώ την θέλω να έρθει εδώ για δουλιά!!!" και μου λέει δεν του είπες ότι σε έστειλα και αλλού έτσι? και του λέω όχι δεν χρειάζετε να το πω,και μου λέει πολύ καλά γιατί θα με σκοτώσει αν μάθει ότι σου έχω και άλλο ραντεβου!!!!!
Αχ είμαι πολύ χαρούμενη!!
:thumbup: :thumbup::thumbup::thumbup:
τελεια..συγχαρητηρια polinaki....
Θενκς!!!! Κοπιαστε, κερνάω μπιφτέκια με γέμιση τυρί και χωρίς φρυγανιά στην ζύμη!!!!
διαβάζω, διαβάζω και συμφωνώ με την mizery...είσαι χαρισματική σε όλα σου!!!!ο αντρούλης σου είναι πολύ τυχερός!!Quote:
Misery μου σε ευχαριστώ πολύ. Εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που ψάχνουν την κακία πίσω από τα καλά λόγια. Και ούτε μου αρέσει να κρίβω την κακία, άμμα έχω να την πω θα την πω.
Οντος είμαι άνθρωπος που μονίμος είμαι με ένα χαμόγελο στα χείλη!!!!! Ακόμα και όταν είμαι στεναχωρεμένη!!! Αφού για να φανταστείς, όταν έκανα το χειρουργείο, και ένιωθα πολύ χάλια με το ρινογαστρικό στην μύτη, ο άντρας μου αυτό που έλεγε συνεχώς είναι "πού είναι η γυναίκα μου που χαμογελά συνέχια". Κάτι άλλο που μου έχουν πει πολλοί είναι ότι όταν γελάω ή χαμογελάω, χαμογελάνε και τα μάτια μου μαζί!!!!!! Τώρα αυτό πως ακριβώς μεταφράζετε δεν ξέρω αλλα μου αρέσει σαν κομπλιμέντο!
Και εννοείτε πως θα ήθελα να πάω για καφέ όχι μόνο μαζί σου αλλά και με όλα τα κορίτσια (διαβάζεις λουκουμάκι μου? )
Ευκαιρία να έρθεις Κύπρο λουκουμάκι μου γλυκό, να του το πεις, γιατί νομίζω ότι δεν το αναγνωρίζει και τόσο, ή τουλάχιστον δεν το δείχνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημέραααααααααααααααα...� �ια όσους ασχολούνται με ατκινς, θέλω βοήθεια...
1) το βιβλίο ατκινς με τον υαδατανθρακομετρητή ατκινς έχουν διαφορά σε κάποια φαγητά.ποιο ακολουθώ!!!(το βιβλίο τα ραδίκια τα έχει 0,1 και ο μετρητής 1,8)
2) μου πρότειναν τα specific cellulite... γιατί είπαν οτι είναι αποτελεσματικά. ξεκίνησα σήμερα. όταν το πιείς νιώθεις κάποια τσιμπηματάκια στα χέρια, στα πόδια κτλ.. αλλά δεν γράφει πόσους υδατάνθρακες έχει.
3) μπορεί να μου πεί κάποιος γιατι ενώ δεν φτάνω ΠΟΤΕ τους 20 γιατι αυτή η γαμωζυγαριά έχει κολλήσει? από θερμίδες έχω φάει και 2000 αλλά έχω φάει και 1200.υδατάνθρακες σταθερή 15-17.
αυτα΄..............
οτι θα έρθω θα έρθω.το είπα και του καλού μου χτες!!!! :spin:Quote:
Ευκαιρία να έρθεις Κύπρο λουκουμάκι μου γλυκό, να του το πεις, γιατί νομίζω ότι δεν το αναγνωρίζει και τόσο, ή τουλάχιστον δεν το δείχνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ο αντρουλης σου το ξέρει και όπως όλοι το δείχνει με τον τρόπο του!!!
δεν είναι όλες τυχερές σαν την μιγγ!!!ένας βγήκε στην υφήλιο και τον πέτυχε!!της λέω κάθε μέρα να κάνει το σταυτό της, δεν μ ακούει!!!!
Λουκουμακι μου όταν βρεις την εξίγηση γιατί έχει κολλήσει η δικιά μου, θα βρείς και το γιατί της δικιάς σου
πόποοοο και πλησιάζει η εξεταστική στο πανεπιστήμιο και θα είμαι ακούνητη να διαβάζω ένα μήνα!!!!!!Quote:
Λουκουμακι μου όταν βρεις την εξίγηση γιατί έχει κολλήσει η δικιά μου, θα βρείς και το γιατί της δικιάς σου
1. Σε οποιο υδατανθρακομετρητη και να δεις καποιο συγκεκριμενο προιον παντα θα βρισκεις αποκλισεις.Υπολογιζε το μεγαλυτερο(εγω αυτο κανω).Αυτο της Ατκινς ειναι λιγο μπερδευτικο γιατι ειναι αμερικανικος και γραφει για πραγματα που δεν εχουμε εμεις στην Ελλαδα.
2.Δεν τα ξερω.Καλο θα ηταν να το ψαξεις αν οντως εχουν ή οχι υδατανθρακες.
3.Μηπως τρως πολλες σαλατες?Μηπως δεν πινεις πολλα νερα?Αν κανεις καθιστικη ζωη τοτε καλο θα ηταν να μενεις στις 1200.Απο γυμναστικη πως τα πας?Εγω πχ χανω πολυυυυυ αργα για Ατκινς γιατι δεν κανω γυμναστικη συστηματικα.
Ευτυχως εμενα εφυγε το 1κιλο απο το Πασχα, μου μεινε αλλο 1 :)
πίνω 2,5 με 3 λιτρα την ημέρα. γυμναστική ούτε κατά διάνοια.δεν προλαβαίνω καθόλου! δουλειά, παιδι, πανεπιστημιο, άστα να πάνεεεεε....που να το ψάξω για το specific? πάνω αναγράφει μόνο λιπίδια θερμίδες και κάτι τέτοια..Quote:
Originally posted by sourkouna
1. Σε οποιο υδατανθρακομετρητη και να δεις καποιο συγκεκριμενο προιον παντα θα βρισκεις αποκλισεις.Υπολογιζε το μεγαλυτερο(εγω αυτο κανω).Αυτο της Ατκινς ειναι λιγο μπερδευτικο γιατι ειναι αμερικανικος και γραφει για πραγματα που δεν εχουμε εμεις στην Ελλαδα.
3.Μηπως τρως πολλες σαλατες?Μηπως δεν πινεις πολλα νερα?Αν κανεις καθιστικη ζωη τοτε καλο θα ηταν να μενεις στις 1200.Απο γυμναστικη πως τα πας?Εγω πχ χανω πολυυυυυ αργα για Ατκινς γιατι δεν κανω γυμναστικη συστηματικα.
εγώ είχα μια ζυγαριά που ζυγιζόμουν αλλά δεν ήταν ακριβείας. πήρα καινούρια και έπαθα σοκ!η παλιά με δείχει 78,5 και η καινούρια 80,4 θα τη σπάσωωωωωωωωωωωωωωωω
με τις 1200 πεινάω..και δεν θέλω να πεινάω γιατί θα πέσω με τα μούτρα. το ύψος μου είναι 1,74 και μου φαίνονται λίγες. οι 1500 μ φαίνονται πιο λογικές...Quote:
Originally posted by sourkouna
εγω χρησιμοποίησα http://hellas.teipir.gr/thesis/trofi...xanika/101.htm οταν εκανα ατκινς. Τωρα κανω αποτοξινωση με λιγα φρουτα γιατι μου φαινεται οτι μου λειπουν θρεπτικα.
Καλησπέρα!!!σήμερα είμαι να σκάσω!!!μα είναι δυνατόν να κάνω ατκινς και ν παίρνω αντί να χάνω? χτες 'εφαγα 1 μπάρα ατκινσ το πρωϊ, το μεσημέρι μια ομελέτα με κοτόπουλο, 2 αυγά και 30 γρ τυρί, το απόγευμα λίγη σοκολάτα sweet n balance και το βράδυ μια μερίδα γύρο κοτόπουλο με ένα φλυτζάνι αγγούρι. όλα μαζί? 12-13 υδατάνθρακες και 1400-1500 θερμίδες και σήμερα μου δείχνει 2 κιλά πάνω η ζυγαριά..να τρελαθώ????????????????????
ασε κατα μερος τις sweet and balance και τα τυρια για να δουμε.φαε στεγνα κρεας,αυγα,ψαρι ....αποκλειεται να βαλες δυο κιλα...ζυγιζεσαι στην ιδια ζυγαρια?μηπως εισαι αδιαθετη?
περιμένω 8 του μήνα να αδιαθετήσω..ναι στην ίδια γαμωζυγαριά.Quote:
ασε κατα μερος τις sweet and balance και τα τυρια για να δουμε.φαε στεγνα κρεας,αυγα,ψαρι ....αποκλειεται να βαλες δυο κιλα...ζυγιζεσαι στην ιδια ζυγαρια?μηπως εισαι αδιαθετη?
μην ξαναφας για λιγες μερες σοκολατες ή σοκολατες ατκινς..τρωγε στεγνα οτι σου ειπα..ξεχνα για λιγο τις θερμιδες και φαε οσο θες πρωτεινη με ενα μικρο μπωλ σαλατα σε καθε γευμα..να δουμε αν θα ξεκολλησεις...
γεια σας παιδια!!!!!!!!
απο χτες ατκινς κι εγω και ειμαι ηδη 1 κιλο κατω.............εντυπωσιακο?????
θα ηθελα να σας πω οτι με την ατκινς πολυς κοσμος χανει ποντους ενω μπορει να μην χανει γρηγορα...εγω πχ το καλοκαιρι που ειχα ξεκινησει παλι σε 3 βδομαδες εχασα 2, 2,5 κιλα αλλα ειχα χασει πολλους ποντους οποτε
dont panic!!!!!!!!!
επισης στην κοπελια που ειπε οτι πηρε 2 κιλα σε 1 μερα συστηνω να ηρεμισει γιατι αυτο αποκλειεται να συνεβη....
απλα μπορει να την μπλοκαρουν οι μπαρες....το εχω ακουσει απο πολλους.....
καλη μου αρχη λοιπον.......!!!!!
καλη αρχή σου εύχομαι..ίσως να φταίει οτι έχω να πάω τουαλέτα 3-4 μέρες..Quote:
Originally posted by LaLuna
γεια σας παιδια!!!!!!!!
απο χτες ατκινς κι εγω και ειμαι ηδη 1 κιλο κατω.............εντυπωσιακο?????
θα ηθελα να σας πω οτι με την ατκινς πολυς κοσμος χανει ποντους ενω μπορει να μην χανει γρηγορα...εγω πχ το καλοκαιρι που ειχα ξεκινησει παλι σε 3 βδομαδες εχασα 2, 2,5 κιλα αλλα ειχα χασει πολλους ποντους οποτε
dont panic!!!!!!!!!
επισης στην κοπελια που ειπε οτι πηρε 2 κιλα σε 1 μερα συστηνω να ηρεμισει γιατι αυτο αποκλειεται να συνεβη....
απλα μπορει να την μπλοκαρουν οι μπαρες....το εχω ακουσει απο πολλους.....
καλη μου αρχη λοιπον.......!!!!!
Quote:
σκέφτομαι μήπως κόλλησα για τα καλά επέιδή την κάνω καιρό.λέω να κάνω την πρώτη φάση dukan απο αύριο για 5 μέρες.και αν ξεκολλήσω να συνεχίσω στη 2η φάση.
δοκιμασε να δουμε....laluna καλη αρχη.....
δεν μετράμε υδατάνθρακες στην dukan?όταν λέει γιαούρτι 0% όσα θέλω? και τη βρώμη που να την βρώ?
ευχαριστω κοριτσια!!!!
loukouloulou αν φας απεριοριστα γιαουρτι θα σπασεις την ατκινς....αν ειναι κα κανεις την 1η φασι ντουκαν καν την μεσα στους 20
επισης θα σου προτεινα να πιεις σεννα για την δυσκοιλιοτητα...
αν εχεις κολλησει μπορεις να δοκιμασεις και το fast fat....απ οτι εχω δει στα παιδια απο το lowcarblife.org βοηθαει πολυ....
στα σιγουρα επικεντρωσου λιγες μερες στις πρωτεινες και ασε για λιγο τα γλυκακια...
αναψυκτικα λαιτ πινεις?ζελεδακια?αν ναι μπορει κι αυτα να σου εκαναν τη ζημια...