Originally posted by need2loose
Quote:
Originally posted by bouliana
σε ευχαριστώ για την υποστήριξη.
σίγουρα φταίνε και οι ορμόνες αλλά άπαξ και κάνεις το υπερφαγικό μετά μην τους δίνεις τόση αξία γιατί οι τύψεις και οι ενοχές έχουν θερμίδες και πολλά λιπαρά!
να δούμε τι θα κάνουμε την τσικνοπέμπτη
΄'εχω κάνει ήδη πλάνο ,τι θα φάω όλη μέρα ,τι θα φάω το βράδυ που έχω να πάω σε φιλικό σπίτι,πως θα αποφύγω τους επίμονους κεραστές .πως θα αποφύγω τον βουλιμικό εαυτό μου κτλ κτλ
σκοπεύω να πάω σχεδόν χορτασμένη αλλά με λίγο περιθώριο .επίσης αύξησα τις καθημερινές μου θερμίδες κατά 25% γιατί ξέρω οτι καλύτερα να φάω 200-400 θερμίδες παραπάνω παρά να ξεφύγω.
έχω κάνει κάρτες στο κινητό μου(εμψύχωσης και για να ξεχνιέμαι) τις οποίες θα διαβάζω μόλις μπαίνω στον πειρασμό.
το έχω βάλει στοίχημα ειδικά μετά το τελευταίο περιστατικό με το παγωτό και την πιεστική μου φίλη(για όποια το θυμάτε)
Κορίτσια δεν ξεκινάτε καμιά Ατκινς; Για την Τσικνοπέμπτη είναι τέλεια! Μπορείς να τσακίσεις όλα τα ψητά που θα βρεις μπροστά σου, σουβλάκια, παντσετούλες , τα πάντα και κρατάς και δίαιτα! ΤΕΛΕΙΑ!!!! Άσε που δεν θα σε ζαλίζει κανένας για φαγητό!
Χοιρινά σουβλάκια, σουβλάκια κοτόπουλο, λίγο μπουγιουρντί, λίγο τζατζίκι και ψητά μανιτάρια! Σαλάτα με όσα λάδι και αν έχει. Σχεδόν κανείς δεν καταλαβαίνει ότι κάνεις δίαιτα! Εδώ που τα λέμε ούτε εσύ!:smilegrin:
*σουβλάκια λέω τα καλαμάκια για να μην παρεξηγούμαστε!