Printable View
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Που είσαι ρε always Με ζήτησες Νοσηρούλα;
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Με ζήτησες Νοσηρούλα; Xαθηκες τελείως
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Xαθηκες τελείως Δουλειες κορίτσι,δουλειές
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Δουλειες κορίτσι,δουλειές Με φούντες;
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Με φούντες; Δουλειές πάνω από όλα! Εσύ,τι νεα από το μέτωπο?
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Δουλειές πάνω από όλα! Εσύ,τι νεα από το μέτωπο? Εγω οτι ξύπνησα.... Μοσχάρι κανονικό
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Εγω οτι ξύπνησα.... Μοσχάρι κανονικό Από το ερωτικό μέτωπο έλεγα. Τώρα ξύπνησες?????????????????????????????????? ??????????????????????
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Από το ερωτικό μέτωπο έλεγα. Τώρα ξύπνησες?????????????????????????????????? ?????????????????????? Ναι κοιμομουν σχεδόν ολη μερα. Με τον δικό μου είμαστε σε μια περίεργη φάση
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Ναι κοιμομουν σχεδόν ολη μερα. Με τον δικό μου είμαστε σε μια περίεργη φάση Τι ωραρια είναι αυτα ρε θηριο?
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Τι ωραρια είναι αυτα ρε θηριο? Το πήγα σερι αφου ηρθε ο αλλος 7 το πρωί
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Το πήγα σερι αφου ηρθε ο αλλος 7 το πρωί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι κανεις εσυ;
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Τι κανεις εσυ; Πηγα λίγο dentist σημερα και τωρα αραζω
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Πηγα λίγο dentist σημερα και τωρα αραζω Καθαρισμός ή σφραγισμα;
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Καθαρισμός ή σφραγισμα; Καθαρισμός
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Καθαρισμός Μεντιουμ επρεπε να γίνω
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Μεντιουμ επρεπε να γίνω Ε γινε να κονομησεις!
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Ε γινε να κονομησεις! Βαριέμαι φουλ always
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Βαριέμαι φουλ always Ελα μωρε. Θα ρίχνεις απλώς τα χαρτια και θα κονομάς.
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Ελα μωρε. Θα ρίχνεις απλώς τα χαρτια και θα κονομάς. Δεν ξερω τι να κανω :(
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Δεν ξερω τι να κανω :( Κάνε το ρε εσύ. Το δοκίμασα κι εγω in the past with great success.
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Κάνε το ρε εσύ. Το δοκίμασα κι εγω in the past with great success. Μπορείς να μου πεις πως θα κοιμηθώ;
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Μπορείς να μου πεις πως θα κοιμηθώ; Από τωρα θες? Εσυ πριν λιγο ξυπνησες.
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Από τωρα θες? Εσυ πριν λιγο ξυπνησες. Θελω να ξυπνήσω πρωί
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Θελω να ξυπνήσω πρωί Ξαπλωσε,και βαλε λιγη χαλαρωτικη μουσικη
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Ξαπλωσε,και βαλε λιγη χαλαρωτικη μουσικη Θελω να κανω κατι ένα ντουζακι
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Θελω να κανω κατι ένα ντουζακι Αυτό πρωτο πρωτο!
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Αυτό πρωτο πρωτο! Ν σου πω νυσταζω λίγο
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Ν σου πω νυσταζω λίγο Ελα ρε,συντομη δουλιτσα είναι,θα χαλαρώσεις κιόλας
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Ελα ρε,συντομη δουλιτσα είναι,θα χαλαρώσεις κιόλας Μπορωνα κάνω και το πρωί που θα ξυπνήσω δε ξερω νταγκλαρα με το χαπι
Νοσηρούλα!Ουου!
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Νοσηρούλα!Ουου! Καλώς τον.. Ολα καλα;
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Καλώς τον.. Ολα καλα; Ορκίστηκα σήμερα.
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Ορκίστηκα σήμερα. Και εγώ αλλα δε με πίστευε [emoji22]αντε καλη σταδιοδρομια
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Και εγώ αλλα δε με πίστευε [emoji22]αντε καλη σταδιοδρομια Χαχαχαχαχαχα Θενκ γιου!
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Χαχαχαχαχαχα Θενκ γιου! Σερνομαι always εχω κοιμηθεί 3 ωρες και με τα χαπια εχω γινει ζομπακι.
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Σερνομαι always εχω κοιμηθεί 3 ωρες και με τα χαπια εχω γινει ζομπακι. Θα βρικολακιάσεις ρε
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Θα βρικολακιάσεις ρε Ασταννα πανε δε μπορώ να φάω απο την νυστα. Εσυ κατα τα αλλα;
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Ασταννα πανε δε μπορώ να φάω απο την νυστα. Εσυ κατα τα αλλα; Ησυχα!Και γ^&*%ηκα σε φωτο σήμερα...
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Ησυχα!Και γ^&*%ηκα σε φωτο σήμερα... Αντε σειρα σου να ανεβάσεις αχαχαχαΧ