Quote:
Originally posted by afrula
υπομονη θα κανω αυτο μου μενει.Τουλαχιστον ζηστε εσεις για μενα δε πειραζει.Το χει παει κανεις σας το geodon?καμια παρενεργεια ειχε?Εχει κανεις εμπειρια απο αυτο?
afrula, κάτι μου λέει ότι δεν ακούς καθόλου. Πάλι τα ίδια λες \"ζήστε εσείς για μένα\" και ρωτάς για το φάρμακο πάλι. Δεν είπαμε ότι θα πρέπει να αλλάξεις κάποιους τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς? Ε παρτο το φάρμακο και βλέπεις! Δηλαδή, σοβαρά, αν σου πει κάποιος \"afrula το geodon εμένα μου έκανε τα χειρότερα\" η \"Τα καλύτερα\" τι θα αλλάξει? Εκτός του ότι είναι διαφορετικά για τον καθένα αυτά τα φάρμακα, θα σε βοηθήσει να πάρεις μια τέτοια πληροφορία? Αφού θα το πάρεις έτσι και αλλιώς! Σε παρακολουθεί ψυχίατρος κλπ. Τι νόημα έχει να ανησυχείς από πριν? Προσπάθησε να επικεντρωθείς στο τώρα και σταμάτα να κολλάς και να ανησυχείς για το οτιδήποτε. Η να μεμψιμοιρείς \"κλαψ κλαψ τουλάχιστον περάστε εσείς καλά\" Εμείς θα περάσουμε καλά να είσαι σίγουρη γι αυτό, εσένα πως σε βοηθάει να ξέρεις κάτι τέτοιο? Δεν θα έπρεπε να προσπαθήσεις να περάσεις και εσύ καλά ανεξάρτητα από εμάς? Η τουλάχιστον προσπάθησε.
Μου δίνεις την εντύπωση ότι έχεις βάλει \"φραγή εισερχομένων κλήσεων\" στο μυαλό σου προς οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τα κολλήματα σου και τις ανησυχίες σου. Και ναι, δεν βοηθάει αυτό !