Originally posted by weird
Quote:
Originally posted by Helena
σημερα τα ειδα τα μηνυματα σας γουιρντ και σημερα απαντησα..αν σας εβλεπα χτες το ιδιο θα ελεγα να εισαι σιγουρη
καθολου αρπαγμενη δεν ειμαι .ευτυχως νιωθω και ειμαι μια χαρα στην υγεια μου...απλα προσπαθω να σου φερθω με τον ιδιο τροπο που παρατηρω οτι φερεσαι τελευταια σε καποιους αλλους.. πως το λενε a taste of your own medicine :P ισως? καταλαβεις ποσο ασχημο φαινεται αυτο και να σου πω την αληθεια απο σενα ειδικα δεν περιμενα τετοιες αντιδρασεις..εισαι απο τα μελη που τα ειχα υψηλα στην εκτιμηση μου αν θες να ξερεις.. ενταξει καταλαβαινω ισως η περιοδοσ ειναι λιγο ζορικη για σενα..αλλα ...υπαρχει κι ενα αλλα :P
το οτι εκτος απο εμενα και αλλα δυο μελη υπονοησαν οτι ειστε λιγο υπερβολικες δεν θα επρεπε ενδεχομενως να προβληματισει και τις δυο σας ?λεω εγω τωρα..
μηπως απλα κανουμε καβγα για τον καυγα?:P:P
Ελενα, θα ήθελα να σου απαντήσω και σε αυτό σου το μήνυμα, διότι ομολογουμένως, τις προάλλες δεν είχα την ψυχραιμία να το κάνω.
Αυτό πουλαμβάνω σαν αίσθηση απο εσένα, είναι οτι ενδεχομένως καμιά φορά, βγάζεις επιπόλαια ( επέτρεψέ μου τη λέξη) συμπεράσματα.
Αυτό επίσης που βλέπω απο εσένα, είναι μια Ελενα( κάποιες φορές απότομη και ειρωνική), που επίσης, δεν ταιριάζει στο προφίλ που έχω απο εσένα όλα αυτά τα χρόνια, πράγμα το οποίο με έκανε και μένα να απορρώ, για το πόσο διαφορετικά φέρεται ανα περιόδους ο ίδιος άνθρωπος.
Ωστόσο, δεν θα υιοθετήσω την ίδια στάση με εσένα.. δηλ. δεν επρόκειτο ποτέ να φερόμουν \"αποτομα\" σε ένα μέλος, για να του δείξω πως φέρεται εκείνο. Δεν ακολουθώ αυτή την οδό. Αλλά εντάξει, ο καθένας και οι μεθοδοι του.
Μπορεί για εσένα και για άλλα 100 μέλη, να είμαστε διαφορετικές.
Υπήρχαν απο την άλλη και άλλα 2-3 μέλη που συντάχθηκαν με την δική μας οπτική των πραγμάτων.
Δεν καταλάβαίνω, γιατί θα πρέπει να αλλάξω την οπτική μου, επειδή κάποιος ή κάποιοι την θεωρούν υπερβολική..
Οσο για την εκτίμησή σου,
πιστεύω οτι θα επιβιώσω και χωρίς αυτήν.... αυτή είναι μια καθόλα ειλικρινής απάντηση, άντε, με μια δόση καλοπροαίρετου χιούμορ ( κι όχι ειρωνίας) μέσα;)
υγ. Τέλος για το 2 εναντίον ενός, αν κοιτάξεις τα ποστ θα δεις οτι αν και η ανώνυμη κλήθηκε να εμπλακεί απο τον ίδιο τον Πάνο, της είπα να μείνει έξω απο αυτό.