ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΒΡΕΧΕ)
ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΣΑΛΤΑΡΕΙ
ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ KEEP GOING
Printable View
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΒΡΕΧΕ)
ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΣΑΛΤΑΡΕΙ
ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ KEEP GOING
απ οτι βλεπω δεν ειστε και πολυ ζεστες,Quote:
Originally posted by BARB3
να παμε αλλα η κυρια γκουρου θα παει ζαγοροχωρια αρα δεν την βλεπω να ερχεται. περιμενω να δω η κυρια με τον καινουριο τι θα κανει.... εμεις ειμαστε μεσα? ενα θεματακι με τα παιδια το εχω αλλα κατι θα κανονισω
αντε το ξανασυζηταμε την Πεμπτη- Παρασκευη και βλεπουμε......
...εδω ειμαι και εγω και βαφω το σπιτι και καθαριζω σαν τρελη...(απορω και εγω με την εκρηξη νοικοκυροσυνης που με χαρακτηριζει αυτες τις μερες?!)
καλημερα σε ολες σας!!!!!!δεν ερχεστε να ριξετε ενα χερακι να καθαρισουμε?δεν την παλευω αλλο!ειναι και μεγαλο το σπιτι...(κοριτσι με προικα)χαχαχαχα
να τελειωσω και απο αυριο τα λεμε...φιλακια πολλα!
ματς μουτς!!!!!!!!!
Καλημέρα κορίτσια...
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!
Αν και το σύμπαν συνωμοτεί για να μην τα καταφέρω με την αγάπη μου...
Μου έστειλε μήνυμα στο κινητο μου και δεν το πήρα, της στέλνω μηνύματα στο κινητό της και δεν τα παίρνει, τι γίνεται παιδιά?
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?
ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ?
Κάποια από δω μέσα? Κάποια που έχει πρόσβαση στις κινητές τηλεφωνίες? Πρέπει να μάθω, δεν γίνεται.....
Θα σκάσω γιατί δεν πήρα το μήνυμα Nadinaki
πως θα μάθω τώρα τι μου έγραφες?
Πέρασα μια δύσκολη και μαύρη Παρασκευή.
Αλλά σήμερα είμαι καλά. Και αισιόδοξη.
Και όλα θα πάνε καλά.
Σιγουρα καποιος εχει βαλει το χερακι του και αν δεν ειναι ο ιδιος επιτιμος ειναι βαφτιστηρι του (τοσα εχει!)
Την Παρασκευη ειχαμε διακοπές ρευματος στη δουλεια και την Δευτερα τι βρηκα; Ενα κομπιουτερ-κουτι! Κανει για βαση γλαστρακιων (πώς κλινεται μωρε; το γλαστρακι - του γλαστράα??? ) για παραβαν να κρυβεσαι απο πισω, για ιντερνετ ομως... ούτε κουβεντα!!!
Καλη εβδομαδα σε ολους και αν οχι Τεταρτη βραδυ, Πεμπτη θα σας εχω νεοτερα απο το σαφαρι του καταλληλότερου. Οχι πρωθυπουργου καλε! Ποιος ασχολειται ακομα με δαυτους; Γιατρου και μεθοδου εννοω, τα συν και τα πλην, τα must και τα don' t, την λυπητερή, όλα.
Κορτσούδια καλημέρα!
Nadinaki μωρό μου, το πήρα το μήνυμα της Παρασκευής....χτες το απόγευμα!
(μα είναι δυνατόν).
Στέλνω πολλά φιλιά σε όλες και στην Ιουλιέτα μου ένα καυτό φιλί και ζουπήγματα πολλά !!!
(κάνε εμφάνιση εδώ και τώρα, που μου αλητεύεις?)
καλημερουδια κοριτσακια ομορφα και στρουμπουλουτσικα (λιγο, οχι πολυ ε?)
σημερα εχει μια φοβερη λιακαδα και ειμαι ολο χαρα. απο οτι βλεπω εχθες μας ξεχασατε ή τελος παντων δεν μας γραψατε τα νεα σας και μας κρατατε σε αγωνια. τι κανετε βρε? σιγα, σιγα, μη συνωστηζεστε (καλα, αυτο ειναι ανορθογραφο, ειμαι σιγουρη) πρωι πρωι...ολες θα μας πειτε τα νεα σας....
εγω τι να σας πω? προσπαθω να συμμαζεψω το στομαχι μου απο τις κραιπαλες του τριημερου μου, δεν τολμω να ανεβω στη ζυγαρια και της κανω αγκαλιτσες και φιλακια για την παρασκευη-για την ακριβεια ενα ξεσκονισμα της εριξα αλλά δεν ανεβηκα-
οσο για περπατημα το σβ, τιποτε. λιγο κατι σκαλια ανεβηκα σε μια μονη και τιποτε αλλο. οχι, δεν εβρεχε οπως πολλες θα με δικαιολογησετε. απλα το εριξα στο ηλεκτρονικο και στο ψιλοβιαδασμα οσο ο συζυγος απο διπλα ροχαλιζε... στο κινητο μου εχω ενα υπεροχο παιχνιδακι το οποιο το τιμω ιδιαιατερως με τη δικαιολογια οτι με ξεαγχωνει. οσο για το διαβασμα , περσυ τον οκτωβρη μου ειχαν προτεινει κατι ολλανδοι επισκεπτες ενα βιβλιο το οποιο αφου μου βρηκαν τον ακριβη τιτλο στα αγγλικα, καταφερα να το εντοπισω πριν λιγες μερες στη δημοτικη μας βιβλιοθηκη (α, βεβαια παω συχνα πυκνα με τα παιδια και διαλεγουμε διαφορα βιβλια τα οποια συνηθως τα επιστρεφουμε αδιαβαστα...μονο κατι παραμυθακια διαβαζω τον μικρο πριν κοιμηθει...η κορη πηρε απο τη μαμα και τα επιστρεφει κι αυτη χωρις να τα ανοιξει....). το συγκεκριμενο βεβαια βιβλιο εχει ενα καποιο ενδιαφερον αφου ειναι ψυχολογια αυτοβοηθειας (η κατι τετοιο τελος παντων) και μου ειχε κανει εντυπωση γιατι μου ειχαν μιλησει με πολυ καλα λογια και ετσι το μισοδιαβασα και αν με βοηθησει, θα σας ενημερωσω να το διαβασετε. αυτο που καταλαβα προς το παρον ειναι οτι αν σκεφτεσαι θετικα, σου πανε ολα καλα. θα τη δουλεψω λιγο την ιδεα και αν βοηθησει, θα σας πω να το διαβασετε.
φιλακια
Μπαρμπούνα μου...παρούσα!
Και γω μία από τα ίδια με το στομάχι μου, πέρασα μια δύσκολη κατάσταση την Παρασκευή και εκτονώθηκα σε μακαρονάδες, σοκολάτες, τυροπιτάκια...Σήμερα όμως μαζεύομαι, δεν θα το αφήσω να με πάρει από κάτω.... Νιώθω γουρούνα, δεν μπορώ να αναπνεύσω σήμερα, ούτε τον καφέ μου δεν ευχαριστιέμαι...
Σήμερα έχω διαιτολόγο, πάω για μαστίγωμα, χαστούκια, μπας και συνέλθω.
τριημερη διαιτα και προσευχη μπας και δειξει τουλαχιστον τα ιδια η ζυγαρια,
καλα καλε δεν σου τονισα με κεφαλαια γραμματα να προσεχεις? τελος παντων αντε αφου περασες καλα δικαιολογεισαι,
για το βιβλιο που διαβαζεις, ειναι το μυστικο? καλο ειναι αλλα οχι οτι τρελαθηκα, πολυ επαναλαμβανεται και δεν ξερω τελικα αν ισχυει αυτο που λεει,
εγω μαλλον περναω τον μηνα του κολληματος, απο 6/10 εχω χασει μονο 400 γραμμαρια κιας μην εχω κανει κατι διαφορετικο, με το που μπηκα στο 7 θα φαω το πλατω μου για κανενα μηνα τωρα,
και ηθελα τα Χριστουγεννα να ειμαι 75. καλα δεν θα πεθανω κιολας μια χαρα ειμαι, θα δω τι θα γινει και με το διαστημικο μηχανημα που κανω και τα λεμε.
φιλακια σε ολες και καλημερα
υ.γ κυρια τεντζερη και κυρια καπακη μη νομιζετε οτι η απουσια σας περασε απαρατηρητη....
Το μωρό μου σας στέλνει γλυκά φιλιά, δεν μπορεί να μπει τώρα (ελπίζω να είναι καλά, δεν μου διευκρίνησε στο μήνυμά της....).
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΤΕ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ DELETE ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ
ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΙ ΤΥΧΑΙΝΕ ΤΟ ΧΑΛΑΓΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΓΑ
ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΧΙ
ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΙΤΣΕ
Σ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΜΕ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΙΣΩ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΟΥΑΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΡΩΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ
ΚΑΝΑΜΕ ΚΕΦΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ , ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΦΑΓΑΜΑ. ΤΕΛΕΙΑ. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ
(ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΕΙ Η ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ)
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ
Καλημερα κοριτσουδια μου!
Μπαρμπ πες μας για το βιβλιο, ενδιαφερον ακουγεται, μηπως να το παρουμε κι εμεις και βοηθηθουμε λιγουλακι...
Ακουω τριημερα, Ζαγοροχωρια... και δεν ξερω τι αλλο ακομα.... και τελικα το αποφασισα, θα παω κι εγω Κρητη να δω φιλους, γνωστους, κουμπαρους, γονεις, αδελφια και ποοοολους αλλους... ζηλεψα η γυναικα, τι να κανω?Η αγαπητη Σαμπε μας ζηλευει τα σεμιναρια της Ναταλιας μας κι εγω η πεζη ζηλευω τα ταξιδακια, ας ειναι και σε μοναστηρια!!!!
Ξενακι μου ακομα το σπιτι??? ειπαμε, περιμενουμε προσωπο... δουλεια τωρα!!!
Ναταλακι μην αφηνεις την αγαπη σου αλλα κι εμας στην αγωνια, εισαι καλα? την Πεμπτη ειναι η γαστροσκοπιση ε?
Εγω παλι ενα εχω να πω: οποια εχει Φωτη.......σιγουρα ειναι ΠΡΩΤΗ!!!!!!
Φιλακια σε ολες και καλα να περναμε!
Μπράβο ρε ANNEZINA, μπράβο κοπέλα μου! Είσαι η πιο ανεβαστική της παρέας!
Προχώρα δυνατά, εσύ θα τα καταφέρεις, δίνε μας το καλό παράδειγμα και μεις σε ακολουθούμε!
ΛΙΝΤΑΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΗ, ΑΠΛΑ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ
ΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΗ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΚΑΝΩ ΛΑΘΗ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ
ΑΛΛΑ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΠΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΤΟΝ ΑΜΠΑΧΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΑΛΛΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΤΩΡΑ ΑΝ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΠΛΑΚΩΘΩ ΣΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΕΛΛΙΤΣΑ
ΟΛΕΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ
ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ
ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΚΑΝΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΒΡΗΚΑ ΕΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ
ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ ΚΑΙ KEEP GOING
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ
αχ κοριτσια, αυτο το στηριγμα χρειαζομουν κι εγω ολα υατα τα χρονια και το βρηκα εδω στο φορουμ.
αννεζινα, κι εγω ετσι κανω. δεν ξεκιναω απο δευτερα σε δευτερα. οταν σταματαω την "διαιτα", την σταματαω μονο για εκεινη τη φορα ειτε ειναι ενα βραδυ εξω, ειτε ενα ταξιδι, ειτε μια επισκεψη. και μετα παταω το delete και συνεχιζω. δεν αυτομαστιγωνομαι. μεγαλοι ανθρωποι ειματσε κι εχουμε τις αναγκες μας. καλυτερα να τρωω για μια φορα παρα να κρατιεμαι και μετα με τα μουτρα για ενα μηνα σε οτι βρισκω μπροστα μου.
λιντα, η αγαπουλα σου ακομη δεν μπορει να μπει? ολο δικαιολογιες. τωρα μαλιστα που βρηκε κι εσενα να μας "στελνει μυνηματα".....καλα, το μυριζομαι εγω. λιγο τα μαθηματα στη σχολη, λιγο το νεο αμορε, λιγο τα πολλα μυνηματα, μας ξεχασε εμας στο φορουμ.
μηπως να σκεφτομαστε τη μετα νταλια εποχη? που εισαι καλε? φανερωσου.
μαρικακι, καλα να περασεις στην πατριδα σου. κι εγω την αγαπω πολυ την κρητη, εχω θεια εκει κι ενα φεγγαρι ειχα καθισει κατι μηνες. και επισης λατρευω τον ξυλουρη. καλα, τωρα τι θυμηθηκα. πριν μερικα χρονια ειχαμε παει διακοπες εκει-σεπτεμβριος, δυο ζευγαρια. μεναμε εξω απο το ηρακλειο και ειχαμε εντοπισει ενα ψητοπηλειο εκει κοντα με κατι ψητα απο τα ανωγεια. περιτον να σας πω οτι και στο πλοιο που γυρνουσαμε, επειδη δεν ειχαμε προλαβει να φαμε για βραδυ, ειχαμε παρει πακετο απο το συγκεκριμενο μαγαζι (το ειχαμε παραγγειλει απο το μεσημερι) και τρωγαμε στην καμπινα. ωραια η κρητη.... (αν ηταν εκθεση με θεμα την κρητη μηπως η δασκαλα θα μου εγραφε οτι ειμαι εκτος θεματος?)
ξενια, καλε τι μας κανει ο φωτης και το μαρικακι τον εκθειαζει? και τι επισκεψη περιμενεις? μη μου πεις την γλυκια σου πεθερα, πες μας, εμφανισου
βασια, υπομονη το διαστημοπλοιο κατι θα κανει. δεν μπορει. τοσο χρημα το ταιζεις....
δεν αρχιζεις κι εσυ τις προσευχες ομως για καλο και για κακο?
το μυστικο δεν το εχω διαβασει. το εχω στη λιστα. αυτο που διαβαζω ειναι "η δυναμη του υποσηνειδητου" απο εναν ζοζεφ μερφυ. επαναλαμβανεται κι εμενα αλλά νομιζω οτι αυτο ειναι το νοημα: να μας καρφωσει την ιδεα και να εφαρμοσουμε την τεχνικη.
καλα, τωρα τι αλλο θυμηθηκα. τον μαιο ειχε μπει μια κοπελα στο φορουμ που ειχε κατι αρχεια που με αυθυποβολη αδυνατιζες. αυτη ειχε χασει λεει κιλα -δεν ηξερε ποσα-δεν την ενδιεφερε να ζυγιστει- και ηθελε να μας στειλει σε ολες τα αρχεια. εγω τα πηρα αλλά ακομη δεν τα εχω ακουσει. μου ειχε φανει και λιγο υποπτο μετα γιατι εξαφανιστηκε αυτη και εσβησε και τα μυνηματα της νομιζω. αν ενδιαφερεται καμια και εχει μερικες ωρες ελευθερες, μπορω μεσω mail or skype να τα στειλω. στα αγγλικα ειναι ομως.
αυτα!!! μη θυμηθω κι αλλα, ε?