Στο καλό κούκλα, τα λέμε αργότερα
φιλιά
Printable View
Στο καλό κούκλα, τα λέμε αργότερα
φιλιά
84.3 ενω ειναι βραδυ κ δε συζητω τα νερα που εχω πιει...
αρα αυριο ισως εχω πεσει κατω απο 84??? γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιι
κ μολις δευτερη μερα διαιτα!
ειιιιιιιιι εγω ομως δουλευα, τι εγινε βρε καλο μου?Quote:
Originally posted by Constance
Σου απαντησα Renaa μου.Bettaki εχω γραψει κατι λιγα και στο "ψυχολογια για ολους" στο θεμα μοναξια.Δε θελω να φορτωθω σε κανεναν και να σας βαρυνω.Ηδη νιωθω ασχημα.Αλλα μονο το φορουμ εχω.Προσπαθω να μη λεω οτι με απασχολει στους ανθρωπους γυρω μου και καποια πραγματα δεν τα ξερει κανεις μονο εγω.Παντως σας ευχαριστω πολυ.Παω για το καθημερινο μου περπατημα.Το βραδυ που θα γυρισω απο τη δουλεια θα τα πουμε παλι.:)
ποιος σε στεναχωρησε? τι σε απασχολει?
κ γω μονο εσας εχω κ ανοιγομαι,
δεν ειναι κανεις να ανοιγεται σε δηθεν αληθινους real φιλους τη σημερινh εποχη...
προτιμω αληθινους δικτυακους φιλους!
Δεν εγινε κατι τωρα bad μου.Απλα σε φασεις μαζευονται πολλα και με παιρνει το παραπονο.Το παλευω ομως.Ειμαι καλυτερα τωρα.:)
nai re gmtQuote:
Originally posted by eleni1201
Μπράβο badgirl! Στο εύχομαι ολόψυχα!!! Με τον διαιτολόγο όλο αυτό ε? Το κλασικό σχήμα 3+2 γεύματα? Συνέχισε δυνατά!!! Μπορούμε να φτάσουμε στο τέρμα!!! ;)Quote:
Originally posted by badgirl11
84.3 ενω ειναι βραδυ κ δε συζητω τα νερα που εχω πιει...
αρα αυριο ισως εχω πεσει κατω απο 84??? γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιι
κ μολις δευτερη μερα διαιτα!
so classic
so easy
but
αδυνατο για μενα τοσο καιρο...
επιτελους το αποφασισα κ τρωω σωστα,
οκ 2 μερες τωρα κλεβω λιγουλακι αλλα με ξερω μπορω να το κοψω κ αυτο...
κ το κορυφαιο ειναι οτι ΔΕΝ πειναω, ολα παλιολιγουρες ειναι ρε γμτ...
ναι μπορουμε να φτασουμε στο τερμα αργα,σταθερα και για παντα!
το πηρα αποφαση!
ασε βρε κονστανς, αν ηξερες τι περναω κ δε το μαρτυραω,Quote:
Δεν εγινε κατι τωρα bad μου.Απλα σε φασεις μαζευονται πολλα και με παιρνει το παραπονο.Το παλευω ομως.Ειμαι καλυτερα τωρα.:)
κ γενικα σας ανοιγομαι αλλα αυτη τη χρονια ειναι τοσες η ατυχιες κ οι δυσκολιες που πραγματικα δεν θελω ουτε να τις σκεφτομαι πολλες φορες,
εσι δεν τις λεω καν...
τις ξεχναω μολις ξημερωσει νεα μερα κ προχωρω, εχουμε αλλη επιλογη?
keep walking!
τωρα νιωθεις καλυτερα? διατροφικα παντως δε σεχει παρει αποκατω κ μπραβο σου!
το πρωι ημουν 72,200 και τωρα που ζυγηστηκα 4-5 φορες γιατι δεν το πιστευα 71,900...αξιζει ολη αυτη η πεινα αμα ειναι να κατεβαινει ετσι η ζυγαρια...
Με τρωει οτι με ετρωγε εδω και καιρο και εκανα υπερφαγικα.Απλα με το θεμα φαι ΜΠΟΥΧΤΙΣΑ και ειπα δεν παει αλλο.Εχω καταφερει να τα διαχωρισω μεχρι στιγμης και ειμαι σιγουρη οτι θα τα χασω τα κιλα.Αλλα κατα τα αλλα ψυχολογια χαλια.Και εγω δε θελω να τα γραφω ολα εδω γιατι δε μου χρωσταει και κανεις κατι.Και καποια που εγραψα τα εσβησα μετα.Quote:
κ γενικα σας ανοιγομαι αλλα αυτη τη χρονια ειναι τοσες η ατυχιες κ οι δυσκολιες που πραγματικα δεν θελω ουτε να τις σκεφτομαι πολλες φορες,
εσι δεν τις λεω καν...
keep walking!
κακως που τα εσβησες...Quote:
Με τρωει οτι με ετρωγε εδω και καιρο και εκανα υπερφαγικα.Απλα με το θεμα φαι ΜΠΟΥΧΤΙΣΑ και ειπα δεν παει αλλο.Εχω καταφερει να τα διαχωρισω μεχρι στιγμης και ειμαι σιγουρη οτι θα τα χασω τα κιλα.Αλλα κατα τα αλλα ψυχολογια χαλια.Και εγω δε θελω να τα γραφω ολα εδω γιατι δε μου χρωσταει και κανεις κατι.Και καποια που εγραψα τα εσβησα μετα.Quote:
εσι δεν τις λεω καν...
keep walking!
Xε χε κι εγω ανεβηκα πριν λιγο.Ενιωθα τα ποδια μου κουρασμενα απο το πολυ περπατημα και λεω κατσε να δω.Και με εδειχνε 74,1 (φαγωμενη και τα σχετικα).
σου συμβαινει συχνα να κανεις εμετους κ να νιωθεις καλυτερα μετα?Quote:
go go go badgirl!!! εγώ σήμερα πήρα μια συσκευασία με ντονατς ενώ κατά τ' άλλα όλα πήγαιναν μια χαρα, και ενα λίτρο χυμο, κα ήπια και πολύ νερό. Μετά απ΄όλα αυτά μου 'ρθε να κανω εμετό, όπως και έκανα, και τώρα είμαι πάλι καλά, και αναρωτιέμαι γιατί στο καλό χάλασα την διάθεσή μου και με τα ντόνατς και με τον εμετό...
Και παρόλο που κλέβεις, χάνεις κιλά! Αυτά είναι!!!
γμστ κ γω τα ενιωθα καμμενα απο την ορθοστασια κ ενιωθα σαν γυμνασμενη, μεγας μυθος :DQuote:
Xε χε κι εγω ανεβηκα πριν λιγο.Ενιωθα τα ποδια μου κουρασμενα απο το πολυ περπατημα και λεω κατσε να δω.Και με εδειχνε 74,1 (φαγωμενη και τα σχετικα).
παντως εν γνωση μου ανεβηκα κ προς εκπληξη μου πρεπει ναχω χασει αυριο!
Εμενα ρε κοριτσια αυτη η ζεστη με εξαντλει.Και το χειμωνα το ιδιο περπατημα εριχνα δεν ημουν ετσι τα βραδια.Αρχισαν οι ζεστες και πως θα την παλεψουμε.
αστα κονστανς εχεις δικιο καηκαμε...
κ η πρωινοαπογευματινη δουλεια μου ειναι σε εξωτερικο χωρο!
υπο σκια οκ, αλλα με τον ηλιο ΔΕΝ παλευεται.
το βραδυ ειμαι σε αιρκοντισιον ευτυχως, αλλα εχοντας φαει τοση ζεστη κ ορθοστασια ολη μερα
δεν νιωθεις καμια χαρα ουτε στο αιρκοντισιον!
α οκ ρε συ κ ανησυχησα οτι το κανεις συστηματικα...Quote:
όχι δεν έχω ξανακάνει εμετό, ούτε το επιδίωξα. Έχω κατεβάσει τόνους και τόνους και δεν με πείραζε καθόλου. Απλά σήμερα η χυχολογία μου ήταν σκατά, και μετά τον εμετό ένιωθα πολύ χάλια... Ένιωθα άσχημα την μύτη και τον λαιμό, και τα μάτια μου πρησμένα... Αφήστε τα... Ελπίζω αύριο να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα...
εκει παμε σε αλλες καταστασεις...
καλα εχω κανει εμετους απο ποτο 2-3 φορες κ μπορω να πω οτι δεν υπαρχει χειροτερο. μπλιαχ
παντα η επομεη μερα ειναι καλυτερη! ειδικα αν η προηγουμενη ηταν σκατα... :D