Κάτσε να την πλύνω πρώτα!Πώς θα τη φάω έτσι,με τόσα μικρόβια;
Printable View
Κάτσε να την πλύνω πρώτα!Πώς θα τη φάω έτσι,με τόσα μικρόβια;
Αααααα, τη θέλεις την τιμωρία σου μου φαίνεται! Την τραβάει ο οργανισμός σου!
ʼκου εκεί παντόφλες ψωμένιες, που απαγορεύεται να τις φάω κιόλας!
ʼκου εκεί ζαρζαβατικά σε λαχταριστά σχήματα, που θα τα μαγειρεύεις μετά και θα τα καταστρέφεις!
ʼκου εκεί να με βάζεις να πλένω τα χέρια μου ή τα πιάτα και να κολάζομαι καθημερινά!
Δεν θα έρχονται τα Σαββατοκύριακα? Θα έρχονται. Εκεί θα προσφέρομαι να βοηθήσω στις δουλειές. Σου την έχω φυλαγμένη, φιλενάδα!
http://www.youtube.com/watch?v=DpKeHA6o1ks
Μλιάααααααααααααααααααααα ααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχ!
ʼσε που έχω και ηλεκτρική και δε θα κουράζεσαι κιόλας!
Για να σε καλοπιάσω να μη μου το κάνεις αυτό,αποσύρω τα παντοφλάκια-ψωμοπειρασμός
και αντ'αυτών σου δίνω να φοράς τα παρακάτω,που σίγουρα δε θα χαλάσω και στο μαγείρεμα!Ικανοποιημένη;
Μμμμ, κάτι μας είπες τώρα!
Αντί για τα παντοφλάκια - ψωμοπειρασμό,
μου δίνεις τα παντοφλάκια - ψ άντε μη πω πειρασμό?
Μάλλον χειρότερα τα κάνες τα πράγματα.... :lol:
Σκύλες της λύσσας, ξαμοληθείτε όλες προς αγορά χριστουγεννιάτικου δέντρου:
http://www.youtube.com/watch?v=sQ4r97ULVqM
Mα τι θέλεις επιτέλους για να μείνεις ικανοποιημένη;
Για να πάψεις να λαχταράς τα άνωθεν παντοφλάκια
με κίνδυνο να τα φορέσεις ...κι αλλού...κοίτα οι άντρες
τι φορούν!Είμαι σίγουρη πως τους συμπαθείς ήδη λιγότερο!
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιι!!!!
Τα ξεκοίλιασαν τα μωράκια!!!
Α, να χαθεί η τριχωτή ποδάρα!
Συμβιβάζομαι με κλασικό παντοφλάκι, που θα κάνω κολάζ τις φάτσες όσων αντιπαθώ. Έτσι, θα τους πατάω καθημερινά! Και το κυριότερο: Οι συγκεκριμένοι δεν τρώγονται με τίποτα!
Ωραία!Αφού τα βρήκαμε και στα παντοφλάκια,δεν απομένει παρά να μου έρθεις!
καλά και μετά σας πειράξανε οι δικές μου οι πίτσες...τί να σας πω...
ντροπή και αίσχος κουρίες μου!!!!:roll:
:sniffle: Μετανοώ και ταπεινά ζητώ συγνώμη!Quote:
Originally posted by herts
ντροπή και αίσχος κουρίες μου!!!!:roll:
Kουρίες Νέκυ και ʼβα,η σειρά σας!
Κυρίες μου,
συγνώμην δια το απρεπές του λόγου και του ύφους μου. Ομολογώ ότι το περιεχόμενο ήτο σκανδαλώδες.
Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι έχω μετανοήσει πικρώς και ότι παρόμοια προκλητική δια τα χρηστά ήθη συμπεριφορά δεν θα επαναληφθεί! :saint:
http://www.cafepress.com/+terribly_s...of_8,366246625
χαχαχχα είστε τρελές....:grin:
Κυριες και κυριοι
και εγω με την σειρα μου θελω να ζητησω συγνωμη για τα παραπανω αισχρα σχολια και φωτογραφιες....απολογουμε.... συγνωμη.....συγχωρεστε με....δεν θα ξαναεπαναληφθει (για τις επομενες 5 μερες).
Δεχτητε την ταπεινη συγνωμη μου.....:sniffle:
και παλι συγνωμη.......:sniffle:
Όχι ότι σοκάρομαι η μεγαλοκοπέλα αλλά απορώ με αυτό που παντα απορώ:πώς και που βρίσκετε όλα αυτά!!!!!!!!!!!!! Και νόμιζα ότι μόνο το Νατάλι τα κατάφερνε....μπράβο και στα αλάνια και στις κουρίες! φιλιά!
υγ.Μη λέτε πολλά για ταξιδάκια στη Σαλόνικα...μια εβδομάδα κλείνει εκεί ο καλός μου και δεν προβλέπεται πριν το Σάββατο επιστροφή!ʼντε, μη δώσω τα παιδιά στη μαμά, πάρω άδεια από τη σημαία, μπω στο αμαξάκι μου και...ως τα ξημερώματα είμαι πάνω! (είπε, η δειλή μαμά που κρύβει μια γενναία μικροεπαναστάτρια, και ...λούφαξε μετά.)
Καληνύχτα, κυράδες μου και όνειρα γλυκά...απόψε θα κλάψω για την κοπελίτσα εκείνη που θα έκανε αυτό που γουστάρει αλλά τώρα είναι μια παχουλή κότα!
Quote:
Originally posted by tidekpe
...απόψε θα κλάψω για την κοπελίτσα εκείνη που θα έκανε αυτό που γουστάρει αλλά τώρα είναι μια παχουλή κότα!
tide μου ευχομαι οχι μονο τεως αλανιαρα αλλα και τεως παχουλη!!!!
Αλλα οπως και να εισαι εμεις θα σε παιζουμε (με την καλη εννοια) και θα σε αγαπαμε!!!
εβαλα καιι μια φωτο αλλα δεεεν ανεβηκε ...για να δω τωρα....
δεν με θελουν σημερα οι φωτογραφιες..... αλλα δεν πειραζει!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!
Σημερα το πρωι καθως ερχομουν γραφειο ακουσα στο ραδιο ενα τραγουδακι και σας το αφιερωνω!
http://www.youtube.com/watch?v=Zs6q_LLQDYk
Και ευχομαι να ευχαριστηθουμε την μερα και να περασουμε ομορφα! Και να μην ξεχασουμε να πουμε μια καλη κουβεντα και σ αγαπω σ αυτους που αγαπαμε! Τιποτε στην ζωη μας δεν ειναι δεδομενο και ο χρονος δεν γυριζει πισω!!!
Τα φιλια μου και την αγαπη μου!!!! <3
καλημέρα κούκλες...
Δε θα το πιστέψεις,αλλά σήμερα ξύπνησα με αυτό το τραγούδι στο μυαλό μου!Μήπως ήταν η ώρα,Quote:
Originally posted by Nekky
Σημερα το πρωι καθως ερχομουν γραφειο ακουσα στο ραδιο ενα τραγουδακι και σας το αφιερωνω!
που περνούσες από τη γειτονιά μου και το άκουγες στο αυτοκίνητο;Μεγάλο πνεύμα μου εσύ!
Ίσως πάλι έχει να κάνει με τη χθεσινοβραδινή κουβέντα,που είχαμε με το στεφάνι μου,που μου έλεγε
για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας και μου πρότεινε να σκεφτώ σοβαρά να μεταναστεύσουμε
στο Ντουμπάι ή ακόμα καλύτερα στο Κατάρ,έστω για πέντε χρονάκια κι εγώ της έλεγα να πάμε Παρίσι
ή έστω Νέα Υόρκη!Μετά εξετάζαμε το γαμπρικό υλικό στην εκάστοτε χώρα,πως θα με μοσχοπουλούσε,έλεγε,
στους ʼραβες,που θέλουν τις γυναίκες με πιασίματα,αλλά δεν ξέρω πώς θα τα έβγαζα πέρα με την ανελευθερία και τη μαντίλα,
ενώ εγώ αντιπαρέβαλα πως στη Νέα Υόρκη θα είχα μεγάλη πέραση στους Αφροαμερικάνους(για τον ίδιο πλούσια τα ελέη μου λόγο)
αλλά θα πρέπει να τσεκάρω πως δεν πρόκειται για σούπερ ντούπερ προικισμένο και κάπως να τακτοποιηθεί το θέμα
της μυρωδιάς της διαφορετικής φυλής!Ουφ!Διλήμματα και προβλήματα!
Κοινώς:"Ναταλάκι,μη με πυροβολήσεις ΚΑΙ σήμερα!Δε θα σε πέσει ο κ@λος να πεις μια καλή κουβέντα!"Quote:
!Και να μην ξεχασουμε να πουμε μια καλη κουβεντα και σ αγαπω σ αυτους που αγαπαμε!
Μήπως όμως,κοπελιά,είναι αυτός ακριβώς ο λόγος που είμαι φειδωλή στα γλυκόλογα;Ε;Ε;Ε;
τα μεγαλα πνευματα (και οχι μονο) συναντιουνται!!!! ;)Quote:
Originally posted by NADINE
Δε θα το πιστέψεις,αλλά σήμερα ξύπνησα με αυτό το τραγούδι στο μυαλό μου!Μήπως ήταν η ώρα,Quote:
που περνούσες από τη γειτονιά μου και το άκουγες στο αυτοκίνητο;Μεγάλο πνεύμα μου εσύ!
Ίσως πάλι έχει να κάνει με τη χθεσινοβραδινή κουβέντα,που είχαμε με το στεφάνι μου,που μου έλεγε
για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας και μου πρότεινε να σκεφτώ σοβαρά να μεταναστεύσουμε
στο Ντουμπάι ή ακόμα καλύτερα στο Κατάρ,έστω για πέντε χρονάκια κι εγώ της έλεγα να πάμε Παρίσι
ή έστω Νέα Υόρκη!Μετά εξετάζαμε το γαμπρικό υλικό στην εκάστοτε χώρα,πως θα με μοσχοπουλούσε,έλεγε,
στους ʼραβες,που θέλουν τις γυναίκες με πιασίματα,αλλά δεν ξέρω πώς θα τα έβγαζα πέρα με την ανελευθερία και τη μαντίλα,
ενώ εγώ αντιπαρέβαλα πως στη Νέα Υόρκη θα είχα μεγάλη πέραση στους Αφροαμερικάνους(για τον ίδιο πλούσια τα ελέη μου λόγο)
αλλά θα πρέπει να τσεκάρω πως δεν πρόκειται για σούπερ ντούπερ προικισμένο και κάπως να τακτοποιηθεί το θέμα
της μυρωδιάς της διαφορετικής φυλής!Ουφ!Διλήμματα και προβλήματα!
Κοινώς:"Ναταλάκι,μη με πυροβολήσεις ΚΑΙ σήμερα!Δε θα σε πέσει ο κ@λος να πεις μια καλή κουβέντα!"Quote:
!Και να μην ξεχασουμε να πουμε μια καλη κουβεντα και σ αγαπω σ αυτους που αγαπαμε!
Μήπως όμως,κοπελιά,είναι αυτός ακριβώς ο λόγος που είμαι φειδωλή στα γλυκόλογα;Ε;Ε;Ε; [/quote]
για να μη μου παραπονιεσαι τζουτζουκα μου!!!!
Καλημερούδιαααααααααααα!!!Quote:
Originally posted by herts
καλημέρα κούκλες...
Βλέπω,πιτσοκόριτσο,γλυκάθη κες με τις χθεσινές παντόφλες-βρύσες-πιπεριές και τσούπου τσούπου να'την πάλι στα μέρη μας!
Αν έχεις πρόθεση να γίνεις επισήμως Βιταμπέλλα,υπάρχει μια ολόκληρη διαδικασία μύησης,όπου κάθε μέλος σου ζητά από κάτι!
Μήπως θέλεις να το ξανασκεφτείς;Ξεκίνα να διαβάζεις το σχετικό εγχειρίδιο και πες μας αν το αποφάσισες σοβαρά!Δικαίωμα υπαναχώρησης δεν υπάρχει!
Προς το παρόν μόνο τα πνεύματα συναντιούνται!Quote:
τα μεγαλα πνευματα (και οχι μονο) συναντιουνται!!!! ;)
Τα σώματα κωλύονται στην κλεισμένη ήδη από πέρισυ Νεκταρατζέντα!
αντε και αυτη!!!!
{χωρις υπονοουμενα....αλλα για αγκαλιτσες..... (να προλαβω να εξηγησω πριν με περιλαβεις...)}
Καμία εικόνα δε βλέπω!Αν δε λάβω πώς να περιλάβω; Μας δουλέυετε μαμουζέλ
ή θέλετε να μου περάσετε το μήνυμα της αόρατης κι ανύπαρκτης για μένα αγκαλιάς σας;
kαλημέρα και από μένα...αφού κατέστειλα τις επαναστατικές μου διάθέσεις (σιγά, την επανάσταση θά έλεγε κανείς...) ξύπνησα ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ...(δεν το μπορώ το πρωινό βρε κορίτσια, έχω ξεμάθει) έντυσα, τάισα, φίλησα το μικρό μου (το μεγάλο ευτυχώς τα κάνει μόνη της ολόκληρη γυναίκα) σούρθηκα με τη μικρή μαντάμ μέχρι το σχολείο, πήγα γυμναστήριο και μετά!!!!!!!!!!!!!!ΤΑΡΑΤΑΤΑΜ! πήγα διαιτολόγο για ζυγοστάθμιση μετά από 15 μέρες...απώλεια:300 γραμμάρια. Ε,κάτι είναι κι αυτό και μάλιστα δεν πήρα...θα συνεχίσω και βλέπουμε!!!!! Δε θεωρώ ότι εχει τη μαγική συνταγή για κάτι αλλά εμένα για την ώρα με εμπνέει. Στέλνω λοιπόν σε όσες μου ζήτησαν τα στοιχεία, με κάθε επιφύλαξη..
νατάλι, θα την είχα κάνει αν ήμουν στη θέση σου...τώρα, όμως παρακαλώ να καταφέρει να φύγει το παιδί μου τουλάχιστον (και δεν είναι τωρινή μου άποψη αυτή, την είχα προ κρίσης, απλά τώρα εντάθηκε...)λατρεμένος τόπος, άσχημοι άνθρωποι κατοικούμε τον τόπο αυτό! Μακριά λοιπόν, όποιος μπορεί...
ʼραγε, πώς θ αλλάξει η διάθεση του κόσμου;;Μαράζωσαν τα χαμόγελα...κοιτώ στα φανάρια που περιμένω και βλέπω στενάχωρες φάτσες..καικάθε μέρα κάτι καινούριο,κάτι ακραίο...τώρα ακούστηκε η περικοπή δώρου στον ιδιωτικό και απολύσεις στο δημόσιο...
Όπως και να ΄χει, πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και επίμονοι,όταν χρειάζεται...
φιλιά, κορίτσια και αγόρι με ευχές για καλύτερο αύριο (κυριολεκτικά και μεταφορικά)
Καλημέρα στις όμορφες κυρίες!
Γιατί δε δοκιμάζετε τη μετανάστευση στη γειτονική Τουρκία? Σε ότι αφορά το θέμα γαμπρικού υλικού, θα σας αρπάξουν σαν ζεστά κουλούρια!
Πήγα και ένιωσα για πρώτη και μοναδική φορά στη ζωή μου τουλάχιστον θεά. Το τι γαμπρομάνι έχει εκεί για τις παχουλοκομψές δεν περιγράφεται! Δεν το πίστευα αυτό που γινόταν με το άτομό μου! ʼλλος να με τραβάει από το χέρι, άλλος να μου ψυθιρίζει, μου έγινε πρόταση συμβίωσης, πρόταση γάμου, λάγνες ματιές στο δρόμο, τι να σας πρωτοπώ! Αφού αναγκάστηκα και έμαθα την πρώτη μου τούρκικη λεξούλα: γκιτ, γκιτ (φύγε), έλεγα σε όποιον αποθρασυνόταν και επιχειρούσε να προχωρήσει σε περαιτέρω χειρονομίες, που δεν τις ανεχόταν η σεμνή παρουσία μου...:saint:
Το θέμα είναι όμως να καλυφθούμε σε Ελληνικό υλικό.. Παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι και μπαλωμένο, όπως πολύ σοφά λέγεται. Πού να ξενιτευόμαστε τώρα!
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
Αρχίσαμε και τα γλυψιματάκια τώρα;Έχουμε άντρα κομπιουτερά και παραγγέλνουμε δολώματα;
Μασάει η κατσίκα ταραμά;Καλή προσπάθεια,δε λέω,αλλά μου φάγατε το "h" στο Nathalie!
(βρήκε να πει η ανικανοποίητη κι ιδιότροπη γεροντοκόρη!)
ξαναπροσπαθω και ελπιζω να ανεβει τωρα......
ετσι θα μας περιποιοταν στην Τουρκια.....
Τώρα δεν ανεβαίνει,αλλά η δεύτερη απόπειρα μετά από δύο ανανεώσεις σελίδας το έδειξε το ασπραρκούδι μου!
Να διορθωθεί παρακαλώ πολύ πάραυτα η ορθογραφία στο μπλουζάκι!Ανορθόγραφες αγκαλιές δε μοιράζω,ακόμα τουλάχιστον!
και κατσικα και νυφη!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
(δεν ξερω αν θα ανεβει αλλα σημερα εχω ενα θεμα με το ιντερνετ αλλα ....εχω καλη διαθεση και το προσπερνω!!!!)
καλα δεν ξαναπροσπαθω......
τελος οι φωτογραφιες!!!!
σας αγαπω τζουτζουκες μου!!!! και σας στελνω το πιο γλυκο μου χαμογελο!!!!!!
φιλακια πολλα πολλαα λα λα λα
Quote:
ετσι θα μας περιποιοταν στην Τουρκια.....
Όχι πως μοιάζω στην άνωθεν νεαρά,αλλά τίποτα από όσα προσφέρουν αυτά τα χέρια δε με ενδιαφέρει!
Κοσμήματα δε φορώ και δε με αφορούν κι αν με αφορούσαν δε θα μου άρεσαν τα συγκεκριμένα,
αλκοόλ δεν πίνω,το άλλο το μικρό μπωλάκι δεν το έπιασα,αλλά ό,τι κι αν έχει δε φαίνεται δελεαστικό,
όσο για τα φρούτα...please!Αν είναι να μου προσφέρουν φαγητό,τέτοια προσβόλα πώς να την ξεπεράσω;
Χίλιες φορές στο ενισχυμένο ράφι μου,παρά με Τούρκο!Κανά μπαλωμένο παπούτσι κανείς????????????
Εγώ, πάλι, μια χαρά θα ήμουν με τέτοια περιποίηση!
Λατρεύω τα κοσμήματα (τα αληθινά). Από ότι ξέρω στα χαρέμια ερχόταν οι κοσμηματοπώλες και διάλεγαν οι κυρίες αυτά του γούστου τους. Αλκοόλ ναι, με χίλια, αν και κανένας ναργιλές δε θα με χαλούσε καθόλου. Το μπωλάκι φαντάζομαι να είναι όστρακο με κάποιο μαργαριτάρι, το οποίο γίνεται επίσης δεκτό με χαρά και τέλος τα εξωτικά φρούτα είναι επίσης το καλύτερό μου.
Αν λοιπόν τύχω τέτοιας περιποίησης, λέω "ναι" στον Τούρκο.
http://www.youtube.com/watch?v=Cl-K3j-9rro
Να ξαπλώνεις την κορμάρα σου σενα δωμάτιο σαν αυτό δηλαδή κούκλα μου?
Να ξαπλώνεις την κορμάρα σου σενα δωμάτιο σαν αυτό δηλαδή κούκλα μου?