Oτι εναν ανθρωποδιωκτη τον εχω τελικα........
Printable View
Oτι εναν ανθρωποδιωκτη τον εχω τελικα........
πριν λίγο διάβαζα για τους νεφιλείμ. έχει και σχετικό άρθρο στην βικιπέντια.
σκεφτομαι οτι δεν βοηθαει τελικα να σκεφτομαστε τον εαυτο μας μοναχα η να μιλαμε συνεχεια γι αυτον, αυτο που εχει σημασια ειναι να εχουμε παρεα να αισθανομαστε λιγοτερο μοναξια και λιγοτερο κοντα στον θανατο και πιο σπουδαιοι εν τελη αφου θα μας δινουν σημασια πλεον. ειναι δηλαδη πολυδιαστατο το προβλημα.
Καλησπερα φιλε instant! Εγω ημουνα με την αδερφη μου σε ενα κλαμπακι εδω, κ γυρισαμε πριν λιγο, κ τι θα εκανα? κατευθειαν στο ιντερνετ... Πολυ ωραια η φαντασιωση που περιγραφεις! Πως σου φαινεται σεξ στην αμμουδια με πανσεληνο, η ακομα κ σε ερημικη παραλια, μεσα στο νερο?
τι φαπα ηταν αυτη πρωι πρωι??μπορει να συνεχισει να με χτυπαει???το ικετευω δηλαδη!! :)
Σκεφτομαι πως ξυπνησα με καταρροη κ δεκατα.. καποιος θα με γλωσσοφαγε παλι, υποπτευομαι ποιος αλλα δεν λεω λολ :p
Νιώθω ότι ξύπνησα με λίγη παρουσία ζεστασιάς στην καρδιά μου. Τώρα όμως πάλι αρχίζω να βυθίζομαι σε διάφορες σκέψεις για τον κόσμο.
Τι σκεψεις κανεις για τον κοσμο? Αρνητικες η θετικες?
Έχω την περιέργεια να ανακαλύψω τον κόσμο γύρω μου και βρίσκω πολλά παράξενα πράγματα κατά καιρούς... να όπως πριν λίγες μέρες είδα κάτι στην τηλεόραση με δύο τύπους πολύ περίεργους και έναν ακόμα στην μέση να μιλάει και ένιωθα σαν να μου περνάνε ένα μήνυμα δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα.
Δλδ εννοεις οτι ακουσες απο την τηλεοραση να σου μιλανε? Αυτο παραπεμπει σε ψυχωση, πρεπει να το προσεξεις
Όχι ακριβώς δεν το εννοώ έτσι όπως το εξηγείς. Εννοώ ότι κάτι δεν μου πάει καλά δεν μπορώ να το εξηγήσω ρε συ. Τώρα αυτή τη στιγμή βουίζει το κεφάλι μου σαν να μην πιάνω τηλεοπτικό σήμα. Εσύ πιστεύεις ότι και να κάνω ότι και να πω είναι αποτέλεσμα της τρέλας μου; Είσαι απόλυτη στις απόψεις σου θα έλεγα μερικές φορές.
Ναι αυτο με τις αποψεις μου το χω, ειμαι ισχυρογνωμων κ τελειομανης. Μηπως ειναι αυτο το σκοτοφλας που ελεγες χτες? Μηπως ηπιες κ αλκοολ? Κ δεν ειπα πουθενα οτι εισαι τρελος, μονος σου το λες, απλα καποια απο αυτα τα συμπτωματα που εχεις προσομοιαζουν ΚΑΙ στην ψυχωση, ΑΛΛΑ δεν συνεπαγεται οτι ειναι αυτο, ελπιζω να με καταλαβαινεις τι λεω.
Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τρελό. Είναι όπως είχα πει παλαιότερα, ο τρελός τρελούς τους βλέπει όλους! Με κόβεις για τέτοιο άτομο;
Οχι, δεν σε κοβω για τετοιο ατομο και δεν εισαι καν τετοιο ατομο. Σου χω ξαναπει εισαι ανησυχο κ οξυδερκες πνευμα κ φαινεται απο τα γραφομενα σου αυτο, κ ευαισθητη ψυχη, απλα ο κοσμος καποιον πιο "ανησυχο" και "προβληματισμενο" τον βγαζει το ενα κ το αλλο.
Είναι ωραίο να έχουμε και λίγη φαντασία. Λένε ότι σε 10-20 χρόνια το πολύ οι επιστήμονες θα λύσουν τα μυστήρια του ανθρώπινου νου. Προς το παρόν μόνο η λογική και η οργάνωση είναι αποδεκτά στην κοινωνία μας, έχουν επικρατήσει δηλαδή ως προς την εξήγηση της πραγματικότητας που βιώνουμε και κάποιες φορές αυτή η πραγματικότητα δεν είναι τόσο κατανοητή και ευχάριστη κι ας το παίζουμε cool:. Σκέψου άλλωστε πόσοι συγγραφείς βιβλίων επιστημονικής φαντασίας πεθαίνουν κάθε χρόνο. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό, που κατευθυνόμαστε; Σαν να έχει φύγει το παρελθόν και να αναβιώνουμε σε ταινίες και βιβλία τις επιθυμίες των ανθρώπων.
Ναι, δεν αντιλεγω. Τα περισσοτερα μονοπατια του μυαλου αποτελουν αλυτο μυστηριο, αλλα καποια στιγμη θα βρεθει η ακρη του νηματος.
Και τελικά τι είναι αυτό που λείπει από την κοινωνία; Γιατί στην Αμερική χρειάζονται περισσότερους μαθηματικούς; Εδώ ξέρουμε εμείς τι χρειαζόμαστε; Εγώ θα έλεγα περισσότερη ζωή. Πχ πάρε εμένα Lacrymosa. Δεν είμαι gay αλλά μου αρέσουν οι Decemberists. Δεν μου αρέσει πάντα να διαβάζω κάτι που βασίζεται μόνο στην λογική και σε αποδείξεις, το βρίσκω πολύ βαρετό θα έλεγα, περίεργο ίσως από μικρός μου άρεσε περισσότερο το κείμενο με το στοιχείο της φαντασίας, η ειρωνεία είναι πως ήμουν πολύ καλός μαθητής στα μαθηματικά τα οποία δεν είναι γλώσσα.
Κι εγω στα μαθηματικα ημουν πολυ καλη κ μ αρεσαν παρολο που ακολουθησα θεωρητικη κατευθυνση. Βασικα πιστευω πρεπει να συνδυαζεται ο ορθολογισμος με το θυμικο στοιχειο. Αλλα δεν θα ηθελα με τιποτα να ειμαι αμιγως εγκεφαλικο ατομο, εχω συναντησει τετοια ατομα κ μονο παγωμαρα μου βγαζουν.
Εκεί που πήγε να με πάρει ο ύπνος ξύπνησα από ένα τηλεφώνημα ΓΜΤ. Το θυμικό στοιχείο ποιο είναι, συνδυάζεις δηλαδή την φαντασία με κάτι που προκαλείται από τον θυμό; Εσύ για παράδειγμα το μόνο που φαντάζεσαι είναι ότι σε κυνηγάει η αστυνομία; Κάτσε να ποστάρω κ ενα βίντεο στο μιούσικ.
"Θυμος" = Συναισθηματικος κοσμος, δλδ το συνολο των συναισθηματων. Εννοω οτι δεν μπορω αμιγως εγκεφαλικους ανθρωπους που χρησιμοποιουν αποκλειστικα τη λογικη. Σε μενα περισσευει το συαναισθημα κ λειτουργω με βαση αυτο, με φαντασια επισης κ διαισθηση. Οχι βρε δεν ειναι μονο αυτο που φανταζομαι! :p
Για την ήρεμη φαντασία υπάρχει όνομα η όλα είναι πρόβλημα;
Σκεφτομαι πως παιζει να χω παθει συνδρομο καρπιαιου σωληνα........ :(
Ω δεν ξέρω τα βλέπω πιο σκοτεινά από παλαιότερα, μια μαυρίλα και απαισιοδοξία, οι περισσότεροι είναι αισιόδοξοι άρα κρατάω τις ισορροπίες αλλά κανένας δεν θέλει για παρέα έναν απαισιόδοξο, δεν είμαι τόσο απαισιόδοξος βασικά αλλά σίγουρα με προβληματίζει ο εγκλεισμός μου. Δεν λέω ότι με βλάπτει κάποιος, έβλαψα και γω τον εαυτό μου, είδες τι παθαίνει κάποιος που δεν έχει δυνατή την επιθυμία για ζωή, σαν εμένα, τον παίρνει η κάτω βόλτα. Γενικά θα έλεγα μια ζωή απόμακρος και χωρίς σταθερή προσωπικότητα εδώ και καιρό.
Θα μου βγει το μάτι από το πολύ ξύσιμο.
Δεν είναι απλά το να εισαι απαισιοδοξος, εξαρτάται και πόσο αποδεκτός είσαι από τους άλλους κι αν εχεις κοινους διαυλους επικοινωνιας μαζί τους. Η επιτυχία να γίνεις αποδεκτός, γιατι για ατομα σαν κι εμας η αποδοχη είναι επιτυχία, και η συναναστροφη πάντα ανεβάζουν την αισιοδοξία του ατομου και την ορεξη για ζωή. Η απόρριψη για το χαρακτηρα μας είναι το χειρότερο, γεμίζεις απαισιοδοξια για το άτομο σου και μίσος για τους άλλους. Βλάπτουμε τον εαυτό μας με το να κλεινόμαστε σ αυτόν και να δημιουργούμε στη σκέψη μας ένα φανταστικό κόσμο μέσα στον οποίο ζούμε και δυστυχώς ο υποτίθεται κόσμος αυτος να καθορίζει τη σταση μας απεναντι στους άλλους. Το να παιρνουμε μια ζωη την κάτω βόλτα από κάπου ξεκίνησε. Μισω τη σταθερη προσωπικοτητα άμα δε με γεμίζει.
σκέφτομαι πόσο ωραία είναι να μην σκέφτομαι λολ
Την εργατιά της χαλυβουργικής που μένει έξω στο κρύο στη βροχή και στον αέρα για να μπορούν τ'αφεντικά να σώσουν τον παρά τους. Και κάθε εργαζόμενη/ο που στις μέρες μας βιώνει περισσότερη βία από ποτέ, είτε με τη μορφή εκβιασμών για υποταγή, είτε με έμμεση επιβολή ωραρίων που επεκτείνονται αλλά δεν πληρώνονται ποτέ, είτε με την κατάργηση του πενθήμερου, είτε με διαταγές και αφεντιλίκια, είτε με αναγκαστικές άδειες, είτε με παράλογες απαιτήσεις, σε δικό μου άνθρωπο απαιτήθηκε να αγοράσει με το μισθό του εξάρτημα απαραίτητο για τον εργοδότη, να γελάσω ρε ή να κλάψω, τα οχτάωρα που με τη σπάθη της ανάγκης πάνω απ' το κεφάλι γίνονται δεκάωρα και δωδεκάωρα, τα διαλείμματα που ακόμη και για το κατούρημα φτάνουν να απαγορεύονται, να κατουριέσαι πάνω σου ρε που μου θες και να πας τουαλέτα να χάσει το αφεντικά κάνα γιούρο την ώρα που εσύ κάνεις την ανάγκη σου, σκέφτομαι το χειμώνα αυτό πόσοι δε θα έχουν θέρμανση, πόσοι θα είναι στο δρόμο, πόσες και πόσοι και πόσα παιδιά θα βλέπουν τους γονείς τους να είναι στα νεύρα, στην τσίτα, από τις σκέψεις, θα βγω, δε θα βγω αυτό το δεκαπενθήμερο, θα μείνω, θα με κρατήσουν τελικά ή θα με διώξουν, και πόσα άλλα...
Και νιώθω ντροπή για το καλοριφέρ μου, το τοστ που έχω να το φάω, μερικές φορές κοιτάζω τα φύλλα των δέντρων που έχουν κιτρινίσει και σκέφτομαι πόσες ζωές κιτρινίζουν έτσι, και θα πέσουν δίχως να μπορεί κανένας να σταματήσει το χαμό.
Σκεφτομαι πως καποιοι απο το πολυ το ζορι τους κινδυνευουν να παθουν διαρροικες κενωσεις κ δεν εφημερευει κ το ουρολογικο σημερα κ θα μεινουν με το σκατο στον κωλο....
Δεν φυλάω και σταυρό πάντως.
Πιστεύω στη παναγία και σε όποιον εκδιώχθηκε από το πλήθος.
Ήμουν πολύ καλός άνθρωπος και τώρα που έχω φύγει από το παλιό μου εαυτό θέλω να πεθάνω να δω τι θα γίνει.
Η ήττα της συνείδησης είναι η απόδειξη του μέλλοντος.