Αχ Ναταλία μου με τα όμορφα σου λόγια....
Κάποια στιγμή σου έγραψα... ή καρδιά πάντα θυμάται....
Είναι η πρώτη φορά που γράφω την ιστορία μας και θα μπορούσα να είμαι και πιο αναλυτική αλλά κάποια στιγμή πρέπει να ολοκληρώσω το μελό :lol:
Είναι όλα χαραγμένα βαθιά μέσα στην καρδιά μου, κάποια στιγμή θέλω να αξιωθώ να πω αυτή την ιστορία στα εγγόνια μου.
Δεν μου σκαλίζεις πληγές όταν μου εύχεσαι για ένα παιδί, έχω μάθει στην ζωή μου να είμαι πολύ υπομονετική, το καλό πράγμα αργεί λένε. Όταν ο Θεός κρίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή θα μας αξιώσει με το Θείο δώρο ενός παιδιού. Το αστείο είναι ότι ο Γιώργος αναρωτιέται ακόμη αν θα είναι καλός πατέρας :lol:. Εγώ ξέρω ότι το - τα παιδιά μας θα είναι τα πιο τυχερά του κόσμου, θα έχουν αγάπη και στοργή και αυτό είναι το καλύτερο εφόδιο που θα μπορέσουμε να τους δώσουμε απλόχερα για να αντιμετωπίσουν την ζωή.
Σήμερα που είναι τα γενέθλια μου, σήμερα που γίνομαι κατά ένα χρόνο πιο σοφή εύχομαι σε όλες σας να έχετε πάνω από όλα την υγεία σας και να αξιωθείτε να ζήσετε μεγάλες αγάπες και άλλα όμορφα θαύματα σε αυτή τη σύντομη βόλτα μας πάνω στον πλανήτη Γη! Να αγαπάτε και να αγαπιέστε με δύναμη και να έχετε υπομονή γιατί κάπου, κάπως, όλα γυρνάνε από τη μία στιγμή στην άλλη. Μόνο πίστη θέλει και θετική σκέψη.