Ναι ναι η τζινα η τζινα.
Printable View
Ναι ναι η τζινα η τζινα.
ʼμα σας αρχίσω στο βιεννέζικο βιολί και τις δύο θα σας πω εγώ! :lol: Αρκετή ταραχή πήρα γι'αυτή την εβδομάδα, δεν μπορώ άλλη! Ήταν τόσος άσχημος και τραυματικός ο χωρισμός μου που επισκίασε και ότι όμορφο έζησα τόσα χρόνια και παρ'όλο που έχουν περάσει 16 χρόνια δεν μπορώ να θυμάμαι τίποτα από τότε, είτε άσχημο, είτε όμορφο. Τι θέλετε δηλαδή ν'αρπάξω κι εγώ κανένα μαξιλάρι ή στην καλύτερη κανένα γουνοζωάκι και να κλαίω όλο το βράδυ και να σκουπίζω τη μύτη μου στο τρίχωμά τους που τά'χω και ακούρευτα; :lol:
Η τζινα κανει την παπια????θα με αναγκασει να γιηγηθω την ιστορια του παπαρακου με τη ρουνα τη γουρουνα και την αλλη του γκομενα τη νταρα τη γαιδαρα εεεεε?????
γεια σας και απο μενα!
τι εγινε χωρις ιστορια μειναμε αποψε???
γλαυκη δεν μου ειπες τελικα ποτε θα ερθεις αθηνα?
και απο οτι διαβασα μερικες ετοιμαζοντε για βουτιες ?
τυχερουλες!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
Η τζινα κανει την παπια????θα με αναγκασει να γιηγηθω την ιστορια του παπαρακου με τη ρουνα τη γουρουνα και την αλλη του γκομενα τη νταρα τη γαιδαρα εεεεε?????
Ηρθες καλλιοπη???να μας πεις εσυ ιστορια το τζινακι απαλλασεται γιατι δεν θελουμε να μας κλαιει το βραδυ αγκαλια με μυξιασμενα γουνοζωακια.
εγω δεν εχω γουνοζωακια πια............
οποτε δε θα κλαιω ε?
αλωστε δεν χρειαζετε να κλαψω τα εχω ξεπερασει ολα οταν γνωρισα τον αντρα της ζωης μου και αισιως σε λιγο θα κλεισουμε 23 χρονια γαμου και 25 χρονια μαζι!
Kαλλιοπη θα ερθω στις 26.Θα τα πουμε αναλυτικα πριν κ θα κανονισουμε.
Κοριτσακια σας καληνυχτιζω γιατι αυριο πρεπει να σηκωθω νωρις να παω λαικη κ μετα να παω στην Κορωνη για το μνημοσυνο του πατερα της φιλης μου.
Φιλια πολλα κ θελω να διαβασω ιστορια αυριο.Δεν ξερω τι θα κανετε!
Μπράβο Καλλιόπη, σας εύχομαι να είσαστε πάντα καλά και αγαπημένοι και να χαίρεστε τα παιδάκια σας.
Να ξερετε οτι εσεις με αναγκασατε.την λενε ρουνα και ειναι ενα ροζ λουτρινο γουρουνακι.ειναι ο μεγαλος ερωτας του παπαρακου μου.του αρεσει να τη σερνει απο δωματιο σε δωματιο και της μασουλαει το αυτι.
Ναταλια ακομη περιμενεις να δεις εργο???
δεν το βλεπω τουλαχιστον απο μενα δεν εχει εκατσα στο pc και ηρθε ο γιος μου και με τρωει γιατι ειδε τι εγραφα και θελει σκυλακι τωρα μια και εκλεισε χρονος απο οταν χασαμε τη bianca μας
Γλαύκη στην Κορώνη είναι και ο φίλος μου που με βοήθησε τώρα και με έστειλε στο γιατρό, πες του χαιρετισμούς! :lol: Πάρε και το καρότσι στη λαϊκή, μην τα κουβαλάς με τα πονεμένα χέρια σου. Καλό σου βράδυ και καλή ξεκούραση.
Καληνυχτα γλαυκη ονειρα γλυκα!!!!!
Καληνύχτα,Φτουτάτη!Καλή δύναμη αύριο!Σωματική και ψυχική!Καληνύχτα κι από μένα,κοριτσάρες μου!Όνειρα ερωτικά μας!
Αχ...Η Κορώνη...Αν περάσεις κι από το κάστρο μου παραδίπλα στη Μεθώνη,δώσε του τα φιλιά μου!Εκεί άφησα πριν κάτι μήνες την καρδιά μου...Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Κοριτσακια σας καληνυχτιζω γιατι αυριο πρεπει να σηκωθω νωρις να παω λαικη κ μετα να παω στην Κορωνη για το μνημοσυνο του πατερα της φιλης μου.
Λιλόκοσμε καλησπέρα!
Μόλις κατάφερα να μπω κ έχω αγωνία να διαβάσω τη συνέχεια της ιστορίας της Έλλης κάτι πήρε το μάτι μου, απο μια γρήγορη ματιά, πως η Τζίνα δεν θέλει να γράψει τη δική της, Τζινάκο μου γιατί δεν μας λές πως γνώρισες το λαλάγγι?
Επιφυλάσομαι να γράψω κ το δικό μου λαβ στόρυ αλλά είναι δυσάρεστο κ επιπλέον με κόμπλαρε η Έλλη με το συγγραφικό της ταλέντο, εγώ μια λέξη θα γράψω κ θα κολλήσω μετά :lol::lol: