:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
Εμας ντρεπεσαι????σαν δε ντρεπεσαι.
Printable View
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Εμας ντρεπεσαι????σαν δε ντρεπεσαι.
Δεν ξερει κανεις ποια εισαι εδωμεσα περα απο εμας που εισαι φιλη μας στο φατσοβιβλιο.οποτε μπορεις να πεις οτι θες.
Κοριτσάκια μου θα σας αφήσω να πάω να ξαπλώσω γιατί έχω σηκωθεί από τις 7 το πρωί, το έχω πάει σερί όλη μέρα και απορώ με μένα απορώ!! :lol: Αύριο, σήμερα δηλαδή, γιορτάζει και η αδερφούλα μου (Ειρήνη) και θέλω να σηκωθώ κάπως νωρίς για να πάω να της ευχηθώ. Καλό βράδυ να έχουμε και καλό μας ξημέρωμα. Φιλάκια.
γεια στη ομορφη παρεουλα ,βλεπω το ξενυχτατε ακομα.εγω πριν λιγο εφτσα σπιτι δουλευω βραδινη αυτη τη βδομαδα. μου εχετε λειψει η αληθεια ειναι.μπενω λιγο κ σας διαβαζω που κ που αλλα δε προλαβαινω να γραψω. χιχιχ με τη ταυτοτητα κ εγω γελαω ειχα κ εγω το κοκκορακι με το ενα μπουκαλι λακ αλα την αλλαξα πριν μερικα χρονια που ηθελα να βγαλω διαβατηριο :P οχι οτι ειμαι καλυτερη αλλα τουλαχιστον δεν εχω κοκορακι!
Καληνυχτα τζινακιον και χρονια πολλα στην αδερφουλα σου να τη χαιρεσαι και να ειστε παντα τοσο αγαπημενες.παω και εγγω για υπνο γιατι κουτουλαω.καληνυχτα.
Καλώς την Αλίνα, μας έχεις λήψει βρε ψυχή! Αλλά αφού δουλεύεις, δεν πειράζει, ας έχεις εσύ δουλίτσα κι ας σε βλέπουμε πιο αραιά.
Αλίνα μου μας πέτυχες πάνω στις καληνύχτες. Ελπίζω να είσαστε καλά κι εσύ κι ο γιόκας σου κι ο αντρούλης σου. Όποτε βρίσκεις χρόνο και μπορείς να έρχεσαι να μας λες τα νέα σου. Καλή σου νύχτα κι από μένα. Φιλάκια σε όλες τις τσούπρες.
:) δουλιτσα.. οκ τα σεμηναρια ειναι αλλα κανουμε τη πρακτικη κ δουλευουμε κανονικα! πολυ κουραση κ λιγο ζοτρικα για μενα που δεν ιεχα σχεση με το αντικειμενο αλλα μου αρεσει κ ελπιζω να με κρατησουν κ μετα.μονο κ μονο οτι θα διεχνει σα προυπηρεσια κατι ειναι κ οταν παρω κ τα χρηματα μαζεμενα θα ιεναι κ μια ανασα! ουφ να ερθει αυτη η ωρα χιχιχι. καληνυχτα σου κ ονειρα γλυκα κ ευχομαι να βρεθει γρηγορα κατι κ σε εσενα
σορρυ για το πως τα γραφω αλλα ειμαι μεσα στα σκοταδια κ δε λεπω καλα :P
Γεια σας μαναράκια μου! Μπήκα να πω ένα γρήγορο φτάσαμε καλά :)
Είχαμε καλό ταξίδι, το πήγαμε με το πάσο μας και φτάσαμε γύρω στις 10.30, έχοντας κάνει και τις στάσεις μας. Σήμερα είχα την τιμητική μου μιας και έσβησα κεράκια και στην Αθήνα και στο Λιτόχωρο :) και γλυκάθηκα εις διπλούν! Αυτό θα πει περιποίηση!
Τώρα όλοι ξαπλώσαμε γιατί αύριο έχουμε να δούμε φίλους και να κάνουμε βόλτες. Θα σας διαβάσω και θα ξεραθώ και εγώ χιχιχιχι. Το καλό είναι ότι στο Λιτόχωρο έχω τον κωδικό σύνδεσης από τον ξάδερφό μας που μένει δίπλα και έτσι είμαστε και εδώ ον λάιν :D.
Θέλω τα λεφτά μου πίσω!Η μία ντρέπεται,η άλλη ταράζεται,η παράλλη γενεθλιάζεται και δικαιολογείται...Quote:
Ελενα ελα πες μας την ιστορια σου.μην παει τζαμπα και το εισητηριο της ναταλιας.περιμενει εργο να δει.
'Ενα Σουκού έμεινε της εβδομάδας ερωτικών ιστοριών...Τη βλέπω τη δουλειά πώς θα πάει...Η Έλλη μόνο θα ολοκληρώσει.
Εμ δε ζούμε στη ζωή μας κάτι να μας συνταράξει,εμ δε μας διηγείστε έστω κι εσείς...Θα πάω να πέσω από το κάστρο μου
να πνιγώ!Αλλά να το διευκρινήσετε στις εφημερίδες!Δεν το έκανα για την κρίση την οικονομική,αλλά για την αισθηματική!
Εσύ μαντάμ Σου Σου που γκρινιάζεις και περιμένεις από εμάς, δεν βάζεις το εξαίσιο συγγραφικό σου ταλέντο σε εφαρμογή να μας πεις το λοβ στορυ με την λατρεία σου; Αν σε πάρουν τα ζουμιά από την συγκίνηση έννοια σου και θα σου στείλω την ειδική ομάδα διάσωσης ;)
Σιγά μη θυμάμαι εγώ από το 1997 τι έγινε,πώς έγινε και τι ακολούθησε...Ξεχνάς την πάθηση μου;
Ελάκο κατά τις 10 μ.μ είπα να σου τηλ αλλά σκέφτηκα πως είναι λίγο αργά κ το μετέθεσα για αύριο που να ΄ξερα πως ταξίδευες!
Αλίνα είσαι τυχερή έστω κ με τα σεμινάρια τουλάχιστον βγαίνεις απο το σπίτι!
Ναταλάκι δίκιο έχει η Έλλη πες μας τη δική σου ιστορία με τη λατρεία, θα σας την έγραφα τη δική μου αλλά δεν έχω μούντ να αισθανθώ κ πάλι τα ίδια συναισθήματα, είναι τόσο δυσάρεστα που θέλω να ξεχάσω...............
Τζινάκο μου καληνύχτα κ να χαίρεσαι την αδελφούλα σου.