α, το κοντεψα το Α3 παλι....
Printable View
α, το κοντεψα το Α3 παλι....
....barb....καποια στιγμη ναι θα σκασει μυτη η πεθερα...αλλα δεν ξερω αν θα ειναι σε θεση να δει το σπιτι ...σαν αποτελεσμα των ηρεμιστικων που θα εχει πιει...χαχαχαχα ακομα κοιμαται και η τυχη της δουλευει...οταν εχω νεα θα σας ενημερωσω!!!!!
οσο για το σπιτι εχω ακομα φασινα αλλα θα το κανω γυαλι..που θα παει...!!!!!!!!
οσο για διαιτα...κανω αυτη του κινεζου...
φιλακια!!!!!!
Καλησπέρα κορίτσια!Τι μου κάνετε;Bλέπω άλλες πιάσατε τα ξεσκονόπανα,άλλες τα διαστημόπλοια,άλλες το διάβασμα,εγώ η ανεπρόκοπη να δω πότε θα πιάσω τίποτε.Δεν έχω πολύ κέφι αυτές τις μέρες,έλλειψη κεφιού ίσον,ξέρετε,δε θέλω τίποτα,ξουμου,μουξου.Θα περάσει και αυτό.Ή και αφτό που έγραφε καλή του ώρα.Το σπίτι θέλει γενική,τα οικονομικά ψιλοσκατά,συγγνώμη για την έκφραση,το σκυλί θέλει κούρεμα,τα παιδιά θέλουν τα δικά τους,εγώ στη μέση με μία έκφραση "πώς;"
Aχ,θέλω ρεκτιφιέ!
Xenia μου,τι λέει,σε βλέπω εργατομέλισσα και σε χαίρομαι.Basia,τι μηχάνημα είναι αυτό;Barb,δεν πιστεύω να διαβάσεις τα περί αυθυποβολής και ν'αρχίσεις τα οοομ,δεν πεινάω,οοομ,χαχα(σε πειράζω).Γενικά είμαι λίγο δύσπιστη μ'αυτά.Το Ναταλάκι λείπει;Φιλιά κοπελάρα μου,αν μας διαβάσεις,αλλά καλύτερα να μη μας διαβάζεις και να περνάς καλά!λολ.
Πάω μπας και δουλέψω καθόλου,ούτε γι αυτό έχω κέφι...γρουμφ.
Για ν'αρχίζετε να μου αφήνετε μηνύματα στο κινητό με υπονοούμενα,
μάλλον χρειάζεται να κάνω ένα ντου έστω ένα λεπτό να δώσω το παρόν.
Δεν έφυγα από την πόλη(πώς θα μπορούσα άλλωστε χωρίς να σας χαιρετήσω;)απλά έχω τη μαμά μου εδώ,
άρχισε η σχολή,είχα και πονοκέφαλο πολύ χθες και δε μπόρεσα να μπω...Τώρα φεύγω για το μηνιαίο μου σεμινάριο
αναφορικά με το κύρος μέσω σχέσης(η μη χρήση βίας στη διαπαιδαγώγιση)για να ολοκληρώσω την αναφορά μου.
Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω δεόντως,οπότε αρκούμαι στο να μοιράσω φιλιά κι επιφυλάσσομαι με την πρώτη ευκαιρία
να σας περιλάβω!Να σας προσέχετε,κουκλιά μου!Φιλάκιααααααααα
Σας στέλνω και το τραγούδι της ημέρας μου...
--->Σαβίνα Γιαννάτου : H Γαλάζια Κιθάρα
Μουσική : Λένα Πλάτωνος
Στίχοι : Μαριαννίνα Κριεζή
Η γαλάζια κιθάρα
ταξιδεύει
στον ουρανό...
Έχει μέσα τσιγάρα
δυο γυάλιν' ανθρωπάκια αγκαλιασμένα
κι ένα τριαντάφυλλο για 'μενα
...Σ' αγαπώ...
...Κι ένα τριαντάφυλλο για 'μένα...
Μια νύχτα, μιαν αυγή
γαλάζια κιθάρα
γαλάζια κιθάρα...
Πάρε μας μαζί σου στην έρημο Σαχάρα
ν'αγκαλιαστούμε
και να σ' ακούμε
...Μονάχα εμείς οι δυό...
...Σ' ολόκληρη τη γη...
Σ' αγαπώ-κοίταξέ με
η κιθάρα
στον ουρανό
Παίζει όσα δεν λέμε
και διώχνει ένα-ένα τα σκοτάδια
σαν αστερισμός από διαμάντια
...Σ' αγαπώ...
...Σαν αστερισμός από διαμάντια...
Μια νύχτα, μιαν αυγή
γαλάζια κιθάρα
γαλάζια κιθάρα...
Πάρε μας μαζί σου στην έρημο Σαχάρα
ν'αγκαλιαστούμε
και να σ' ακούμε
...Μονάχα εμείς οι δυό...
...Σ' ολόκληρη τη γη...
Κι εκεί που διαβάζω χαλαρά τα νέα σας πέφτω πάνω στη "μετά Ντάλια εποχή" και μένω με το στόμα ανοιχτό!Quote:
Originally posted by BARB3
λιντα, η αγαπουλα σου ακομη δεν μπορει να μπει? ολο δικαιολογιες. τωρα μαλιστα που βρηκε κι εσενα να μας "στελνει μυνηματα".....καλα, το μυριζομαι εγω. λιγο τα μαθηματα στη σχολη, λιγο το νεο αμορε, λιγο τα πολλα μυνηματα, μας ξεχασε εμας στο φορουμ.
μηπως να σκεφτομαστε τη μετα νταλια εποχη? που εισαι καλε? φανερωσου.
Έτσι,ε;Μιάμισυ μέρα να λείψω και με σβήνετε από το χάρτη;Μάλιστα..μάλιστα...Στα υπόψιν!
Αυτό θα μου τραγουδάς,κακούργα,με δάκρυα στα μάτια,αλλά θα είναι πλέον αργά!--->Ποιός να συγκριθεί μαζί σου
Σαμπίνα μου,τσουβάλιασε με και πάμε Παρισάκι στα ωραία μας!ʼσε το σκύλο να κάνει πλεξούδες και πάμε για ρεκτιφιέ!
Κάτι πήρε το αφτί μου πως θα μου κάνετε kinder έκπληξη με το Χανελέλι οσονούπω;ʼντε,ελάτε κι εγώ υπόσχομαι να σοκαριστώ!
Λινταλένια μου,πίασε τη σκάλα κι ανέβα στο μπαλκονάκι του έρωτα μας!Είδες η Αννεζίνα μας τι ανεβασμένη και δυνατή είναι!
Κι έκοψε και τσιγάρο το καμάρι μας!Να τ'ακούν αυτά μερικές μερικές πρώην αγαπημένες και νυν καπνίστριες!Αλαλουμένια,hell oooo...
Kανένα σύμπαν δεν είναι αρκετά δυνατό να μας χωρίσει,μη μασάς!Ούτε μυστικό ούτε μέθοδος αυτοβοήθειας ούτε οομ οομ...
ʼσε τις άλλες να διαλογίζονται και να εκνευρίζονται από την μηνυματοεπικοινωνία μας!Βάσια,εκμεταλλεύσου που την συγχίζω να της τα πάρεις!
Μαρικάκι ζηλιάρικο,που άλλο που δεν ήθελες να βρεις πάλι αφορμή να πεταχτείς στη λατρεμένη σου Κρήτη!(τραβάτε με κι ας κλαίω!)
Κάτι έλεγες ,αλλά δε σε πιάνω ούτε εγώ ούτε το Ξενιαλούμπι....Καλά εκείνο είναι και πολυάσχολο τελευταία!Την είδε Παναγιωταρά!
Κι όχι τίποτ'άλλο...Πού να τελειώσει η έπαυλη με τα βαμβακερά τα epavlis;Μετά υποσχέθηκες να μου'ρθεις κι από δω για καθάρισμα!
Δε νομίζω να με στήσεις,ε;Περιμένω και κόσμο...Πότε θα μου έρθετε καλέ όλες εδώ να ξεσαλώσουμε,να μιλάμε όλη νύχτα,να...whatever?
Εγώ πάντως σας κάνω όλες το ορίστε,να ξέρετε!Κρεβάτια και καναπέδες έχουμε...όχι πως θα κοιμηθούμε βέβαια...Σκεφτείτε το!
Τι καφέδες και κουραφέξαλα...Ξενερωσιές!Τι να φτουρήσουν;Εγώ μιλάω για μέρες ή έστω Σαββατοκύριακο αν δεν μπορείτε περισσότερο...
Για να οργανωνόμαστε...Ποιές δηλώνουν συμμετοχή;Για να βλέπω χεράκια σηκωμένα ψηλά!
http://aerogaz.pblogs.gr/files/63682-0-a-po.jpg
τσιμπησες ε? ποια σε ειδοποιησε και μπηκες τρεχατη-τρεχατη, μη χασεις? με εφτιαξες πρωι-πρωι με τον παριο-δεν υπαρχει περιπτωση να με εκνευρισεις με παριο- που διαθεση τωρα για δουλεια. μας προσκαλεσες κιολας για επισκεψη no limits και με πολλα whatever, εβαλες και τη βασια να μου τα παρει...ποια? εκεινα που θα αποκτησω οταν βρω τον νεο γκομενο που θα πληρει ολες τις προυποθεσεις και εφοσον χωρισω τον αντρα μου.....καλα, για να το πετυχω αυτο θελει πολλα βιβλια, πολλα σεμιναρια... και κυριως....πολλα οοομ......μη σου πω οτι θα αρχισω τα οομ απο τωρα...μου εβαλες την ιδεα...
εσυ ομως κουβεντα για το προσωπο ε? ε, βεβαια τα λες ολα στο τηλεφωνο, τιποτε σε εμας. μηπως να αρχισω κι εγω τα τηλεφωνα? θα πιασω σειρα? δεν βαζεις κανενα 090 να μας χρεωνει και την αναμονη οποτε θα βγαζεις κι εσυ το μεροκαματο?
σεξουλιαρα κινεζουλα μου προκομμενη εσυ με τις δουλειες σου!!! μολις τελειωσεις, ξερεις εσυ. μια βολτα απο θεσσαλονικη να καθαρισεις το σπιτι της νταλιας που περιμενει κοσμο (λεπτομερειες δεν μας λεει και σε αγωνια μας κραταει) και μετα καμια βδομαδα κι απο εμενα γιατι απο δουλειες εγω δεν ξερω....α, και στην επιστροφη σου κανεις και μια σταση στην αλλη παριζιανα.... και δεν θα τελειωσεις αν δεν αναλαβεις και το κουρεμα, συμφωνησαμε? οκ....περιμενουμε, πες μας ημερομηνιες
σαμπινα μου υπομονη μερικα χρονακια....οταν γερασουμε δεν θα εχουμε σκυλους, παιδια να φροντιζουμε, μπορει να μας εχουνε πεταξει και απο το σπιτι και να ειμαστε σε κανενα οικο ευγηριας οποτε ουτε γενικη θα κανουμε ουτε τιποτε. αχ, γιατι δεν γεννηθηκαμε αγορια οεο? μας βλεπω σε καμια πενηνταρια χρονια μπροστα στο λαπτοπ με μεγενθυτικους φακους να γραφουμε στο φορουμ.... καλα δεν ειναι τα 50? υπομονη μεχρι τοτε....α, να το αλλαξω λιγο. επειδη η τεχνολογια θα εχει προχωρησει, δεν θα χρειαζεται να γραφουμε, θα υπαγορευουμε μονο...
αληθεια ειχα παθει πλακα πριν λιγες μερες. σε ενα pdf που μου εδινε την επιλογη "αναγνωση μεγαλοφωνως" το πατησα και μου διαβαζε το κειμενο....στα αγγλικα βεβαια. δοκιμασα ελληνικο κειμενο αλλα τσουκ. πολυ πιθανον ομως να διαβαζει και στα ελληνικα αν κατεβασω το καταλληλο αρχειο... που φτασαμε...
αντε παω για παριο
καλημερα ειπα? δεν ειπα...καλημερα ....(βασια σε αντιγραφω)
Καλημέρα έρωτά μου!
Καλημέρα μπαρμπουνάκι!
Καλημέρα Sabe!
Καλημέρα Basia!
Καλημέρα και σε όλες όσες δεν γράφω τα ονόματά τους!
Αυτό που περιγράφει το Ναταλάκι με τις ολονυχτίες και τις ατελείωτες κουβέντες στους καναπέδες, δεν ξέρω και γω τι θα έδινα για να το ζήσω ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ γυναικοπαρέα!
Δεν υπάρχει καλύτερη ψυχοθεραπεία.....
ομαδικα οργια ετοιμαζει και ασε τα υπολοιπα περι συζητησης,
αφου τις εχει κανει ολες να τρεχουν απο πισω της τωρα θελει να τις μαζεψει στο σπιτι της, να γινει της ακολασιας
αλλη εχει το ονομα(χενια) και αλλη μας προεκυψε με την χαρη..........
ε ρε που παμε ρε..........
σαμπινα το μηχανημα λεγετε hypoxi, και ειναι για τοπικο παχος, αλλο μηχαμημα για ποδια γλουτους και αλλο για κοιλια.
εγω κανω αυτο για την κοιλια...
κοριτσια καλημερα............
[quote]Originally posted by basia
ομαδικα οργια ετοιμαζει και ασε τα υπολοιπα περι συζητησης,
αφου τις εχει κανει ολες να τρεχουν απο πισω της τωρα θελει να τις μαζεψει στο σπιτι της, να γινει της ακολασιας
αλλη εχει το ονομα(χενια) και αλλη μας προεκυψε με την χαρη..........
ε ρε που παμε ρε..........
μμμμμμμμμμμμμ
αυτό ακούγεται πολύ ενδιαφέρον...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
ΕΧΩ ΝΕΑ ΕΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ
...ΤΑΝ ...ΤΑΝ...ΤΑΡΑΤΑΤΑΝ.....ΚΙΛΑ 91
ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΙΛΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟ ΑΡΧΗ ΔΙΑΙΤΑΣ 4,3 (ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ)
ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΕΞΗΝΤΑ ΟΚΤΩ ΕΧΩ ΜΕΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ
αννεζινα μπραβο σου κοριτσι μου, πολλα συγχαρητηρια, εισαι πολυ δυνατη......
ΒΑΣΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ
ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ ΜΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ...ΝΤΡΟΥΛΑ
ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΠΙΑ , ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΛΙΓΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΥΤΤΑΞΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ????
ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΥΤΤΑΓΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΕΝΑ
ΤΩΡΑ ΚΥΤΤΑΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ
ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ