αμαν καλη επιτυχια βρε παιδι μου, κ παρε ενα ανεμιστηρα ρε γμτ.
φοιτητρια ειχα ενα θεικο, ακουμπουσε στο πατωμα κ εστελνε τον αερα παντου κυκλικα.
ολο μπανια εκανα να δροσιζομαι...
Printable View
αμαν καλη επιτυχια βρε παιδι μου, κ παρε ενα ανεμιστηρα ρε γμτ.
φοιτητρια ειχα ενα θεικο, ακουμπουσε στο πατωμα κ εστελνε τον αερα παντου κυκλικα.
ολο μπανια εκανα να δροσιζομαι...
elenaki καλη επιτυχια.Χωρις ανεμιστηρα!Χαρα στο κουραγιο σου.
Εμετο απο ποτο δεν εχω κανει προς το παρον γιατι δεν ειμαι και πολυ του ποτου ετσι κι αλλιως.
Αλλα ειναι χαλια οπως και να χει.Περσυ ετρεχα με εμετους με δηλητηριαση που ειχα παθει.Αισχος.
Στα ιδια σημερα!
Kαλημέρα! -300! :)
allo! 83.6!!! -800!
μαλιστα μαλιστα....μπαντ μου μου φαινεται οτι με την προσπαθεια που κανεις 8α σκιιιισεις συντομα!! ποσο ευκολα τα πετας απο πανω σου τα ατιμα ???ελενιτσα μην αγχωνεσαι καλη μου... murcielago και εγω τα ιδια σημερα! -300.και αλλαξα και κιλακι :) 67.9. πηνελοπακι εχεις φτασει τον πρωτο στοχο βαρος!! μπραβο κουκλιτσα...
Kαλημερα κοριτσια.Συνεχιζουμε ακαθεκτες ολες βλεπω.Σημερα -300!
Kαλημέρα! -500 !!!
Θεία Χάρις!!! :D
Καλημέρα!
-200γρ σήμερα. Από 103,2 σε 103. ʼντε να φύγει και το 3άρι γιατί με βασανίζει μια βδομάδα τώρα!
loukoumaki τα σπας.χιχιχι!
dew μου θα φυγει και δε θα ξαναρθει.Καλα παμε ολες και χαιρομαι!
Kατα ενα περιεργο τροπο μπηκε καλα η εβδομαδα κονστανς μου. Την Κυριακη εκανα το πρωτο ελευθερο αν και παλι δε μου πηγαινε καρδια να φαω οτι ηθελα
βλεπω οτι βοηθησε ομως!!!
Είδες που ξεκόλλησες και πήρες τη κατηφόρα; Πάμε μαζί γερά για το διψήφιο τώρα!! :DQuote:
Originally posted by loukoumaki
Kαλημέρα! -500 !!!
Θεία Χάρις!!! :D
εννοειται dew μου!!! περιμενω πως και πως!!! εισαι να το γιορτασουμε με ενα παρτακι στο αβερωφ?? :D
καλημερα κοριτσάκια!σημερα κλεινω 3 μηνες προσπάθειας!!!βεβαια με εδειξε +200 δε ξερω γιατι, σταματησα να τρωω απ τις 7-8 χτες αλλα δε πειραζει!ειναι να αδιαθετησω αυριο οποτε ισως ειναι αυτο!!!
Quote:
Originally posted by loukoumaki
εννοειται dew μου!!! περιμενω πως και πως!!! εισαι να το γιορτασουμε με ενα παρτακι στο αβερωφ?? :D
χαχαχαχα!!!!!
granitoula λογο περιοδου ειναι.Μη το σκεφτεσαι καθολου.Να δεις μετα κατηφορα που θα εχεις.