υπαγε οπισω μου ΣΕΙΤΑΝ!
(αυτο παει στο Φιλλιπαρα)
Printable View
υπαγε οπισω μου ΣΕΙΤΑΝ!
(αυτο παει στο Φιλλιπαρα)
σκευτομαι να στηλω μυνημα ? :cool:
ρε παιδια πείτε μου τι σημαίνει μπαρότσαρκα? είναι κάτι πονηρό?
μιτσόκολο εγω εχω φαει σοφρίτο :) ερχόμασταν πολλά χρόνια στη Κέρκυρα για διακοπες οικογενειακως(σίγουρα 10 χρόνια-καλοκαίρια).
έχω φαει και μπουρδέτο, μπιάνκο( αν λεγεται ετσι) ,αρκετά ψαρια σίγουρα και παστιτσάδα φυσικά (μιαμ....). (νομίζω το μαγαζί που τρωγαμε τα ωραία τα ψαρια ήταν ενα που λεγοταν Σπύρος? δε θυμαμαι καλα)
Περνούσα τελεια στη Κερκυρα τα καλοκαίρια..
α! πηγαίναμε κάθε φορά στον Αη Γιώργη.
τόσο καιρό ξερω οτι είσαι απο την ωραία Κέρκυρα και δε στα λεω :)
Σκεφτομαι οτι για μια σπανια φορα θα πεσω για υπνο ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!!!:o
βρε σισακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιι!!!! αντε ξαναελατε να παμε βολτιτσα και μπαροτσαρκα! :lol: :lol: :lol: :lol:
μπαροτσαρκα - τσαρκα (βολτα) σε μπαρακια (ατιμε φιλιπ)
ααα.. αυτό είναι μπαρότσαρκα? εγω νομιζα οτι μπαρότσαρκα=παμε για γκομενες (λολ...)
άσε έχω να έρθω απ'τα 15 μου περίπου απ'το 2004.
τωρα παμε συνεχεια στους Νεους Πορους γιατί έχουμε εκει να μείνουμε και ξεχασαμε τη Κέρκυρα :( θυμαμαι κατι κοκτέιλ με χυμο που έπινα μικρή τοτε και πηγαίναμε για μπάνιο πρωί και απόγευμα.. και μια θαλασσα πεντακάθαρη (κρύα λιγάκι , αλλά άξιζε..)
αντε βρε να την ξαναθυμηθητεεεεεεεεεεε :P :P :P
μακαρι μιτσοκολο......:starhit:Quote:
Originally posted by mitsokolo
αντε βρε να την ξαναθυμηθητεεεεεεεεεεε :P :P :P
Αλήθεια άσχετο αλλά κάνεις και χένα?
είναι επικίνδυνα?
henna ε? ειναι ενα μιγμα που πραγματικα το μισω! ταχα μου ειναι ΑΘΩΟ για το δερμα και παπαριες, αμα σου δειξω φωτογραφιες απο αλλεργιες χεννας θα παθεις πλακα! σαν χαρακιες και καψιματα ειναι, ειναι απαισια και ΠΟΛΥ βλαβερη για το δερμα και απορω με καποιους ηλιθιους που κανουν στα παιδακια! γκρρρρ...!
αντε!!
γιατί σκεφτόμουν οκ είναι κάτι που κρατάει λίγο(δε ξερω ποσο..)
αλλά τόσο ακίνδυνο πια? το μυριζόμουν :P
και σκεφτόμουν ωραία που θα ήταν να έκανα κάτι σε χένα και μετά που δε ξερω αν θα το ήθελα άλλο να έφευγε..
παντως ταττού δεν εχω κανενα.. φοβαμαι μην εκανα κάτι και μετα το βαριομουν :/
Οντως στην Κερκυρα τα νερα ειναι τα πιο παγωμενα που εχω κολυμπησει ποτε μου!!Πιο παγωμενα κι απο την Κω!!!
Σκεφτομαι οτι μισω την Κλικ.Δεν υπαρχει το σωμα που εχει κανει.
ειναι ΠΑΡΑ πολυ παγωμενα δυστυχως.
επισης, να πω οτι τα ρουχα ξεγελανε.
Ασε μας στον πονο μας ρεεεεεε,που δεν εχεις στην κοιλια πλαϊνα ουτε για δειγμααααααα!!:grind:
εχω αλλου!
ο λαός απαιτεί να δει φωτο κλικ:bigsmile:
Εμεις γιατι να μην μισήσουμε δηλαδη? Σε πηγάδι κατουρήσαμε?:smilegrin: