Ωραίο είναι να ξαπλώνεις την κορμάρα σου γενικώς. Αν, πάλι, τυγχάνει θαυμασμού και περιποίησης, ακόμη καλύτερα!
Printable View
Ωραίο είναι να ξαπλώνεις την κορμάρα σου γενικώς. Αν, πάλι, τυγχάνει θαυμασμού και περιποίησης, ακόμη καλύτερα!
Giati den mou anevazei tis photo.....
:)
Έλα, κορίτσια, πάμε όλες μαζί!
http://www.youtube.com/watch?v=pPEcsE_7Xtw
paraitoume..... den mou anevazei photo....... Ava mou exases to domatio pou tha sou edixna....
Όταν όμως σου έκαναν προτάσεις γάμου και συμβίωσης μας έκανες τη δύσκολη και φώναζες "γκιτ! γκιτ!"Quote:
Originally posted by Ava
Αν λοιπόν τύχω τέτοιας περιποίησης, λέω "ναι" στον Τούρκο.
Γυναίκες...ʼντε να καταλάβουν τι θέλουν!ʼντε να βγάλεις άκρη κι ο καημένος εσύ!
Δεν πειράζει, Πωλινάκι, άλλη φορά...
Φαντάζομαι, όμως, χλιδή, ε?
Ε, μη κουνιόμαστε και τζάμπα, οι γυναίκες!
ουφ.... εσας σας ανεβάζει φωτογραφείες?
Πείτε με παραδόπιστο τομάρι, αλλά άλλο να σου προσφέρουν κοσμήματα, μασάζ και υπηρέτριες και άλλο να σου κάνει πρόταση γάμου ο τοπικός ντοντουρματζής! ʼσε που αν τον παντρευόμουνα τώρα από τα πολλά παγωτά θα ήμουν τουλάχιστον διακόσια κιλά!
"Γκιτ" στον ντοντουρματζή, "γκελ γκιουζέλ ογλάν" στον πασά!
Το συμφέρον, Ναταλία μου, το συμφέρον!
Καλέ!Αυτή έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζεται και μαθαίνει τη γλώσσα!Α,ρε,πού μας καταντήσατε άχρηστα μπαλωμένα παλιοπά******!Quote:
Originally posted by Ava
"Γκιτ" στον ντοντουρματζή, "γκελ γκιουζέλ ογλάν" στον πασά!
Εγώ πάντως "γκιτ" σε όλους τους!Ακόμα και στον Mukesh Ambani και το σπίτι-πολυκατοικία 27 ορόφων(κι ας είναι κι ο αγαπημένος μου αριθμός!)
--->http://admin.typos.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=84876
hmmmm
Επιτέλους το ποσταρε!!!!!! Για σενα Αβα μου!
Πωλινάκι,φωτογραφία βλέπω,από πού είναι όμως δε βλέπω!
Πες μου πως είναι το σπίτι σου να πέσω ξερή κάτω!
Κιετσι για ναχεις να διαλεγεις!
Σπιτι μου είναι Ναταλία μου!!!! Ενα απο τα 5 υπνοδομάτια είναι αυτο!Quote:
Originally posted by NADINE
Κιαυτο για σενα Ναταλύ μου
:)
Κουκλες μου αυτό εγώ το σχεδίασα και το ζωγράφισα στο χέρι!!!!
Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
Τι χλίδααααααααααα!!!!!
Τέλειο δωμάτιο, ευχαριστώ Πωλινάκι μου!!!!
Ναταλία, μάλλον σε έριξε η Πωλίνα... Στο στενό κρεβατάκι θα αράζεις την κορμάρα σου? Σε προσκαλώ στον οντά μου και διάλεξε ναργιλέ. Εγώ διαλέγω τον κόκκινο, έμεινε από ένας για εσάς κυρίες μου!
:) Αχ!Πωλινάκι,αν και μου αφιέρωσες φάλαινα,που ακόμα απορώ για το συσχετισμό,
μου αρέσει πολύ ο βυθός!Θα το πάρω το παιδικό μου δωμάτιο!Εξάλλου έχετε άλλα 4 εσείς!
Δεν είναι να πεις πως σας ξεβολεύω κιόλας!Παρακαλώ πολύ όμως τα καπνίσματα μακριά,οι μεγάλοι!
Δεν είναι στενο το κρεβατι Αβα μου, είναι πιο μεγάλο απο εναμισαρι, μικροτερο απο διπλο!!!! Πολύ άνετο είναι, αμμα χωράει εμένα και τον γιο μου και καποτε κε τον αντρα μου:)Quote:
Originally posted by Ava
Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
Τι χλίδααααααααααα!!!!!
Τέλειο δωμάτιο, ευχαριστώ Πωλινάκι μου!!!!
Ναταλία, μάλλον σε έριξε η Πωλίνα... Στο στενό κρεβατάκι θα αράζεις την κορμάρα σου? Σε προσκαλώ στον οντά μου και διάλεξε ναργιλέ. Εγώ διαλέγω τον κόκκινο, έμεινε από ένας για εσάς κυρίες μου!
Τότε, ας αφήσουμε την Τουρκία και ας μετακομίσουμε στην Κύπρο! Κρεβατάρες, ναργιλέδες, πασαλίδικα θα περνάμε κι εκεί! Γιούπιιιιι!!!!
Quote:
Originally posted by polinaki1983
ΠΕΝΤΕ??? καλε πως το σπιτι πρεπει να ειναι τεραστιο, πως προλαβαινεισ και το συγιριζεις??
ʼκου τι ρωτάει τώρα! Όσοι έχουν τέτοια σπίτια, έχουν και οικιακές βοηθούς. Συνήθως. Εκτός αν η Πωλίνα είναι νοικοκυρά από τις λίγες, οπότε έχει το θαυμασμό, αλλά και τη συμπόνια μου για όσα τραβάει να φέρει βόλτα ένα τέτοιο σπίτι.
Δεν έχω οικιακή βοηθό καλή μου!!!! Μόνη μου τα κάνω όλα!!!! Να φέρω οικιακή βοηθό και στο τέλος να γίνει και βοηθός στο κρεβάτι? Δεν σφάξανε!Quote:
Originally posted by Ava
ʼκου τι ρωτάει τώρα! Όσοι έχουν τέτοια σπίτια, έχουν και οικιακές βοηθούς. Συνήθως. Εκτός αν η Πωλίνα είναι νοικοκυρά από τις λίγες, οπότε έχει το θαυμασμό, αλλά και τη συμπόνια μου για όσα τραβάει να φέρει βόλτα ένα τέτοιο σπίτι.
δεν ειναι και πολύ μεγάλο καλή μου, 175 τετραγονικά είναι όλο κιόλο!Quote:
Originally posted by karamela
Quote:
ΠΕΝΤΕ??? καλε πως το σπιτι πρεπει να ειναι τεραστιο, πως προλαβαινεισ και το συγιριζεις??
και δελφινακι σου αφιέρωσα αγάπη μου, αλλά μάλλον εσύ κόλλησες στο φαλαινάκι!!!! Όσο για το καπνισμα, το δωμάτιο της Αβας είναι στον δευτερο όροφο ενώ το δικό σου στον πρώτο, δεν θα έχεις πρόβλημα με αυτό!!!!!Quote:
:) Αχ!Πωλινάκι,αν και μου αφιέρωσες φάλαινα,που ακόμα απορώ για το συσχετισμό,
μου αρέσει πολύ ο βυθός!Θα το πάρω το παιδικό μου δωμάτιο!Εξάλλου έχετε άλλα 4 εσείς!
Δεν είναι να πεις πως σας ξεβολεύω κιόλας!Παρακαλώ πολύ όμως τα καπνίσματα μακριά,οι μεγάλοι!
Κοπιάστε όποτε θέλετε!!!! ʼσε που μαγειρεύω και τέλεια και δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να ζοριστείτε για να φάτε κάτι (βλέπε γεμιστά Ναταλίας¨:):):) )Quote:
Originally posted by Ava
Τότε, ας αφήσουμε την Τουρκία και ας μετακομίσουμε στην Κύπρο! Κρεβατάρες, ναργιλέδες, πασαλίδικα θα περνάμε κι εκεί! Γιούπιιιιι!!!!
δεν ειναι και πολύ μεγάλο καλή μου, 175 τετραγονικά είναι όλο κιόλο! [/quote]
Δηλαδή Πωλινάκι, για εσάς στην Κύπρο, το μεγάλο πώς μεταφράζεται σε τετραγωνικά; Απορώ...
Δηλαδή Πωλινάκι, για εσάς στην Κύπρο, το μεγάλο πώς μεταφράζεται σε τετραγωνικά; Απορώ... [/quote]Quote:
Originally posted by tidekpe
δεν ειναι και πολύ μεγάλο καλή μου, 175 τετραγονικά είναι όλο κιόλο!
250, 300 είναι το μεγαλο. 400-500 είναι το πολυ μεγάλο και 600-800 το τεράστιο και 800 και πάνω (υπάρχουν και 1300,1500 και βάλε τετραγωνικά) το παλάτι!!!!!
Αλλά εγώ το δικό μου το ονομάζω μικρό παλατάκι!!!
Της μαμάς μου είναι 110 και θεωρείτε απο τα κανονικά προς μικρά
Βασικά, οκ το δικό μου είναι με 5 υπνοδωμάτια επιδή το διαρύθμησα σωστά. Μια φίλη μου ας πούμε το σπίτι της είναι 300 τετραγωνικά, αλλά μόνο με 3 υπνοδωμάτια και μάλιστα μικρά επιδή δεν έδωσε σωστή διαρύθμηση. έκανα ένα σαλόνι γήπεδο, και την κουζίνα μεστο σαλόνι ενιαία, και 3 μικρά υπνοδωμάτια. Τελίος χάλια διαχωρισμός των χώρων
Καλημέρα στις φίλες και τους φίλους μου.
Kαλημέρα, ακριβοθώρητε φίλε μας...δεν μπορείς να πεις!!!Τόσο η καλή σου, όσο και η φιλενάδα της έχουν ετοιμάσει σελίδες και σελίδες με διάβασμα και όχι μόνο...καλή ανάγνωση, λοιπόν!
tidekpe έχεις u2u
Πολλά σούξου μούξου μανταλάκια με την παλίρροια βλέπω,πιτσοκόριτσο!Quote:
Originally posted by herts
tidekpe έχεις u2u
Αν αποσκοπείς έτσι να πληροφορηθείς τα καψόνια μύησης,που σε περιμένουν
ή θα εισηγηθεί υπέρ σου ηπιότερη αντιμετώπιση,πλανάσαι πλάνην οικτρά,κοπελιά!
Γειά σου κι εσένα,Λάκωνα φίλε μας!Quote:
Originally posted by spot
Καλημέρα στις φίλες και τους φίλους μου.
Μου αρέσει η παλίρροια,που θεωρεί πως θα κάτσεις να διαβάσεις σελίδες ποστ!:tumble:
Σου'χω κάτι πετσέτες δώρο!
(είπε όλη αθωότητα,ενώ ουσιαστικά ήθελε να τσεκάρει αν ρίχνει μια ματιά έστω στη ζούλα!)
Πωλινάκι,μπορεί να με προόριζες για δελφίνι,αλλά το υποσυνείδητο σου ως φάλαινα με βλέπειQuote:
δελφινακι σου αφιέρωσα αγάπη μου, αλλά μάλλον εσύ κόλλησες στο φαλαινάκι!!!! Όσο για το καπνισμα, το δωμάτιο της Αβας είναι στον δευτερο όροφο ενώ το δικό σου στον πρώτο, δεν θα έχεις πρόβλημα με αυτό!!!!!
και μου αφιερώνει!Όχι!Γύρνα πίσω να δεις!Ούτως ή άλλως αποφάσισα να μη δεχτώ το δωμάτιο-βυθό!
Σιγά μην έχω την καμινάδα ʼβα πάνω στο κεφάλι μου!ʼσε που εγώ είμαι κορίτσι penthouse κι όχι πρώτου ορόφου!
Quote:
Πολλά σούξου μούξου μανταλάκια με την παλίρροια βλέπω,πιτσοκόριτσο!Quote:
Originally posted by herts
tidekpe έχεις u2u
Αν αποσκοπείς έτσι να πληροφορηθείς τα καψόνια μύησης,που σε περιμένουν
ή θα εισηγηθεί υπέρ σου ηπιότερη αντιμετώπιση,πλανάσαι πλάνην οικτρά,κοπελιά!
χαχαχα Ναταλάκι...περιμένω τα καψόνια μύησης...και όχι ήπια αντιμετώπιση...είμαι στην διάθεσής σας κυρία μου!!!!άκου εκεί ΄πιτσοκόριτσο΄
Κάποια σαν πολλές τσόντες να βλέπει:tumble:...Quote:
Δεν έχω οικιακή βοηθό καλή μου!!!! Μόνη μου τα κάνω όλα!!!! Να φέρω οικιακή βοηθό και στο τέλος να γίνει και βοηθός στο κρεβάτι? Δεν σφάξανε!
ʼλλωστε υπάρχουν πολλών ειδών οικειακές βοηθοί!
Υπάρχουν οι τύπου ..."οικειακή"